2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
engine #287 A Gamestar-on egy E3 videó csücsül! Nézzétek meg, nagyon ott van :)
És a végén ott a megjelenés dátuma, ami sajnos elég távoli :( -
#286 Az hagyján, de egy kicsit régi hozzászólásra reagáltál, nem? :)
Na, hogy ontopicoc is legyünk: kijött 5db új screenshot!
Izelőnek:
-
Dns5000 #285 na én sem olvastam vissza, ott a link pár hozzászólassal lejjeb :P -
Dns5000 #284 vagy egy 3 eves verzio ig3-demo.exe keressél rá, már itt is gyönyörű volt -
#283 nem akartam visszaolvasni leglabb foldobjuk a topicnak a hangulatat :DDD THX! -
#282 Ja, Nexus demo egyébként lesz, de a tervek szerint csak nyár végén/összel. -
#281 Az IG3 már régen nem IG3. A történetet és a motort is folyamatosan fejlesztették, szóval az "IG3" megnevezés már csaknem sértő - egykor IG3-ként kezdték fejleszti, kb. ez az igazság.
Demó terén pedig gratulálok, legalább olvass vissza egy kicsit, mielött hozászólsz egy topichoz (alapvető netikett) - a #275-ös hozzászólásomban ott egy link... -
#280 Akor ez a nexus jatek ez a IG3 vagy nem?
Ha nem akor a Nexusnak van valami DEMOja?(link) -
#279 . -
antijedi #278 igen arrol... :/ -
antijedi #277 szeritnem nem a nehézségel volt a baj, nekem egyszerüen nem teccet, remélem nem iylen lesz a vgéleges... -
#276 A hivatalos oldal fórumán most olvasom, hogy (tévhitemmel ellentétben) a játék támogatni fogja a Dx9-es effekteket! -
#275 IG3 Demo
Szvsz egyébként elég jó volt a demo, csak kicsit elvették a sulykot a nehézséggel, jópárszor neki kellett rugaszkodni, mire sikerült megcsinálni... -
BlackWolf #274 nicsak visszatert az ig3 volt hozza regen egy demo de az eleg szar volt arrol beszelsz jedi? vagy esetleg van valami ujdemo? -
#273 hol lehet letölteni a demot?? -
antijedi #272 hát ig3at én nem vártam egyátalán főleg a demo után amit csináltak belőle, de a jelenlegi állás alapján akár még jó is kisülhet belőle :) -
#271 A honlapról:
- 6 Kampány összesen 30 küldetéssel.
- A Mithis saját "Black Sun" 3D-s motorján fog futni
- Egyszerre max. 10 hadihajót irányíthatsz, egyszerűsített vagy "szimulációs" szinten
- 6 idegen faj, eltérő harci taktikával
- 50+ karakter
- 100+ felhasználható fegyver és technikai eszköz
- 30 idegen űrhajótipus
- 20 naprendszer, összesen 100 bolygóval
- Valós fizikát figyelembe véve bolygómozgás (YES!)
Multi:
- Internet és LAN támogatás
- Játszható idegen fajok eltérő képességekkel
- Beépített voice-program
Minimum gépigény:
- Windows 98SE/Me/2000/XP operációs rendszer
- 1Ghz-es Celeron proci
- GeForce 2MX vagy vele egy szinten lévő videókártya
- 32x CD-Rom
- DirectX-kompatibilis hangkártya
- 500Mbyte szabad merevlemez terület
- DirectX 8.1+
A legutolsó alapján mondjuk várhatóan nem lesznek benne Dx9-es effektek... -
#270 Feltámadt kedvenc játékunk, a kiadó a HD Interactive lett (hallot már valaki róluk?:)), és átkeresztelték, új neve:
Nexus: The Jupiter Incident. Valami Október 1.-ei megjelenést rebesgetnek...
