1138
Milyen hangfalat vegyek?
-
dre #178 nemtuttok valami ócsó és fasza hangú valamit?
2.1 es 5.1 es mindegy csak jó 10 körül -
dre #177 nézzek neked utána hogy milyenek vannak? -
dre #176 figyu!
bármelyiket veszed jól jársz
szerintem a fadobozost -
#175 Sziasztok!
Kéne 1 kis help, van 1 nforce2 chippes asus lapom amint integrált nvidia 5.1es hangkártya van, hardveres dolby digital kódolóval.. ehhez szeretnék 1 5.1es hangfalszettet venni de nem igazán vagyok otthon a témában kicsi szobába kellene kb 6*5m, és 40e-nél többet neigen akarok rászánni.
Én igazából 2 model között vacilálok az egyik a genius sw-5.1 home sorround theater, erröl szinte csak pozitív kritikát hallottam, és azt mondták hogy mivel ez fadobozos szebben szól, a másik pedig a Logitech Z-5300 ez drágább, de thx szintü hangzása van, de nem tom hogy ez mennyire számít.....
A segítséget elöre is köszönöm!
BYe -
#174 -
#173 Most lehet venni, 9500FT 4.1-es rendszert az vajon milyen lehet? vagy 9000FT 2.1+ Rádiótuner -
the Godfather #172 Ezen a gépen ilyent használok:Yamaha YSTMS201 , és a másik gépen: TSS1 csak feketében. Garantáltan nagyon jó minőségüek, és nincs eltullozva az áruk mint a Klipsch-nek. -
#171 De ha valaki hangbuzi akkor megéri a Klipsch valami Terratec,vagy EMU hangkártyával! -
#170 Bár a Creative is szokott néha jó szpíkert csinálni;) -
#169 PC-hez csakis ALtec! Klipsch drága a többi meg sehol nincs az Altec-hez képest. Megéri az kis plusz pízt. -
#168 Én egy Ozaki Dodo (vagy mittomén) DT300 2.1 es veszek 4 rugóért. Emelett van egy Somogyi 500 erőműm is:-))) -
#167 Mért? 36 az ATP-5 asszem! -
#166 Azért az Altecet talán nem kéne ezekkel egy kategóriába sorolni. -
Mihail #165 ha kell vmi hangfelrenszer jó áron küld mailt: [email protected], egyébként küldtem neked egy privár üzenetet nézd meg -
#164 Phillips 2.1 esem van , fadobozos mélynyomó, és tökéletesen szól 14ezeré vettem, nekem megteszi, nem partyra, de filmezéshez és játékhoz elég -
#163 Nem függenek egymástól mert minijack és minijack között nem sok különbség van!
Az olcsóbbik kategóriából:Genius,Creative,Altec Lansing
A felső kategóriából: Klipsch Pro Media 5.1
Az alsó kategóriások kb.30-40E körül mozognak,míg a Klipsch-ért 100-160 ezret kérnek el.
További infót itt: Depó -
#162 biztos valami műanyag szatelites creativot vagy logit vett 2* ennyiért és hát ami drágább az biztos jobb :D -
csebox #161 Sziasztok! Nem vagyok szakértő a témában, úgyhogy hozzátok fordulok segítségért. SB Live 5.1-es hangkarim van, és azt szeretném tudni, hogy ehhez milyen 5.1-es hangfalat tudtok ajánlani. Egyáltalán függ-e a kettő egymástól valamilyen szinten? A válaszokat előre is kösz. -
Mihail #160 miért nem 16 centiset vettél, egy 13-masnál még a somogyi audio is jobban szól! -
HellBurner #159 Hello mindenki.
Vettem két kisméreű hanszórót a kocsiba (13cm Pioneer). Mivel nekem nincs kalaptartóm csinálni akkarok két ládát. Nem tud valaki segíteni hogy milyen ládát csináljak hozzájuk? A hangszórókat a doboz tetejére akarom rakni (felfele nézzen mint a kalaptartón). -
#158 Csak annyit mondj meg hogy MI BAJOD VAN VELE??? -
aiguo #157 GYOZTES! Hol? A gagyi kategoriaban esetleg...lol
-
#156 Nem kell újrarakni!Valamit be kell állítani.Csak akkor nem szól a center ha az 5.1 channel -re van kötve.A többinél jó.
