2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
#447 Ma asszem letesztelem a multit. Már csak párat kell aludni... :D -
Braveheart #446 Miért nincs 1 szerver sem? Tegnap volt vagy 4-5 de ma nincs semmi. -
Braveheart #445 up -
Braveheart #444 Nexus demo
ott válasszatok egy szervert és mehet a fun -
#443 na meg annyira nem vagyok jó stratéga. -
#442 November 5 asszem, én már csak azt várom.. megvan ig 1-2, meg haegemonia is eredetiben, de nem játszok vele neten, ahhoz túl sok online játékkal jáccok, erre már nincs idő :) -
#441 Na kijött a multipléjer demó is... -
#440 Vagy volt, csak én nem találtam :P -
#439 Nah, mikor leszedtem 3dgamersről, még enm volt fóruma... Örömmel látom, hogy nemcsak én vettem észre, hogy kijött a demo :) -
#438 November 5-én jön ki európában...
demesszevanvazze.... :D -
#437 Valami nagy Forth pajzsa van, ami nem csak őt, de egy komoly sugarú gömbben a saját hajóit is védi. Azt még nem tudom hogy kell előhozni, de nagyon nem is kellett. Igaz hogy alig élte túl, de megmaradt a végére.. :D -
#436 Nekem valami Error "Generating Object" üzenettel nem indul el a demo. Friss oprendszer, directx9c, catalyst 4.9.
valami ötlet, mi okozza a hibát? -
#435 Engem az zavart de veszettül, hogy a legnagyobb hajó (asszem a Colossus) alapból stealth módban jön be és akkor nincs pajzsa. Persze egy ekkora hajót rögtön kiszúrnak és pillanatok alatt szétkapják, és hiába lépek ki stealth módból és rakok minden energiát a pajzsokra, nem hajlandó bekapcsolni őket. :P -
#434 Ígyígy...
Millió takikázási lehetőség van benne. Nem is gondoltam volna az elején. Idáig a rekordom hogy mindössze két kishajót veszítek el a háromból hardon és a rombolót el kell küldenem segítségért. Nagyon szívós hajók ezek a picik is. Azt viszont nem értettem hogy a végén a Wolverine nem volt hajlandó lőni, mintha kimerültek volna a készletei. A pajzsát töltötte szal az az egyszem cruiser ami addigra megmaradt nem volt képes komoly kárt tenni benne, a többiek (Avalance rulz...) meg szétszedték. De idegesítő hogy nem volt hajlandó semmit sem lőni...:-( -
#433 Nem, az az IP blokkoló. Én a rádiózavaróról beszélek. Ha azt kilőttem akkor be tudok hívni erősítést amikkel már lazán bezúzom a flottájukat (SPOILER! Asszem a Doomsday-en van). -
#432 állítólag november elején.. -
maniac001 #431 Mikor jön ki a full? -
Braveheart #430 Asszem a legnagyobb gorn hajón van, ha megtámod ki kell jelölni hogy csak azt az eszközt lőjék. -
#429 Na kezdek ráérezni. Eddig az volt a gond, hogy nem találtam a zavarót, de ha egyszer megvan és kilőttem akkor már gyerekjáték az egész. -
#428 Uh, bakker, ez de sz*r...
Ha a fullban se lesz tutorial akkor halott az egész. -
#427 Kössz, és a gémsazrt anynira kerülöm amennyire csak lehet. Inkább a HW-röl szedem. Azért kösz a segítséget (a 405 régebben nem működött, úgyhogy most se eröltettem :-) ). -
#426 Mostmár a gamestar oldalán is kint van. -
#425 Na megvan a hard is csak a három kishajó elvesztésével...:D
-
#424 #405
A flashget nem szedi le, de sima mentés másként-tel lejön.
thx to Argon -
#423 Eh, sehol nem találtam rá. Még a HW-n sincs kint. -
Braveheart #422 Hát már vagy egy egész hónapja. -
#421 Fent van már a neten a demo? -
#420 ejj megcsináltam hardon is. Nem piskóta. Bár a Colossus odalett, meg az Avalanche is, de két kishajóm és a Wolverine állva maradt. Azt a nagy dög pajzsot nem bírtam elővarázsolni a Colossusból, pedig akkor túléli...:-( -
#419 A Mithisben az az egy szomorú hogy semmit nem érzünk belőle hogy Magyar fejlesztés. Egyszerűen tojnak ránk és ez nem szép. De a játékkal jóvá tehetik...:-) -
#418 Meg lehet csinálni, de talán tényleg jobb lett volna egy oktatópályát betenni a demoba inkább, mint volt ez anno a Homeworld I. ben. De inkább jöjjön a teljes. Mikor is? Nem tudjátok? -
#417 Ezt többen is említettük a hivatalos fórumban is, de a Mithis úgy reagált, hogy a tesztjátékosok csak a négy alap hajóval is megcsinálták, tehát nem olyan nehéz. Azt a nüansznyi apróságot kihagyták a képletből, hogy a tesztjátékosaik már szénné játszották a játékot, és minden részletét kiismerték, egy demót letöltő egyszeri arc viszont nem rendelkezik eme tudással... -
engine #416 Tényleg nem rossz, de a demo az egyszerű érdeklődőt mérföldekre üldözi szerintem.
Tudom már esett szó róla, de nem volt túl okos lépés minden segítség nélkül kiadni a demot. Aki nem fanatikus 5, max. 10 perc után elege lesz a kudarcokból és ostorral sem kergeted a pénztárhoz csengetni. -
#415 Meglátjuk. Annyival másabb vonalat követ és azt olyan jól hogy komoly sikereket érhet el. (Remélem :-) ) -
#414 Amíg nem jön ki a játék, túl sok mindent nem lehet mondani. Mondjuk talán kicsit szerencsétlen volt az időzítése, nyáron uborkaszezon volt, minden kijött komolyan játék kész felüdülés volt, akkor nagyobbat is szólt volna (szerintem) a NEXUS. Most viszont tobzódnak majd a nagy nevek (Dawn of War, SW: Battlefront, Half-Life 2, NFS:U2, stb.), és egy egyszeri vásárló aligha fog érdeklődést mutatni egy szinte ismeretlen fejlesztő alig ismert játéka iránt.
Legalábbis szerintem... -
#413 Egyedül maradtam :-( -
#412 Tényleg meg lehet csinálni a küldetést csak a 4 alap kishajóval. Szédületesen jó lesz ez a játék... -
#411 Na végre ki tudtam próbálni. Félelmetesen szép és bízom benne hogy megfelelően kezelhető. Igazából még az irányításra sem jöttem rá igazán, de ízin már levertem őket...:D -
#410 kipróbáltam ezt a demót, de tutorial nélkül nem nagyon tudok mit csinálni :(((...de szép nagyon a játék és jól is fut!!! -
#409 Az irányítás tényleg nem egyszerű, de olyan jó hogy más, és ha az ember megtanulja használni, akkor Istennek érezheti magát. :D Persze csak ha olyan, vagy hasonló az irányítás ahhoz, mint amilyen az első demóban volt. -
#408 Hát ez sajna nem jött be. Se flashgettel, se explorerrel nem tudom leszedni, csak 550bájtos file jön le. :-(