1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • harcu
    Wharfedale kérdésben nézd meg a www. wharfedale.com vagy a www.wharfedale.co.com oldalt, valamelyik működik. Kipróbálni érdemes a megvétel előtt, ajánlom bármelyik Hifi-galériát, szinte minden nagyvárosban van, avagy valamilyen hifis boltot, ahol meg tudod hallgatni. Nem azt mondom, hogy a legjobb, de tisztességesen és nagyon szépen szól. Hifiőrült kollégám szerint nem lehet egy nap alatt említeni a JAMO cuccokkal, talán igaza is van. Mindenesetre hasonló méretben jelentősen drágább. Minőségre talán a Mission, Tannoy a társai.

Pontosan a típusát nem tudom, csak azt, hogy ez a 100-as széria.
  • scu
    Üdv !

Orgi:

30 ezerért tényleg elfogadható a Jamo. Én nem sok mindent tudok a Wharfedale-ról, de az biztos, hogy egy kisseb Wharfedale is már más kategóriába esik, mint a Jamo. Jó választás lenne. Amint tudod, cseréld le, nem fogod megbánni.
  • Atus01
    Nekem nincs vele semmi problémám, nagyon jól szól.
  • harcu
    Jamo Studio 170-es szériát szidják, mint a bokrot, hogy milyen szar.

Én is ilyet nézegettem, és a végén kinéztem egy Wharfedale 2 utas 30 cm-es hangfalpárat. Árban ugyanannyi, mint a Jamo S170 (30000/pár), de brutálisan szól. Igaz, hogy normál hifi-hangfal, de hát ettől csak jobb lehet, mint bármely Altec-Lansing. Lehet hozzá mélynyomót is venni, azonkívül az otthoni hifihez is jó.
    Teljesen más ilyenen mp3-at hallgatni.
  • UnConnecteD
    Aki mostanaban akar venni, az mennyen a Pixelbe. Most lattam, hogy ALtec Lansing ACS48 most 25000 + fa. Annyit meger...
  • Atus01
    JAMO Studio 170.
  • kowajano
    Pixel forgalmazza aszem de elég brutális áron szvsz nem ér annyit akkor inkább videologic
  • Zozo
    Ezt a Klipsch Promedia-t hol lehet kapni és kb. milyen árban van?
  • gguszti
    14 körül volt ÁFÁ-val együtt.
    Azt mondod, hogy egy újabb mélynyomó is kerüljön hátulra, vagy csak egy "sima" hangfalpár? Utóbbi azért lehet gázos, mert azok általában úgy vannak összekötve, hogy ilyen célra nem túl jók.
    Állványt azért lehet kapni, nem?
  • StarFist
    Nem tudsz ilyet szerezni. Szerintem a legjobb megoldás, ha veszel még egy 2.1 a hátsó kimenethez. Mondjuk nem tudom mennyibe került a CS310, de lehet, hogy még egy ilyennel olcsóbban kijössz, mint egy 4.1-el.
  • gguszti
    Sziasztok!

Ezt a kérdést feltettem az indexen is, de vmiért senki nem tudott segíteni. (vagy más oka volt ennek, nem tudom)
    Most vettem egy SB Live Value-t, hozzá pedig egy Creative Soundworks 310-et (mélynyomó + 2 szatelit). Azért nem 4 peremhangszórós rendszert választottam, mert sajna nem volt rá pénzem pillanatnyilag. :(
    A kérdés: később lehetséges csak 2 szatelit hangfalat venni, olyat, ami direkt erre van? Ugyanis pl. a régi hangfalaim úgy vannak összekötve egymással gyárilag, hogy erre a célra nem igazán alkalmasak + a kábelei is rövidek.
    Tehát a Creative-tól ezek állvánnyal együtt beszerezhetőek? Ha nem, talán eladom egy barátomnak, és vhonnan megpróbálok több pénzt szerezni. :)

• kowajano
    3d hangzást el tudod érni csak nem lesz teljes. A másik vegyél egy 4 csatornás erösitöt vagy egy dupla line outos hangkártyát.Mert a live ra csak két hangszorot lehet kötni .
  • yolika
    Lenne egy "lehet, hogy tök láma" kérdésem:
    Van 2 x 2 hangfalam(4 darab más tipusú hangfal, pontosabban 2ször 2 hangfal) és egy Sound Blaster Live! hangkártyám, hogyha a székem körül négy sarokba bele teszem őket, akkor el tudok e érni 3 D-s hanzást(pl. valamilyen programmal), vagy egyáltalán hogyan lehet azt elérni, hogy mind e négy hangfalból szóljon?
  • UnConnecteD
    Nekem Altec Lansing ACS48. 2.1-esek kozott nem tudok jobbat. 2*20 + 40 W . Ha ilyet veszel, nem fogsz benne csalodni.
  • Zozo
    Köszi mindenkinek! Egyéb??
  • MuERTe
    nézd meg a yamaha hangfalakat,de jok az altec cuccok is.
    mindenesetre halgasd meg mielőtt megveszed!
    ne otthon ess pofára:)
  • MuERTe
    ha van elég pénzed akkor csakis valami jót.
  • kowajano
    hát én kettöt tudnék megemliteni mind a kettö a chip magazinba dijat nyert egyik a Altec Lansig ATP3 volt akkor még 29250ft áron mostmár biztos olcsobb. 2x6W+18w a mélynyomo fábol van a ládája . A másik a JAZZ Speakers J 6910 2x3w+10w a mélynyomoja jo alternativája a Altec Lansingnek és sokkal olcsobb tavaly került 12075 ft be most már tuti ez is olcsobb
  • Zozo
    Természetesen számítógép hangfalat, nehogy valaki Yamo-t írjon:-).
  • Zozo
    Hali! 2.1-es hangfalat szeretnék venni, csak nem tudom hogy milyen márkát érdemes. Ha már veszek akkor nem akarok valami gagyit venni. Az 5.1-es azért nem jó mert nem tudom hova elhelyezni a hangfalakat. Akinek 2.1-es van az írjon légyszi hogy milyet érdemes venni és kinek milyen van, milyen a hangja. KÖSZI!