2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • engine
    A Gamestar-on egy E3 videó csücsül! Nézzétek meg, nagyon ott van :)
    És a végén ott a megjelenés dátuma, ami sajnos elég távoli :(
  • [NST]Cifu
    Az hagyján, de egy kicsit régi hozzászólásra reagáltál, nem? :)

Na, hogy ontopicoc is legyünk: kijött 5db új screenshot!

Izelőnek:
  • Dns5000
    na én sem olvastam vissza, ott a link pár hozzászólassal lejjeb :P
  • Dns5000
    vagy egy 3 eves verzio ig3-demo.exe keressél rá, már itt is gyönyörű volt
  • MICIMACKO86
    nem akartam visszaolvasni leglabb foldobjuk a topicnak a hangulatat :DDD THX!
  • cifuatwork
    Ja, Nexus demo egyébként lesz, de a tervek szerint csak nyár végén/összel.
  • cifuatwork
    Az IG3 már régen nem IG3. A történetet és a motort is folyamatosan fejlesztették, szóval az "IG3" megnevezés már csaknem sértő - egykor IG3-ként kezdték fejleszti, kb. ez az igazság.

Demó terén pedig gratulálok, legalább olvass vissza egy kicsit, mielött hozászólsz egy topichoz (alapvető netikett) - a #275-ös hozzászólásomban ott egy link...
  • MICIMACKO86
    Akor ez a nexus jatek ez a IG3 vagy nem?
    Ha nem akor a Nexusnak van valami DEMOja?(link)
  • T-boy
    .
  • antijedi
    igen arrol... :/
  • antijedi
    szeritnem nem a nehézségel volt a baj, nekem egyszerüen nem teccet, remélem nem iylen lesz a vgéleges...
  • [NST]Cifu
    A hivatalos oldal fórumán most olvasom, hogy (tévhitemmel ellentétben) a játék támogatni fogja a Dx9-es effekteket!
  • [NST]Cifu
    IG3 Demo

Szvsz egyébként elég jó volt a demo, csak kicsit elvették a sulykot a nehézséggel, jópárszor neki kellett rugaszkodni, mire sikerült megcsinálni...
  • BlackWolf
    nicsak visszatert az ig3 volt hozza regen egy demo de az eleg szar volt arrol beszelsz jedi? vagy esetleg van valami ujdemo?
  • grebber
    hol lehet letölteni a demot??
  • antijedi
    hát ig3at én nem vártam egyátalán főleg a demo után amit csináltak belőle, de a jelenlegi állás alapján akár még jó is kisülhet belőle :)
  • [NST]Cifu
    A honlapról:

- 6 Kampány összesen 30 küldetéssel.
    - A Mithis saját "Black Sun" 3D-s motorján fog futni
    - Egyszerre max. 10 hadihajót irányíthatsz, egyszerűsített vagy "szimulációs" szinten
    - 6 idegen faj, eltérő harci taktikával
    - 50+ karakter
    - 100+ felhasználható fegyver és technikai eszköz
    - 30 idegen űrhajótipus
    - 20 naprendszer, összesen 100 bolygóval
    - Valós fizikát figyelembe véve bolygómozgás (YES!)

Multi:
    - Internet és LAN támogatás
    - Játszható idegen fajok eltérő képességekkel
    - Beépített voice-program

Minimum gépigény:

- Windows 98SE/Me/2000/XP operációs rendszer
    - 1Ghz-es Celeron proci
    - GeForce 2MX vagy vele egy szinten lévő videókártya
    - 32x CD-Rom
    - DirectX-kompatibilis hangkártya
    - 500Mbyte szabad merevlemez terület
    - DirectX 8.1+

A legutolsó alapján mondjuk várhatóan nem lesznek benne Dx9-es effektek...
  • [NST]Cifu
    Feltámadt kedvenc játékunk, a kiadó a HD Interactive lett (hallot már valaki róluk?:)), és átkeresztelték, új neve:
    Nexus: The Jupiter Incident. Valami Október 1.-ei megjelenést rebesgetnek...

