1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • Mihail
    NEM TUDJA VKI, H HASZNÁLT JÓ MINŐSÉGŰ 150EZER FT ÉRTÉKŰ HANGFALRENDSZERT APRÓHIRDETÉSEN KÍVÜL MILYEN ÚTON LEHET MÉG ELADNI? BOLT? FÓRUM?
  • GFly
    S.O.S

nincs valakinek egy felesleges Ozaki Va! VA403 (2.1)-es doboza???? plíííííz
    sürgős és fontos lenne

(sajna csak úgy veszik vissza, de az enyém már nincs meg )
  • PLackó
    ozakinak vannak azért jó lövései is,az enyém nagyon jó,árban verhetetlen.
  • pauly
    Szerintem a creative-ot.Nekem is ilyen creative-m van,és szerintem jó hangja van nagyon,egyedül a kábeles hangerőszabályzójával van baj,legalábbis nálam túl érzékeny pl játékoknál,de amúgy jó hangja van,meg a mélynyomója is erős.
  • BBking
    Ha 2.1 ben gondolkozol, akkor az első 2 bármelyikét.
  • GFly
    sziasztok

gyors tanácsra lenne szükségem

Vettem egy Ozaki Va! VA403 (2.1) hangfalat (13e körül volt), de néhány hónap után besz@rt. zúgott + melegedett mint állat. bevittem a szervízbe -> megcsinálták. pár napig jó volt, aztán megint elkezdett zúgni (de legalább már nem melegedett). megint visszavittem, hogy b@sszus most volt itt szervízbe és még mindig nem jó. erre azt mondták, hogy típus hiba. kicserélik egy másikra, ami ugye újabb széria és az jó lesz. hazahoztam és a *#@&%!+ -be, még rosszabb, mint az előző. szóval a héten viszem vissza, hogy cseréljék be egy másik fajtára (még garis!)mert unom, hogy 2 hetente kell vele szervízbe járnom. na most a boltban a következő 2.1-es hangfalak vannak:
    - Creative Inspire P 380 2.1
    - Genius SW-Flat 2.1 500 Slim
    - Ozaki Dotodot DT-300 (2.1)

ezek közül melyikre érdemes cserélni?
    bár az Ozakiban már valahogy nem bízom annyira

thx
  • wbtist
    Vattával nem fogom kitömögetni, nem látom értelmét. Egy nappalit bőven ellát hangerővel, és torzításmentesen szól.
  • wbtist
    Nekem Genius SW 5.1 van. Gyönyörű és nagyon szépen szól. Az ára meg szinte röhelyes, pláne ha sulinetre veszed (21+fa)/2=Sulinetes ár. Ja és egyszerre 4 dolgot lehet rákötni. A menyasszonyom öccse egy Jazz rendszert vett 75-ért és egy dolgot lehet csak rákötni.
  • Gladiator
    kaptam most tesomtól egy pár hangfalat. ezen olyan kábel bemenet van, vagy mi, mint amilyen a hifik hangfalán szokott enni, szal olyan fekete/piros kábel kell hozzá. viszont annak a másik végét hogy dugom be a gépbe? meg a régi hangfal szettemhez volt mélynomó is. hogy tudom megcsinálni, hogy a mélynomó megmarad, és az új hangfalakat használom?
  • Mihail
    próbálta vki kitömködni a fadobozos genius sw 5.1-et üveggyapottal v vattával?
  • gureega
    Csak abban reménykettem hogy vkinek uilyen van és lesz oly szíves megmondani hogy milyen kell hozzá, mert így könnyebb mint az oldalon kikeresgélni. de azért kössz
  • Mihail
    ezekszerint nem boltban vetted nem? sztem a honlapon utána tudsz nézni minden technikai adatnak, azt ne várd h vki felbukkan a semmiből itt az sg.hun egy u.olyan hangfalrendszerrel és megmondja milyen adapter kell. akkor inkább keressél a szetthez veló fórumot
  • gureega
    Hello! Vettem egy Jazz Rocco 5.1-es hangrendszert, csak épp távirányító és adapter nem volt hozzá. A távirányító még nem is olyan nagy probléma, de az adapter az kifejezetten az. HA VALAKI TUDJA HOGY HÁNY AMPEROS MEG ILYESMI KELL HOZZÁ, AKKOR AZ LÉCCI SZÓLJON MINDENKÉPP FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mihail
    elromlott a potmétere az erősítőnek gondolom
  • TBALINT19
    Hello! A hangfalammal van probléma. Cretive insipre. És a hangfalam maxon szol egyfolytába ha a windowsba minimumra lehuzom akkor lehet hallgatni csak. Ott szol olyan halkan hogy lehetssen. A hangfal hangosítólyára nem reagál...
    Mi lehet a baja? köszike...
  • Mihail
    ehhez a geniushoz nem éehet vhogy koaxiális kábelen küldeni az 5.1et elég gusztustalan a kábel spagetti
  • Inquisitor
    Kéne közelítőleg 15.000 körül egy jól szóló sztereo vagy 2.1 hangfal. Nézelődtem picit, a Logitech Z3 jó lenne, de kicsit drága.
    Egy TV-re (+DVD és VideoÖ lenne kötve, mert rájöttek, hogy elég gányul szól a TV.
    Momentán ezt néztem ki:
    JAZZ - J7508
    Ha tud valaki ilyesmit vagy jobbat, hasonló ár teljesítményben, az szóljon, meg érdekelne van e valakinek tapasztalata ezzel?
    Én csak azt tudom, hogy amilyen szerénynek látszik, hallottam ahogy hangzásban überelt egy Ozaki M10-et meg egy Q3-at, pedig azok nagyságrendekkel nagyobb teljesítményüek, és szépen szolt a mély hangja, ahhoz képest, hogy nincs mélynyomója.
    JAZZ - J7508 stereo speaker - 2x14W
  • Inquisitor
    Mert sztereo a hangforrás? :)
    Tegyél fel JetAudio-t, és engedélyezd a több hangfalra való keverést.
  • FRenkie
    nem tudjátok a center hangfal winampban miér nem szól?
  • FRenkie
    Most vettem, és nagyon frankó! Gyönyörű a hangja!
  • Mihail
    a genius 5.1-es fadobozos üdvöskéjével van vkinek tapasztalata?
  • Cormac
    Üdv!
    Nem tudom hogy ide való-e, de nem találtam erre más topikot..sorry.
    Szóval:
    Van nekem egy Jazz Rocco 5.1-es hangfalrendszerem, amit eladnék.

