2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Daermon
    #2056
    GoG-on most 2,5€ a játék!
  • Daermon
    #2055
    Steamen most 2,5€, és magyar feliratos. :)
  • Rexear
    #2054
    Sziasztok!

    Érdekelne, hogy valaki próbálta-e a new conflicts nevű mod-ot a játékhoz. Ha igen, hogy tudtátok megoldani az Assault nevű pályát, mikor a bázist kell megvédeni a támadókkal szemben?
  • sebi89
    #2053
    Ez engem is érdekelne, hogy a steam-es verzióhoz van e magyar felirat vagy valahonnan letölthető e hozzá?
  • mindero
    #2052
    Az űr az közös :D
    Meg a hajók felszerelése.
  • s1lkforrent
    #2051
    Mondjuk a valósidejű taktikai játék Nexusnak, meg egy sok tucat/száz hajós csatákkal operáló 4x stratégiának biztos sok közös része lehet.

    Ellenben The Mandate-nek elvileg lesz Nexus-hoz hasonló taktikai irányítgatós része is.
  • mindero
    #2050

    Kis off (Hasonló MMORTS játék):

    Novus Aeterno Sci-fi MMORTS

    Eszméletlen durvának néz ki. És csak 1x-i díja van. Lehet még én is beszerzem áprilisban.

  • atesz25
    #2049
    Na kérlek az első borító 2004es a második 2005
    Nem tudom lehet a másodikban benne van a patch.
    Jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat ezért nem veszem meg a steam-és verziót.
    Szerintetek ebben is van magyar felirat?
  • Fenrir
    #2048
    Steamen is megveheted, én ott vettem.
  • atesz25
    #2047
    Köszi srácok! Az ebay-ről akarom megvenni mert nálunk már nincs. És hát ott ezzel a kettővel találkoztam, és azt hittem különböző
  • s1lkforrent
    #2046
    Az a különbség hogy az első borító nekem jobban tetszik.
  • Fenrir
    #2045
    Nem tudok más verzióról, úgyhogy gyaníthatóan csak a borító más.
  • atesz25
    #2044
    Szevasztok van valami különbség a játékban vagy csak a borító más?

  • LSSAHPAUL
    #2043
    Kitartás, rég játszottam vele, de ezt hogy lehetetlen megcsinálni biztos mondtam vagy 8 helyen, nagyon nehéz játék egyébként normálon is!
  • Anonymusx
    #2042
    Elég nehéz a játék, a 7. küldetést csinálnám,amikor 10 percig ki kellene tartani. A másodlagos küldetést szeretném teljesíteni, aminek a célja hogy a hajókat kellene megvédeni.

    Viszont ők kb egy két perc alatt szétlőnek egy hajót, hiszen jóval többen is vannak, addig én éppen hogy le tudom szedni az egyik ellenséges hajó pajzsát.

    Ezt lehetetlen megcsinálni. Normál nehézségi fokozaton játszom vele.
  • s1lkforrent
    #2041
    http://www.bundlestars.com/all-bundles/indie-jam-3-bundle/
    Nexus a Joint Task Force-al, és rakás más játékkal együtt csak 1300 forint még több mint 8 napig.
    Ha ennyit nem ér meg egy legális működő változat, akkor így jártál.
  • MrPolip
    #2040
    Sziasztok!

    Tudnátok segíteni picit? Letöltöttem a programot iso fájl formájában(Nexus - The Jupiter incident). A telepítésnél használtam kulcsgenerátort. Megvolt a crackelés is, de ezt írja ki: Missing or invalid authentication key! Mit csináltam rosszul? Mi lehet a probléma.

    Segítségeteket előre is köszönöm.

    Üdv,
    Polip
  • Agamemnon
    #2039
    Bocs, sajnos ötletem sincs :(
  • janias
    #2038
    Csa all!
    Nos van ez a hiba:

    blablabla....
    File: dspace.cpp
    Sor: 542
    blablabla

    Es van ra egy megoldas vagyis kettő:
    elso megoldas:-egy laza csuklomozdulattal atallitod a kepernyofelbontasodat 1024x768-ra és tádááám müxik is