Nexus: The Jupiter Incident honlapja
  • [NST]Cifu
    Jaja, de ennél többet egyenlőre nem tudni róla...
    Mondjuk azt is tudni kell, hogy a készítők nem tudtak fizetni több emberkének sem, szóval fentáll az eladósodás veszélye is (a Hardwired-en legalábbis LY, aki az animációkat készítette, ezt írta...).
  • Tono34
    Ha minden igaz egy másik cég fogja kiadni, ha jól tudom Nexus lesz a progi neve.
  • [NST]Cifu
    És én még reménykedtem, hogy a Homeworld 2 elött jelenik meg... Hüpp-hüpp...
  • HuAn82
    Búcsúzunk egyenlőre...a remény hal meg utoljára!!

• Dns5000
    meszunt a jatek honlapja is tegnap meg ment :(
  • [NST]Cifu
    Sajnos nem jellemző, hogy ilyesmi megtörténne, mivel a kiadó birtokolja a jogokat, és azok meg nem sűrűn fogják ingyen osztogatni a félkész játékokat a népnek...
  • [HUN]PAStheLoD
    hát igen akkor már csak abban reménykedek hogy a magyarok kiadnak egy exkluzív így hagytuk nesze bazmeg- verziót
  • Dns5000
    na en megit vegignyomtam a demot parszor es meg mindig nagyon szep pedig azota eltelt 1-2ev :P
    a HW2 grafikailag siman lenyomta volna.
  • SZEG007
    Sajnálatos hir, pedig az elsö rész volt a kedvencem, és örültem volna a 3. epizodnak
  • Punker
    mi? tényleg levagyok maradva :(
  • Dns5000
    ehhe , hat akkor te igy kicsit le vagy maradva mert a ig3 nevet mar reg nem hasznalhatjak mert lejart a license. Mar regota Galaxy Andromedanak hivjak. Szoval a nev miatt senki nem fogja megvenni, hiaba nagyon jo game.
  • Punker
    azért az egy és különösen a 2 nagyon jól fogyott szal valaki biztos lát majd benne fantáziát (remélem).....
  • Dns5000
    ja a forumaban voltak olyan hozzaszolasok, hogy lehet hogy kiadjak ugy ahogy most van value kategoriaban. Meg ez is jobb lenne mit hogy sosem latunk belolle semmit.
  • Dns5000
    van nemetul is valahol ha az jobban megy :)
    de kb ez van :(
    csak nem ertem hogy miert ezt torlik, azt irjak hogy nem valoszinu hogy siker lenne, hat a tobbi jatek amit most kiadnak osszesen nem lessz akkora siker mint ez lett volna. A graf kiraly, jatekmenet tiszta homeworld ami teljesen egy uj kategoria volt annak idelyen es meg semmi nem tudta megszorongatni.
    Remeljuk valaki meg fogja venni, de attol tartok mivel a cdv sokat koltott ra nagyon sokert akarja csak tovabb adni, ezert nem valoszinu hogy elkel :((
  • Punker
    nem tudok angolul igazából de mintha az lenne hogy a veszteségeik miatt törölték a game-t, akkor viszont lehet hogy másik kiadó megveszi a játék jogát és befejezi a játék fejlesztéséet. legalábbis remélem (bocs ha hülyeséget írtam)
  • Dns5000
    tudom hogy nehez 3hozzaszolast visszaolvasni ezert:
    #248ban van a link
  • Braveheart
    bazeg nemá miért?
  • Punker
    nnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((((((((((
  • Jacek
    mar ne nagyon offa game!! CDV az allat bejelentette hogy lelotte a projectet! hardwireden van a hir
  • Dns5000
    http://www.cdv-board.de/english/announcement.php?s=74744ff9be8fa56b19f11b73215654f1&forumid=26
    hat eddig tartott
  • Dns5000
    http://www.cdv.de/index.php?sid=en010300
    itt meg fent van meg a sitejan is az van hogy 2003 2half
    http://www.galaxy-andromeda.de/english/index1.htm
    akkor meg remenykedek ...
  • Dns5000
    hol van ez a lista?