1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • dre
    nemtuttok valami ócsó és fasza hangú valamit?
    2.1 es 5.1 es mindegy csak jó 10 körül
  • dre
    nézzek neked utána hogy milyenek vannak?
  • dre
    figyu!
    bármelyiket veszed jól jársz
    szerintem a fadobozost
  • Damned One
    Sziasztok!
    Kéne 1 kis help, van 1 nforce2 chippes asus lapom amint integrált nvidia 5.1es hangkártya van, hardveres dolby digital kódolóval.. ehhez szeretnék 1 5.1es hangfalszettet venni de nem igazán vagyok otthon a témában kicsi szobába kellene kb 6*5m, és 40e-nél többet neigen akarok rászánni.
    Én igazából 2 model között vacilálok az egyik a genius sw-5.1 home sorround theater, erröl szinte csak pozitív kritikát hallottam, és azt mondták hogy mivel ez fadobozos szebben szól, a másik pedig a Logitech Z-5300 ez drágább, de thx szintü hangzása van, de nem tom hogy ez mennyire számít.....
    A segítséget elöre is köszönöm!
    BYe
  • seAke
  • ALCATELGOD
    Most lehet venni, 9500FT 4.1-es rendszert az vajon milyen lehet? vagy 9000FT 2.1+ Rádiótuner
  • the Godfather
    Ezen a gépen ilyent használok:Yamaha YSTMS201 , és a másik gépen: TSS1 csak feketében. Garantáltan nagyon jó minőségüek, és nincs eltullozva az áruk mint a Klipsch-nek.
  • seAke
    De ha valaki hangbuzi akkor megéri a Klipsch valami Terratec,vagy EMU hangkártyával!
  • Davidus
    Bár a Creative is szokott néha jó szpíkert csinálni;)
  • Davidus
    PC-hez csakis ALtec! Klipsch drága a többi meg sehol nincs az Altec-hez képest. Megéri az kis plusz pízt.
  • ALCATELGOD
    Én egy Ozaki Dodo (vagy mittomén) DT300 2.1 es veszek 4 rugóért. Emelett van egy Somogyi 500 erőműm is:-)))
  • seAke
    Mért? 36 az ATP-5 asszem!
  • azazel
    Azért az Altecet talán nem kéne ezekkel egy kategóriába sorolni.
  • Mihail
    ha kell vmi hangfelrenszer jó áron küld mailt: [email protected], egyébként küldtem neked egy privár üzenetet nézd meg
  • HUN Tick
    Phillips 2.1 esem van , fadobozos mélynyomó, és tökéletesen szól 14ezeré vettem, nekem megteszi, nem partyra, de filmezéshez és játékhoz elég
  • seAke
    Nem függenek egymástól mert minijack és minijack között nem sok különbség van!
    Az olcsóbbik kategóriából:Genius,Creative,Altec Lansing
    A felső kategóriából: Klipsch Pro Media 5.1

Az alsó kategóriások kb.30-40E körül mozognak,míg a Klipsch-ért 100-160 ezret kérnek el.

További infót itt: Depó
  • Laalee
    biztos valami műanyag szatelites creativot vagy logit vett 2* ennyiért és hát ami drágább az biztos jobb :D
  • csebox
    Sziasztok! Nem vagyok szakértő a témában, úgyhogy hozzátok fordulok segítségért. SB Live 5.1-es hangkarim van, és azt szeretném tudni, hogy ehhez milyen 5.1-es hangfalat tudtok ajánlani. Egyáltalán függ-e a kettő egymástól valamilyen szinten? A válaszokat előre is kösz.
  • Mihail
    miért nem 16 centiset vettél, egy 13-masnál még a somogyi audio is jobban szól!
  • HellBurner
    Hello mindenki.

