2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
Garfield #527 Amit eddig láttam belőle, azalapján eléggé emlékeztet a Haegemoniára. -
Garfield #526 A játék szétvágásának határán vagyok.
"First blood" című küldi, első összecsapás a gorggal.
Kaptam két rombolót, két fregattot, egy mosthirtelennemjuteszembemitdejónagyhajótrepcsikkel és van még egy support ship (ezt nem tudom irányítani) + a gorg-ok.
Amitől a hajamat tépem:
1. Ugyan magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi ha kijelölök egy saját egységet és kattintok egy ellenséges egyséegen, akkor az alapértelmezett akció a mozgás, vagyis, hogy odarepülök hozzá. Már stratégiai játékokban ilyen esetben a támadás az alapértelmezett.
2. Amikor csoportokba rendezem a hajókat, a maradék józan eszüket is elvesztik, kezdve ott, hogy a 3.-4. klikkelésre sem indulnak. Van, hogy nem tudom megtámadni az ellenséget, hanem csak oda tudok hajózni és közelebbről megy csak a támadás. (Mielőtt valaki szólna: nem, nem a fegyverek hatótávja miatt.)
3. Ott az a kib<SÍP> support ship a fortress shield-del, ami elsőre szép és jó, csak alig tudnak átkelni a hajók a pajzson. Jelenleg akkor jutottam a legtovább, ha a fortress shield bekapcsolásakor azon kívü vannak a harcoló egységeim. De akkor minek???
Per pillanat cheat-re vadászom, úgy felhúztam magam rajta. -
antijedi #525 ennek unalmas??? te kcisit beteg vagy..., én nagyon nem vártam sokat ettől a gametől..., ezzelszemben egész jó lett, szvsz eddig talán egyik legnagyobb erőssége a története...
tény hogy full lineáris, ez nekem se teccik nagyon de attol még az alaptörténet jó... -
#524 Ez a gém oan életszerű.Ugyanoan unalmas a története mint annak -
Alblink #523 Sajnos nem mar szerzodesem van kb meg egy evig.de valamikor nem merik es akarmennyit tolthetek,de pont ezt a honapot valasztottak erre,fuck. -
antijedi #522 nálad van a gáz..., full jók a hangok és az üzenetek is... -
HUN Thomas #521 Másnál sincs a zenén kívül más hang? Az üzenetek pedig csak egy pillanatra bevillannak ez miért lehet? -
antijedi #520 amugy msot kaptam több hajót is eddig csak egy volt...
hát egy hajóhoz jó az irányitási rendszer, többhöz nem tom milyen lesz... -
antijedi #519 de csak a feliratok..., szinkron nem, mielött félreértések lennének :) -
Braveheart #518 basszus kész kínszenvedés a torrenttel tölteni... 15 download 25 up... -
Rusy #517 ezt írják mindenhol, most hogy mondtad, hogy magyar én is elkezdtem húzni, ha jó lesz megveszem, mehet a polcra az ig2 mellé... -
antijedi #516 hm, meglepően jó lett a game..., megmondom őszintén sokkal rosszabra számitottam...
eddig a történet is elég jó, nekem legalábbis bejön -
#515 :D -
antijedi #514 nos leért..., és igen, már ez a verzio is tud magyarul egyből... -
BlackHawks #513 Csak a demóval nyomtam, nekem tiszta Homeworld feeling volt, szal szerintem megéri
OFF: Most akciózik az Axelero ADSL-nél, nem tudsz váltani? -
BlackHawks #512 ÁÁÁ, úgysem hagyná, hogy okosabb legyek nála (már az vagyok, de hagyjuk meg ebben a hitében) :P -
antijedi #511 nemtom, nekem még vagy 3 file -
Alblink #510 Aki mar kiprobalta mondjon rola valamit hogy milyen lett.elore is koszi.rohadna meg ez a chello meg 5-giga es lekorlatoznak,es hol van meg a hl2,nfu2,vmb na es meg sorolhatnam nagyon jo ez a november. -
antijedi #509 ha meg baja van a gagyogásal mond meg neki hogy azé mert ő müveletlen attól mgé ez egy nemzetközileg teljesen elfogadott nyelv :P -
antijedi #508 nem feltétlen kell neki erről tudni :P mamár lehet kapni egész jól álcázott mini fülhalgatót is :D -
BlackHawks #507 Kösz, megbeszélem a főnökömmel, biztos megérti, hogy egész nap fejhallgatóval a fejemen mászkálok, és számára is idegen nyelven gagyogok munkaidőben -
antijedi #506 pl munkaidő közben, a magyar viszonyok mellet ez a normális :DDDD -
BlackHawks #505 Kösz, 30évesen reggel 7-kor megyek el dolgozni, és este 7-re érek haza + minden szombatom melózóm du. 2-ig , nyamvadt minimálbérért (tényleg annyit is kapok), akkor szerinted mikor (sejtem szombat du. + vasárnap, de a család mellett kinek van ideje erre?)?(nem Neked van címezve a smile) -
antijedi #504 tanulj nyelveket -
BlackHawks #503 Lehet, hogy bután hangzik (de nekem így is tetszenek ugyanis magyar az anyanyelvem), de sajna én nem vagyok valami jó angolból, és míg elkezdek gondolkozni, hogy most mi a franc volt ez az üzenet, addíg a záróképsor is lepereg. És szerintem ha kiadok 1 nagyobb összeget (igen nekem nagy összeg az a kb. 7000 forint), akkor igenis elvárom azt, hogy maradéktalanul szórakozhassak. És ha ez valakinek nem tetszik, vagy nem érti meg, azt sajnálom. -
antijedi #502 jah, de jobb egyből egy minőségi kivetitőt venni + egy mozitermet :D -
#501 Apró válasz: az én monitorom csak 75Hz-en bírja az 1600x1200-at, szóval én maradok az 1024x768-ban. Ott a betük is tökéletesek.