Nexus: The Jupiter Incident honlapja -
#269 Jaja, de ennél többet egyenlőre nem tudni róla...
Mondjuk azt is tudni kell, hogy a készítők nem tudtak fizetni több emberkének sem, szóval fentáll az eladósodás veszélye is (a Hardwired-en legalábbis LY, aki az animációkat készítette, ezt írta...). -
#268 Ha minden igaz egy másik cég fogja kiadni, ha jól tudom Nexus lesz a progi neve. -
#266 És én még reménykedtem, hogy a Homeworld 2 elött jelenik meg... Hüpp-hüpp... -
#265 Búcsúzunk egyenlőre...a remény hal meg utoljára!!
-
Dns5000 #264 meszunt a jatek honlapja is tegnap meg ment :( -
#263 Sajnos nem jellemző, hogy ilyesmi megtörténne, mivel a kiadó birtokolja a jogokat, és azok meg nem sűrűn fogják ingyen osztogatni a félkész játékokat a népnek... -
#262 hát igen akkor már csak abban reménykedek hogy a magyarok kiadnak egy exkluzív így hagytuk nesze bazmeg- verziót -
Dns5000 #261 na en megit vegignyomtam a demot parszor es meg mindig nagyon szep pedig azota eltelt 1-2ev :P
a HW2 grafikailag siman lenyomta volna. -
#260 Sajnálatos hir, pedig az elsö rész volt a kedvencem, és örültem volna a 3. epizodnak -
#258 mi? tényleg levagyok maradva :( -
Dns5000 #257 ehhe , hat akkor te igy kicsit le vagy maradva mert a ig3 nevet mar reg nem hasznalhatjak mert lejart a license. Mar regota Galaxy Andromedanak hivjak. Szoval a nev miatt senki nem fogja megvenni, hiaba nagyon jo game. -
#256 azért az egy és különösen a 2 nagyon jól fogyott szal valaki biztos lát majd benne fantáziát (remélem)..... -
Dns5000 #255 ja a forumaban voltak olyan hozzaszolasok, hogy lehet hogy kiadjak ugy ahogy most van value kategoriaban. Meg ez is jobb lenne mit hogy sosem latunk belolle semmit. -
Dns5000 #254 van nemetul is valahol ha az jobban megy :)
de kb ez van :(
csak nem ertem hogy miert ezt torlik, azt irjak hogy nem valoszinu hogy siker lenne, hat a tobbi jatek amit most kiadnak osszesen nem lessz akkora siker mint ez lett volna. A graf kiraly, jatekmenet tiszta homeworld ami teljesen egy uj kategoria volt annak idelyen es meg semmi nem tudta megszorongatni.
Remeljuk valaki meg fogja venni, de attol tartok mivel a cdv sokat koltott ra nagyon sokert akarja csak tovabb adni, ezert nem valoszinu hogy elkel :(( -
#253 nem tudok angolul igazából de mintha az lenne hogy a veszteségeik miatt törölték a game-t, akkor viszont lehet hogy másik kiadó megveszi a játék jogát és befejezi a játék fejlesztéséet. legalábbis remélem (bocs ha hülyeséget írtam) -
Dns5000 #252 tudom hogy nehez 3hozzaszolast visszaolvasni ezert:
#248ban van a link
-
Braveheart #251 bazeg nemá miért? -
#250 nnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((((((((( -
#249 mar ne nagyon offa game!! CDV az allat bejelentette hogy lelotte a projectet! hardwireden van a hir -
Dns5000 #248 http://www.cdv-board.de/english/announcement.php?s=74744ff9be8fa56b19f11b73215654f1&forumid=26
hat eddig tartott -
Dns5000 #247 http://www.cdv.de/index.php?sid=en010300
itt meg fent van meg a sitejan is az van hogy 2003 2half
http://www.galaxy-andromeda.de/english/index1.htm
akkor meg remenykedek ... -
Dns5000 #246 hol van ez a lista?