    Ezzel lenne némi próblémám ,én is elő vettem a játékot és átálítottam a felbontást de maradt ugyan az a hiba ,nem tudom mi a gond,, barátnőm gépen elíditotam ugyan ezt a letöltést és elsöre ment is a játék ha valaki olvasa még ezeket pls írjon ha tudna segiteni
    ...
  • Fulcrum11
    #2037
    Sziasztok!
    Gondoltam előveszem egy kicsit megint a játékot :)
    Ha még fent van nektek, nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy mentést küldeni valahonnan a közepétől, hogy ne kelljen a tutorialokat meg a halál unalmas első mászkálós, lopakodós missziót megcsinálni!! :) A Titan bázisos rész körülről pl. jó lenne.
    Köszi!
  • s1lkforrent
    #2036
    3,858 backers pledged $161,731(24%) of $650,000 goal - FUNDING UNSUCCESSFUL
  • s1lkforrent
    #2035
    Elkurvázzák. Legutóbb is annyira túlpörgött a beszedőgép, hogy még az indie fund oldaluk alól is kilopták a szerverbérletet.
  • lammaer
    #2034
    Amúgy ilyenkor ha nem érik el a goalt, mi történik a lóvéval?
  • Agamemnon
    #2033
    Néztem én is, hogy sajnos az adakozási trend alapján nem fog összejönni rá a kellő pénz :(
  • s1lkforrent
    #2032
    Mindig jó látni hogy milyen árháborgós játékokból nem lesz semmi.
    Kicktracker szerint jó ha 200000 összejön, a 650000 dolláros cél az teljesen ki van zárva.
  • sanyiiiii
    #2031
    http://www.youtube.com/watch?v=HajPrUnpAFI&feature=g-all-u
  • s1lkforrent
    #2030
    Talált, süllyedt: http://www.kicktraq.com/projects/mostwanted/nexus-2-the-gods-awaken

    De vajon a Kickstarter is a Gamesplant sorsára jut?
  • Agamemnon
    #2029
    Hmm, valaki már 10k-t is adott:

    OUR NEW HERO: Ultimate Edition Box Set + We will make you your own version of the game, in which YOU are the main character, including facial appearance, name and voice over. Come to the studio (travel expenses not included) and have your face modelled as the main character. There will be only one unique copy for you to treasure forever.

    (4 of 5 remaining)
  • Agamemnon
    #2028
    Szuper, be is teszem az általam látogatott topicokba...
  • mindero
    #2027
    Ezúttal kicsit több minden kiderül:

    Nexus 2 újraindul!

    NEXUS 2
  • SaGa Jr
    #2026
    Ezt a fegyver választás miatti visszamenetelt nem igazán értem. Én konkrétan ilyen problémával sosem találkoztam egyik nehézségen sem. Mondjuk rakétákat, torpedókat és fogyó lőszeres vackokat egyetlen hajómon sem használtam (teljesen feleslegesek), csak lézerek, pajzsbontók és egyéb energiacsúzlik voltak mindegyiken.
    Ha éppen nem volt pont vagy lehetőség a jobb eszközökre akkor maradt a hajón a régebbi variánsa a már fent említett eszközöknek, de sosem volt gond a fegyverek kombinációja miatt, legfeljebb más taktikát kellett használnom. Ja meg nem is fegyverezgettem át feleslegesen állandóan a hajókat. Például a science modulos rombolón csak lézereket használtam meg talán egy nagyobb ágyút. Prímán tudta gyilkolni az ellenfél rendszereit. Mellette a másik romboló meg bontotta a pajzsot és a hull-t, azon nem volt lézer. Ezek párban mászkáltak mindig és mindenhová.

    Unalmas feladatokra sem emlékszem, de talán bennem van a hiba. A lopakodás kimondottan érdekes feladat volt, üdítő színfolt a sok lövöldözésben és végre egy feladat ahol tényleg használni kellett az embernek az eszét és előre terveznie, megfigyelnie mindent.
    Elsőre nekem sem ment de másodikra, némi türelemmel megoldható volt az is. Be kell vállalni pár potenciális sérüléssel járó helyzetet (sugárzó területek) de vontatottság nélkül is lazán oda lehet jutni probléma nélkül. Végülis az egész játék a gondolkodásról szól, nem az optimalizálás utáni üsd-vágd játékstílust favorizálja és támogatja mint évek óta minden más. Pont ez adta a varázsát ennek a príma taktikai játéknak.
    Szerintem. ;)
  • Agamemnon
    #2025
    Youtube-on biztos vannak fent videók, amik segíthetnek, illetve a pont kérdésre meg lehet találni cheat-et, ha ennyire bosszant. Tudom, nem a legjobb megoldás, de...
  • zserrbo
    #2024
    Csak mostanában jutottam el, hogy játszhassak a játékkal. Nagy izgalommal kezdtem hozzá, de a 14-15. pályáig eljutva nem egyszer vettem fontolóra, hogy letörlöm a játékot. Alig ad segítséget volt, hogy 2 pályával kellett vissza mennem, mert rosszul választottam meg a fegyvereimet 2 pályát még túl tudtam vinni utána, de a harmadikat már nem és nem volt elég elkölthető pont megfelelő fegyverekre. Aztán vannak dögunalmas küldetések pl a lopakodásos. Sehogy sem tudtam megcsinálni, hogy ne vegyenek észre a 3-as pontnál. Bele is fáradtam hiába lehetnek még izgalmas küldetések. Sokkal többet vártam volna tőle ez a véleményem.
  • kjhun
    #2023
    Nem, tudom, hogy volt-e ez már, akinek gondja volt a GameStar-os verzióval:

    Nexus: The Jupiter Incident GameStar-os verzió telepítése/cd-készítése.