Vettem két kisméreű hanszórót a kocsiba (13cm Pioneer). Mivel nekem nincs kalaptartóm csinálni akkarok két ládát. Nem tud valaki segíteni hogy milyen ládát csináljak hozzájuk? A hangszórókat a doboz tetejére akarom rakni (felfele nézzen mint a kalaptartón).
  • PLackó
    Csak annyit mondj meg hogy MI BAJOD VAN VELE???
  • aiguo
    GYOZTES! Hol? A gagyi kategoriaban esetleg...lol

• PLackó
    Nem kell újrarakni!Valamit be kell állítani.Csak akkor nem szól a center ha az 5.1 channel -re van kötve.A többinél jó.
    Be kell állítani valamit!
  • PLackó
    Thanx
  • Laalee
    sb lájv driver csere
  • PLackó
    Volna egy kérdésem.Ozaki B5 5.1 hangrendszerem van és SB LIVE! 5.1 hangkártyám.
    A számítógépre van kötve.A baj az,hogy a Center semmikor sem szól csak a tesztnél.(akkor onnan mondja hogy center)
    Hogy kell beállítani hogy a center is szóljon mindíg?
  • PLackó
    Rendben,csak nekem semmi bajom vele.Egy csomó fajta 5.1 van a haverknak,de az enyém a legjobb!Mindeggy,nem vitázzunk.:)))
  • Mihail
    kell hangfal?
    tudok neked hozni:
    Jazz 2.1 hangfalrendszer J6936 6890+áfá
    Codegen SP-818 2.1 2x12W+30W 8400+áfá
    Kolink 2.1 hangfal fekete 2200+áfa
    A4tech ASW-15 2.1 6400+áfa
    [email protected]
    szólj ha vmi kell! bármilyen más alkatrészt is tudok hozni!
  • seAke
    Jó bazz én meg hallottam szólni!
    Eldöntheted hogy veszel hangrendszert csak azért hogy elmondhasd hogy van 5.1-es rendszerem.Vagy veszel egy igazi 5.1-est,amilyen az Altec Lansing,a Creative,vagy Klipsch Pro Mediat!
  • PLackó
    Hát én mindjárt felrobbanok.....
    Tudod te mit beszélsz?????????????
    Nekem ozaki B5-öm van,és qrva jó!!!Nem hiába lett győztes!!!
    LOL!!!!44
  • seAke
    Szerintem is,nagyon jó vétel volt anno!
  • Easy Rider
    UP
  • Tikal #146
    altec lansing atp3....ilyet vegyél
  • Z
    nomost!

egy hét után sikerrel besz*rt az OZAKI Dotodot DT-300 2.1! FUCK ME, mert f@sz módon az óccsót vettem...

visszavették a kékhal számítógépbót szervízébe...15 nap átfutással letesztelik, ha nem jön elő a hiba, akkor cumó, és kifizethetem az 1250HUF szervízdíjat. ehh
    Nálam sz*r volt az a lényeg, és nem hiszem, hogy a hangkártya a hunyó(SB PCI 128), mert bármilyen más hangkeltőt kötök rá, hibátlanul műxik. Igaz, más gépen nem próbáltam még ki, de ha egyszer a saját gépemre vettem, ezen kell működnie.

A lényeg, hogy ha kiderül, hogy hibás, és cserélik vagy javítják, és az is xar lesz, megverem az OZAKI-t!

Így sajna a "dodót" most a Pana hifi helyettesíti, ami nagy batár marha áálat.. :)
    ...otrombán mutat.

Erről van valakinek valamilyen tapasztalata?

Másik kis 2.1-es rencer, csak CREATIVE márkájú
  • Z
    asztalra, moncsi mellé nekem a kis ozaki 2.1-es hangdoboz szett bevált. Nem erős, de ide nem is kell, mert kicsi a szobám.

szépen szól
  • Easy Rider
    Van vkinek itt Logitech x-220-a? Mi a vélemény róla? Sokan azt mondják yó ;)
  • Tikal #142
    Altec Lansing ATP3 van nekem, nagyon korrekt :)

Ozaki tényleg lol, annál még a metros jamo is jobb hiába nem high tec, szoval az ilyen pcs speakereket azért lenyomja hangerőben....
  • aiguo
    ahhh... Ozaki,Jazz,Yamada nagyon rosz minoseg!
    Altec ATP3,ATP5; Klipsch GMX A-2.1 ,Logitech na ezek tuti vetelek
  • Ranger23
    Sziasztok!

Itt a legjobb cucc szerintem.logitech z-680
  • ShadowLord
    Na itt a Jazz cuc:Jazz 5.1