1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • ShadowLord
    Nos pc-s cuc kell vagy Hi-Fi?PC-s Ozaki-ban van korrekt áron és minőségben vagy Jazz 9940 5.1 sokan lehúzták de egy jó hangkaresszal SB Live 5.1 nagyon ütős zenében is és moziban is!Vagy Orion HS-501 és Denon integrál erősítő!Az a metrós Jamo meg felejtős egy kalap szar!Na ennyi
  • Ranger23
    Sziasztok!

Szerintem ha már olyan hangfalat akar valaki ami szépen szól és viszonylag "olcsó" akkor az vegyen egy logitech 560 as hangrendszert. 400w és nem elég erős hangja van. Mellesleg 2 év gari van rá. Szervízük nincs egész Európában ezért ha 1,8 év után kimegy a biztosíték az erősítőben akkor csere van:) Én így jártam pár napja:)
  • Tikal #136
    nálunk a metroban lehet most kapni jamo hanfalakat, 24000/pár, természetesen ez nem a high tech jamo hangfalak egyike, de ennyiért szerintem még jo is lehet, 150W, erősitőt meg vehetsz használtat is nyugodtan, persze csak ha nincs szukséged a mai extra kutyukre.
  • mityku
    Hali!!
    Amatör kérdésem lenne!
    Van a pc-hez egy 2.1-es Labtec hangcucc. Na most alaplapcsere után kezdődött az hogy zene, film hallgatás-nézés közben néha különböző sercegés-zúgás jön elő. azt mondták, hogy valahogy összeszedi a pc zajt és ettől lehet. Azt mondták, hogy a kábeleket cseréljem le árnyékolt kábelre (a koax az ilyen ugye?). Elvileg megoldódik ezáltal a probléma?
    A válaszokat köszi!
  • neménvoltam
    pls valaki
  • neménvoltam
    Hi!

Na hangfal témában elég kezdő vagyok, szal ne hülyézzetek le egyből pls.
    Szeretnék vásárolni hangfalat+erősítőt, lehetőleg elérhető áron () és azér szóljon is vmennyire, csak épp nemtom hol, nem akarom, hogy ott basszanak át ahol csak tudnak...
  • Tikal #132
    végul Altec Lansing ATP3 lett belőle :)
  • OPM
    nekem 321-es van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! kb 1 éve vettem 21E-ért, megérte az árát. A mélynyomóján meg te tudod állítan, hogy milyen erősségű legyen
  • Tikal #130
    altec lansing 221.... mit gondoltok rola? forumkokokn azt olvastam kevés a mélynyomojában a mély... remélem nem mert ezt néztem ki magamnak :)
    végulis nem hifi hangfalnak veszem és az áráért jonak tunik :)
  • O0D:
    RMS <--> PMPO

