2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
#407 Köszi. :-) -
engine #406 megnéztem a demot, hát nem egy könnyű darab.
Könnyű szinten is pillanatok alatt szétkaptak. Igaz csak egyszer volt időm kipróbálni...
Az irányítást elég nehéz megszokni - szerintem legalábbis. -
#405 Itt leszedheted. (Ez most csak segítség nyújtásként raktam be nem reklámnak!) -
#404 Csak demo miatt nem. Úgyis meg fog jelenni neten és akkor nem adtam ki fölösen pénzt. Mert az ottani hírek már vagy olvastam neten, vagy csak kitalációk, ha van full game akkor meg azt beszerzem netröl. Nem éri meg. -
maniac001 #403 Pedig megéri.
Nagyon fasza. -
#402 Sorry, vissza az egész, már letöröltem :( -
#401 Ha van valami gyors ftp-s tárhelyed akkor fel tudom tölteni. -
#400 Nem fogok egy demo kedvéért offline újságot venni. -
engine #399 Elméletileg mai pcguru mellékletén rajta van.
Letöltést nem tudok. -
#398 Dc-n talán megtalálod... -
#397 Nem tud vki egy másik lelőhelyet a demónak? Nem akarok várni a legális demora. -
#396 Aranyon van!!!!!
És a hardwired tesztje szerint rohadt jóra sikerült. Azt hiszem vár ránk néhány átjátszott nap :) -
#395 Nos, ezzel azért nem értek egyet, mert a nevet a Philos vette meg, és nem a Mithis. A Philos pedig épp azért vette meg a nevet, hogy ne kerüljön külföldi kézbe. Tehát nem hiszem, hogy a fejlesztők hozzáállásával lenne a baj.
Azon kívül, ha mondjuk bármely más fejlesztőcsapat csinálta volna, amelyik szokott szinkront készíteni, az sem DR, és akkor is ezt mondtad volna. ;D
Ez a demó dolog nagyon gáz, de azt hiszem valahol erről beszélnek, amikor warezt emlegetnek. Ezen kívül megkérdezem, hogy ki nem szokott itt warezolni azok közül, akik fel vannak háborodva? -
John McLane #394 Nagydög : Próbáld úgy, hogy az ottmaradt 3 hajót védekező módban hagyod ott, ilyenkor a taktikai hajtóműveket használják, lőtávon belül mozognak, és egyiket sem fogod elveszteni míg odaér az erősítés.
Amíg a két nagy hajó nem ér oda nem adtam konkrét célpontokat, csakhogy tartsák fel a gorgokat, mikor megjöttek átkapcsoltam agresszív módba és nekiestem a gorgoknak. -
Braveheart #393 Sztem a nehézségi szintet nem találták el... easyn túl könnyű, mediumon már túl nehéz, hardot nem is néztem meg :)
pedig nem vagyok béna... -
#392 máshol nincs fenn ? -
maniac001 #391 Sorry, tényleg.
A szeptember 3-án megjelenő PC guru mellékletén rajta lesz. Az tuti hogy nekem nagyon bejön, már vagy 20x végigvittem a demót. -
engine #390 Sajna törölték :(
Azért kösz az infot -
maniac001 #389 Szedd le innen -
engine #388 Azt lehet tudni, hogy mikor? -
maniac001 #387 Igen van.
De valaki illegálisan rakta fel egy német szerverre.
Majd ezt adják a magazinok mellékletéhez itthon. -
engine #386 Bocsi a tudatlanságomért, de ha jól értem van kint egy újabb demo?
Én csak az IG3 féle változatról tudok.
Thx. -
maniac001 #385 Én semmi extra parancsot nem adtam ki neki a pajzsokkal kapcsolatban. Annyit csak, hogy oda meg a hajtóművekre 200%-os energiát és kész.
Telepítsd újra, hátha segít. Nekem meg az Exigóval van olyan hogy eddig tudtam a kamerát forgatni meg dönteni, tegnap meg nem. -
Nagydög #384 Maniac!