    1. Rakd be a GS96A DVD-t a meghajtóba, és keresd meg a "nexus" nevű mappát, és másold, mondjuk az Asztalra. Meg ebbe bele a DVD-n lévő extrákat is (manual). Meg egy serial/key/kulcs.txt fájlba mentsük el a lemezhez mellékelt serial-unkat is. Ez is a "nexus" mappában legyen, netán további extraként, egy "Keygen" mappát létrehozván, és az RLD-féle keygen-t másoljuk bele, ha nem lenne meg az eredeti kulcs.

    2. Indítsuk el a kedvenc író/képfile-készítő-programunkat, pl.: UltraISO, Nero, Alcohol 120% (ha benne van az Xtra Wizard varázsló!), PowerISO.

    3. Két CD-t kell csinálnunk, amit egyből kiírni, vagy ISO-ba elmenteni, és Daemon-nal, VirtualCloneDrive vagy egyéb progival fogunk tesztelni, ha nem akarsz CD-t írni.

    4. ISO fájl készítése, először is a 2-es CD-t kell elkészíteni, ahhoz ugyanis csak 2 fájl kell, az előzőleg felmásolt "nexus" mappából. Adjuk a kiírandó/elkészítendő projekthez az alábbi fájlokat:

    Data11.cab és Data2.cab fájlok. A lemez gyökérkönyvtárában legyenek a fájlok, ne legyenek mappában.

    A 2-es CD-lemez kötetneve pedig ez legyen: "DISK2" (Így nagybetűvel, idézőjelek nélkül). Nero esetén, a "Disc name:/Lemez neve:" sorban írjuk át a "My Disc/Új lemez"-ről a fentebb megadott névre. UltraISO-nál, pedig a Fájl menü, Tulajdonságok... parancsra kattintva, az előbukkanó ablakban, a Címke fület kiválasztván, az első sorban lévő szövegdobozba (Mérete: sor, hibás a fordítás, angol nyelvnél: Volume sor).

    Az 1-es CD-lemez kötetneve pedig ez legyen: "DISK1" (Így nagybetűvel, idézőjelek nélkül). És a Data11.cab és Data2.cab fájlok kivételével, adjuk hozzá az összes többi fájlt és mappát, ami a "nexus" mappában van. Fontos, hogy az autorun.inf fájl, és a többi állomány a lemezen, ami ugyanabban a mappában van, a lemez gyökérkönyvtárában legyen. Mappa és fájlhelyesen legyenek rajta az állományok.

    5. Ezután teszteljük le az elkészített ISO fájlokat, és telepítsük fel a játékot, az 1-es CD bemountolásával, kódot/infókat adjuk meg neki, és amikor kéri a 2-es CD-t, akkor mountoljuk be, és fejezzük be a telepítést. Ha jól csináltuk, akkor írjuk ki lemezre őket. Vagy akár egyből is felírhatjuk őket, a CD-kre, és úgy teszteljük le. Remélem érthető volt a leírás.
  • s1lkforrent
    #2022
    Ez ugyan igaz, csak 31%-ig jutottak, de maga a Gamesplant is maga alá rondított, aszondja: "We are currently revising the concept of GamesPlant. We will be back in a few days…" Hehe, vagy nem. Szóval nem feltétlen azért maradt abba a Nexus 2 gyűjtés, mert elfogyott a lendület. Legalábbis merem remélni.
  • mindero
    #2021
    Hát úgy néz ki egyelőre nem lesz Nexus 2, nem jött össze a 300000 euró sajnos.
  • Nuku
    #2020
    Üdv!
    Mással is előfordult már, hogy csak úgy kilép a játék?Mert én hogyha megcsinálok egy küldetés és a folytatásra kattintok,akkor simán kilép a főmenübe.Szóval hogyha valakinek van valami tippje, vagy mentése a Mechanoid invázió cimű küldi után akkor azt elküldhetni.
  • Agamemnon
    #2019
    Hát csak jöjjön össze!
  • mindero
    #2018
    Ha nem jön össze a pénz akkor úgyse lesz semmi az egészből.

    Úgyhogy: hajrá, terjesszétek a HÍRT!
  • kobra223
    #2017
    én személy szerint örülök hogy folytatják a nexus sagat, bár hagyhatnának egy kis szabadságot és nem lienárisra csinálnák a történetet