Be kell állítani valamit! -
#155 Thanx -
#154 sb lájv driver csere -
#153 Volna egy kérdésem.Ozaki B5 5.1 hangrendszerem van és SB LIVE! 5.1 hangkártyám.
A számítógépre van kötve.A baj az,hogy a Center semmikor sem szól csak a tesztnél.(akkor onnan mondja hogy center)
Hogy kell beállítani hogy a center is szóljon mindíg? -
#152 Rendben,csak nekem semmi bajom vele.Egy csomó fajta 5.1 van a haverknak,de az enyém a legjobb!Mindeggy,nem vitázzunk.:))) -
Mihail #151 kell hangfal?
tudok neked hozni:
Jazz 2.1 hangfalrendszer J6936 6890+áfá
Codegen SP-818 2.1 2x12W+30W 8400+áfá
Kolink 2.1 hangfal fekete 2200+áfa
A4tech ASW-15 2.1 6400+áfa
[email protected]
szólj ha vmi kell! bármilyen más alkatrészt is tudok hozni! -
#150 Jó bazz én meg hallottam szólni!
Eldöntheted hogy veszel hangrendszert csak azért hogy elmondhasd hogy van 5.1-es rendszerem.Vagy veszel egy igazi 5.1-est,amilyen az Altec Lansing,a Creative,vagy Klipsch Pro Mediat! -
#149 Hát én mindjárt felrobbanok.....
Tudod te mit beszélsz?????????????
Nekem ozaki B5-öm van,és qrva jó!!!Nem hiába lett győztes!!!
LOL!!!!44 -
#148 Szerintem is,nagyon jó vétel volt anno! -
Easy Rider #147 UP
-
#146 altec lansing atp3....ilyet vegyél -
#145 nomost!
egy hét után sikerrel besz*rt az OZAKI Dotodot DT-300 2.1! FUCK ME, mert f@sz módon az óccsót vettem...
visszavették a kékhal számítógépbót szervízébe...15 nap átfutással letesztelik, ha nem jön elő a hiba, akkor cumó, és kifizethetem az 1250HUF szervízdíjat. ehh
Nálam sz*r volt az a lényeg, és nem hiszem, hogy a hangkártya a hunyó(SB PCI 128), mert bármilyen más hangkeltőt kötök rá, hibátlanul műxik. Igaz, más gépen nem próbáltam még ki, de ha egyszer a saját gépemre vettem, ezen kell működnie.
A lényeg, hogy ha kiderül, hogy hibás, és cserélik vagy javítják, és az is xar lesz, megverem az OZAKI-t!
Így sajna a "dodót" most a Pana hifi helyettesíti, ami nagy batár marha áálat.. :)
...otrombán mutat.
Erről van valakinek valamilyen tapasztalata?
Másik kis 2.1-es rencer, csak CREATIVE márkájú -
#144 asztalra, moncsi mellé nekem a kis ozaki 2.1-es hangdoboz szett bevált. Nem erős, de ide nem is kell, mert kicsi a szobám.
szépen szól -
Easy Rider #143 Van vkinek itt Logitech x-220-a? Mi a vélemény róla? Sokan azt mondják yó ;) -
#142 Altec Lansing ATP3 van nekem, nagyon korrekt :)
Ozaki tényleg lol, annál még a metros jamo is jobb hiába nem high tec, szoval az ilyen pcs speakereket azért lenyomja hangerőben.... -
aiguo #141 ahhh... Ozaki,Jazz,Yamada nagyon rosz minoseg!
Altec ATP3,ATP5; Klipsch GMX A-2.1 ,Logitech na ezek tuti vetelek -
Ranger23 #140 Sziasztok!
Itt a legjobb cucc szerintem.logitech z-680 -
#139 Na itt a Jazz cuc:Jazz 5.1