Ezt en is tudom. Maskeppen a tobbi hajoval is bajban lettem volna. :) Egyszeruen hiaba kuldozgettem akarhova, nem ment. Bar mindig nyugtazta a parancsot. Arra is gondoltam, hogy esetleg felhuzott pajzzsal nem tud kozlekedni, ugyhogy lekapcsoltam. Persze ugy sem ment. -
maniac001 #383 Hogyhogy nem tudtad rávenni a Colossust hogy megmozduljon? Egyszerűen jobbklikkel oda kell küldeni egymás után a nav pontokhoz amíg eléri a bázist. -
Nagydög #382 Vegignyomtam. Megnyertem, de a Colossus-t egyszeruen nem voltam kepes ravenni, hogy megmozduljon. Ott acsorgott boszen, ahova erkezett. Az eredeti flottam sajna oda lett(illetve egyik fregattot ugye segitsegetr kuldtem), de magukkal vittek a Gorg csatahajo, es cirkalo pajzsgeneratorait. Aztan megjottek a kemenyfiuk, es a Gorgoknak annyi lett. -
maniac001 #381 Szerintem itt is lövik a mentőkapszulákat. Volt olyan hogy csak néhány százalék élte túl a legénységből. És valszeg erre utal a "LifePod under attack" rádióüzenet is. -
Nagydög #380 A regi IG3 demoban a Phalanxok eleg kemenyen irtottak a mento kapszulakat is. -
Braveheart #379 up! -
maniac001 #378 Hello!
na én is végigvittem vagy hatszor egymás után úgy ahogy írtátok. F5-pajzsszétlövés, F7-hull megsemmisétés. Nektek fordult elő olyan hogy a saját hajódat nem sikerült 100%-ig kiűríteni? A végén az összegzésnél írta hogy minden elveszett hajómat 100%-osan kiűrítették.
Kár mert így nincs meg az az érzés hogy a háborúban meghalnak az emberek. -
Braveheart #377 Biztos hogy van vmi... de lehet hogy csk beszartak a hajóim láttán :) pedig alapból töh úgy tűnik mintha ők lennének túlerőben. Ha mindennel rámegyek egy fregattjukra, pár mp alatt szarrá szedjük... :)
Szal nem kell megijedni, nem nehéz ha belejössz...(ez a többieknek ment akik szerint túl nehéz)
Csak először a pajzsot szedjétek le (a lenti ikonoknál lehet váltogatni hogy mit lőjenek, pajzsot, fegyvert vagy hajótestet) és ha nincs pajzsa akkor midnent bele!!! :D -
#376 Vajon mitől függ akkor, hogy mikor kezdik kiüríteni a hajót?
Van valami létfenntartórendszer? Vagy ha a reaktor sérül? -
Braveheart #375 Nálam meg csak a wolverine lőtte, az avalanche el volt foglalva a kisebbekkel és akkor ürítették ki amikor már alig volt 20%élete. -
#374 Te mivel játszol? 5-6 perc? :) Nekem a Wolverine-el, meg az Avalanche-al volt 1-2 perc, igaz hogy már a fél hull-ja körül elkezdték kiüríteni -
#373 Az elején vagy elmenekülsz egy kis hajóval egy zöld nav pontnál vagy kilövöd az ip-blokkolót a gorg battleshipen, vagy megtalálod a kommunikáció-zavarót, és megsemmisíted.
Ha megjön az erősítés akkor a Colossus-t el kell vinni a bázishoz a piros nav pontokon végigvezetve. Aztán már csak az összes hajót meg kell semmisíteni :) -
Braveheart #372 Hát neke melég könnyen sikerült másodikra a küldetés easyn... most már látom hogy emnynire könnyű. A lényeg hoyg 1-2 hajóra kell konceentrálnia tűerőt. De nem ám ész nélkül! Pl az összes arra kéeps hajómmal elkezdem leszednia pajzsát majd utána mindennel lövöm a hullját, így lefektettema batlleshipet is a wolverine-al 5-6 perc alatt kb :) -
maniac001 #371 Akkor ti nagy stratégiai família vagytok :-))
Az is a baj hogy nem értem az utasításokat amit mondanak. Először az összes hajómmal rárontottam az ellenre. 5 perc alatt szétszedtek. -
#370 tényleg? a teljesben úhy is meg kell majd csinálni a tutorialt.
ha a pajzsokra mész biztos hamarabb leszedi, mintha a hullra célzol, de én így csináltam
egyébként öcsém elsőre megcsinálta a küldetést :) jó tudom ezt nem kellett vona :) -
Braveheart #369 q torpedókat az artillery módba nhasználják mert nagyot szólnak -
maniac001 #368 De ha a hull-t támadom, a pajzs védi.
Először kéne a pajzsot lerombolnom ugye?