Hangfal építésben segítsetek már! Milyen progival tudok tervezni??
  • ShaiHulud
    media markt kurva draga szerintem...legalabbis pcs hangfalak jo 5-10 ezerrel ddragabbak voltak ott mint mashol...erdemes korulnezni mashol is:)
  • Spade
    Jja. Pontosan azért kérdettem meg, mert én sokalltam egy kicsit azt a 200W-ot kisugárzott teljesítménynek. De nem pont arra válaszoltál amit kérdeztem.
    Ha már van gépem, minek a cd lejátszó. Én is arra hajlok amit mondasz, hogy kerítek egy erősítőt meg hozzá két hifi hangfalat.
    Apropó erősítő. A médiamarktban körülnéztem pénteken és nem nagyon volt hatvanezer alatti cucc. Használtan is ilyen durva árak vannak? Akkor inkább a fejemre csavarozok két szokolt.
  • Tikal #126
    nos a gyagyi hangfalak 200-300 wattosak, de azok olyanok is :)))
    az igazi 200W-os hangfal szétnyomná a szobádat :)
    szerintem mindenféleképpen szerezz be egy jo hangkártyát is, de ha másra is akarod használni, pl van kulon cd lejátszod akkor az erősito nagyon fontos, a hangfal meg attol fugg mekkora a szobád, milyen zenéket hallgatsz, szerintem egy átlag szobába 70-80W elég. És ha valoban jot akarsz akor hifi hangfalat vegyél, ne pc-s izéket.
  • pauly
    Hi
    Neosonic hangfalakat használt már valaki?Milyenek?
    Jók,rosszak,elmegy?
    Főleg a 2.1 érdekelne belőle.
    Előre is kösz
  • Spade
    Szevasztok!
    Szeretnélek benneteket néhány alapvető kérdéssel terhelni!
    Mit jelent az a teljesítmény jelölés a hangfalaknál, hogy pl. 200 W, 300 W stb.? Ez a kisugárzott, vagy a felvett teljesítmény, vagy micsoda?
    Szeretnék valami (árban) szolíd eszközökre beruházni, amivel esetleg zenét lehet hallgatni. Van két picike vacogó tajvani csodám (ingyen vót) a szgéphez (most már értitek honnan a motiváció).
    Hifi hangfal, vagy aktív éri meg ár szempontjából? Nem (annyira :)))) zúzáshoz kell, csak hogy meghalljam a spektrum alsóbb részeit is :)))).
    A végeredményt mi határozza meg döntően (ha lehet ilyet mondani), a hangkártya, az erősítő vagy a hangfal? Szal, miből érdemesebb a jobbat venni?
    Nézzétek el nekem, én erősáramban utazom.
  • ShaiHulud
    Nah meg vettem az X-620 ast ...az arahoz kepest szerintem kurva jo...volt szerencsem hallani a creative fele cuccokat is ebben az arkategoriaban es azt kell hogy mondjam azok irto szarok...szarul szolnak es ha a hangerot kb a felenel feljebb tekerem akkor irtora elkezd torzitani az egesz...szal egy fos talicska...nem ezt vartam a creativetol...de a logitech megint beleferkozte magat a szivembe meg melyebbre ezzel a x-620 assal...:)
  • UnConnecteD
    valakinek nem kell egy Logitech Z560 4.1-es cucc?
  • ShaiHulud
    Logitech X-620 asrol van valakinek valami tapasztalata?? az arkategoriajaban mennyire jo? 6.1 es rendszer akarok venni es ezt neztem ki magamnak vagy a creative inspire 6700 est...melyik jobb?
    teszteket olvasva a logitech tunt minosegibbnek...de jo lenne hogy ha valakinek van szemelyes tapasztalata roluk az megosztana velem :)
  • Bandita
    Creative hangszorok milyenek szoktak lenni hangzasilag,hangerot hogy birjak es mennyi ideig birja?Jo,rossz,elmegy?
  • zaki
    5.1
  • zaki
    .1-es fülhallgató, én még nem s láttam ilyet, de komoly lehet
  • seAke
    Ez hogyan 5.1-es?
  • seAke
    Jó én meg hangtechnikus vagyok,de mindegy...a te döntésed!
  • Cracker-kölyök
    1nagyon profi hanglakban járatos ember is azt mondta ho vegyek Ozakit(B5) szal inkább olyan veszek!
  • seAke
    Semmit!
  • mustar
    Creative-tól mit tudtok ajánlani max. 30e Ft-ért? 5.1-es persze.
  • Sir Quno Jedi
    Látod a "Mehet!", ill. "Törlés" gombok alatti [ kép ] feliratot ?!! Ha igen klkkelj rá és csak meg kell adni az URL-t ahonnan a képet linkelni akarod...
  • Sir Quno Jedi
    Emberek ?!! Márkáról errefelé nem hallottak ?!!!! :DDD
  • seAke
    Ennek a kistesvérét,a THX-eset...nagyon meggyőző volt!
  • Cracker-kölyök
    ok.
    És ilyen Creative-t?
  • seAke
    Igen!
  • Cracker-kölyök
    Nem hát! Láttál/hallottál már ilyen Ozakit?
  • seAke
    Na ez már jobb választás...tudod a márka mögött általában minőség áll (nem vagyok márkabuzi)!

Az Ozaki azért nem jó mert lehet hogy olcsó viszont szerintem te se szeretnéd ha egy filmbeli robbanástól szétmegy a mélynyomó!

• Cracker-kölyök
    bocs. ezt Seake-nek mondtam!
  • Cracker-kölyök
    jó akkor nem veszek olyat de azért mégiscsak chip tesztgyőztes!

na mind1!
    akkor mit szólsz ehhez:

Creative Inspire 5.1 5300

• Crem

Ez meg az én favoritom...

Ugyan még nem vettem meg, de hallani már halottam és lenyűgözött!:)
    Ez se az olcsó kategória sajna...
  • seAke
    Ozaki-t lehet elfelejteni!
    Szarul szól...ha szép hangzást akarsz akkor Jediék féle rendszert, vagy kifejezetten PC kategóriából a Logitech, az Altec Lansing vagy Creative hangfalcsaládot válaszd!
  • B@dsector
    Nekem az Audigy 2 Platinumhoz Yamaha RX-V 740RDS van rákötve optical cabel-el és Mission M74i hangsugárzokkal.
    Elötte nekem Creative Megaworks 550 THX PC speakereim voltek, de ez más világ....
    Jelenleg a legjobb erösitő a piacon a Yamaha RX-V740 RDS.
  • Cracker-kölyök
    Én is egy Ozaki Homme B5 -öt szeretnék csórni (Chip Tesztgyőztes 2003) de nem tom hol lehet Győrön meg Szombathelyen venni!

Please Info!!
  • mustar
    Most tervezem hangfal beszerzését: kettő jöhet számításba.
    Az egyik az Ozaki Q3 (185W), a másik az Ozaki B5 (120W), szerintetek megéri 5e Ft-val többet a q3? Nekem nem kell a nagyon nagy hangerő csak a jó basszus, de az nagyon. Ja és mire jó az hogy a Q3-nak forgathatók a a hangfalai?