Alternatív javaslat az apró problémádra: végy egy nagyobb monitort... :))) -
#500 blablabla nemveszekmertblalblabla...
A magyar szinkron szerintem nagyon bután is hat egy ilyen típusú játékban... hiperhajtómű és társai...
Apró tipp:
Adjatok kőkeményen a mélynyomónak. Iszonyat hangulatos az "űrzaj" feeling!
Apró megjegyzés: 1600x1200-ban túl kicsik a betűk! -
#499 A NEXUS a közeli jövőben, pár évtized múlva játszódik. :))) -
BlackHawks #498 Mindegy ki csinálja, én szeretem az ilyen sokezerévvelkésőbbjátszódó űrhajósstratégiaijátékokat Én már csak ilyen vagyok. Szomorúan hallom ,így maradok az illegálisnál, 1 potenciális vevővel kevesebb -
antijedi #497 jah csak a kiadok nagyrésze nem ennyire gerinces..., ezért is mondtam hogy én nem bizok ilyen fejlesztőknél már nagyon semmiben... -
antijedi #496 nah ma este már leér szvsz
eléggé ellenszenves nekem a game ilyen olyan okok miatt, de azért már énis kiváncsi vagyok milyen
ha tényleg jó akkor szánom bánom büneimet és elmegyek megveszem eredetiben, ha viszont nem akkor egy úljab jónak induló magyar game, aminek csak az indulása volt jó :/ -
#495 Emlékeim szerint mintha a Haeg-nél (vagy talán az IG2-nél) is mondták volna a DR-esek, hogy a szinkront ők (és talán a magyar terjesztő) állták, és nem a kiadó. -
antijedi #494 jah
bár szerintem ezek kcisit jobban függnek a kaidotol hogy mit engednek és mit nem mert ha a kiado biztositana keretet a szinkronra is nem hiszem hogy bármelyik magyar fejlesztő is ellene lenne... -
antijedi #493 mivel nem ugyan az a fejlesztő...
meg gondolom a kiado se, és iylesmit valszinű a kiadó dönt el... -
#492 1.: A IG1-2 és a Haeg a Digital Reality játéka volt. Az IG3/GA/NEXUS viszont Philos/Mithis játéka.
2.: Nem lesz szinkron a dolgok jelenlegi állása szerint. -
BlackHawks #491 1 kérdés, tényleg csak magyar feliratok lesznek majd benne, és a szinkron nem lesz magyar? Csak azért, mert az IG 1-2 és a Haegemonia is itt csücsül eredetiben, nekem nagyon bejöttek a magyar hangok, sokat dobott a játékon,de ha ez nem elyen lesz, akkor WAREZ lesz belőle. -
#490 Elég lett volna kicsit visszaolvasni, vagy csak beírni a Google-ba, de ha ez túl bonyolult, és túl türelmetlen vagy, hát tessék: A játék honlapján akad pár... -
#489 valaki screenshot most! -
#488 Olvasom a külföldi fórumokat, és mindenki el van ragadtatva a játéktól. nforce-on 8.1en áll, ami kurva jó, tekintettel a sok gyökérre aki azt sem tudja, milyen műfaj ez, de 1-est ad neki.
"imho, GOTY material .. " és egyéb commentek, ráadásul rengetegen várták a játékot külföldön is, csomóan képben vannak hogy ez az IG3 lett volna anno, meg minden. szal elégedett vagyok nagyon, végre egy játék amire büszkék lehetnek a fejlesztők, és akikre büszkék lehetünk mi is :-)