Hogy is néz ki és mit tud:
    5.1-es hangrendszer (Jazz Rocco) + egy fa mélynyomó (nem tartozék, de ezzel jobb a hangzása, ezt is adom).

Mit tud a Jazz: Stereo, Dolby Digital 5.1, Dolby Pro Logic... (+AC3-as filter)....

http://www.targetpc.com/hardware/audio/speakers/rocco5.1/

Ha valakit érdekel, árajánlatot mailben várok.
    Budapestiek jelentkezését várom.
  • BaLeeX
    Na jó, így már megértem miért nem ajánlod a vevőknek a cuccot.
  • Punkerwork
    mivel 1 távirányítón nincs gyáriszám (álltalában csak a mélynyomón van) ezért mindent vissza kell vinni a nagykerbe mert ők is a komplett cuccot küldik vissza.
  • czky
    Az addig ok. A beltartalom tényleg ugyanaz volt. A távirányító is full u.olyan. Csak amikor próbálgattam, akkor meglepődve tapasztaltam, hogy nem kell a mélyládára célozni a szabályzáshoz. :)))
  • BaLeeX
    Nálatok hogyan cserélik az ilyen cuccokat?
    Azaz visszaviszik a garilevelet meg a távirányítót és ti felkülditek és kaptok helyette egy újat?

Mert amikor én vettem és gond volt vele akkor mikor már a 2.-at kaptam és az sem volt jó azt mondta a boltos haverom, hogy vigyem vissza a mélynyomót is, mondtam neki is ugyanilyen hangfalszettje van próbálja ki nála működik-e, nála sem ment így nem kellett visszacipelnem.

Csak azért kérdezem mert haverom most vett és esetleg visszaküldöm vele az enyémet, hogy cseréltesse ki, mintha az övé lett volna. Gondolom irányítón nincs semmi azonosító!?
  • BaLeeX
    Uhh ja vágom már.
    De ez 99%, hogy ugyanaz a két hangal, mert a Genius az összes cuccánál lecserélte a csomagolást új design-osra, de attól függetlenül ugyanaz ami benne van.
  • czky
    A távirányító az nekem is fekete.
    Amit tavaly vettem annak a doboza volt sárga(tudod a csomagolás), azt eladtam és egy hete vettem egy újat aminek a dobozán nagyrészt piros szín van. Na az utóbbinak jó a távirányítója.
  • BaLeeX
    Piros dobozos? Régebbi sárga dobozos?
    Az enyém 3 éves és ezen fekete a távirányító, vagy nem a távirányító színére gondoltál? :)

Mert az én hangfalam már lassan 3 éves.
  • czky
    Most már az is jó. Szinte bármilyen irányból működik. Nekem is volt régebbi (sárga dobozos), aminél a távirányító szar volt, de az új (piros dobozos) távirányítója úgy működik ahogy kell. SZVSZ király a cucc.
  • Punkerwork
    az én szemszögemből teljesen mindegy hogy mi a sz@r benne, sz@r és kész, vagy mondjam azt a vevőnek hogy jó csak ezt a funkciót ne használja benne?
  • BaLeeX
    Jó, de egyetlen gyenge pontja (árához képest) a távirányító.
  • Punkerwork
    "Az egyetlen gyenge pontja a távirányító, ami úgy gagyi ahogy van. Nekem a 3. lett jó de most már csak hangosítani-halkítani lehet vele, bekapcsolni meg némítani nem."

ezzel engem erősítettél meg nem ajánlok senkinek olyan terméket amiről sejtem hogy sok baj lesz vele és csomó plusz munkát ad a garanciális intézés, és a Genius-okkal ez a tapasztalat.
  • BaLeeX
    prohardver fórum - Genius 5.1 topic

hwsw.hu - Ozaki vs. Genius topic

Lehet mazsolázni.
  • BaLeeX
    Na azért ekkora hülyeséget ne mondjunk már plz!

A Genius 5.1 HT évek óta a legjobb ár/érték arányú 5.1-es full fadobozos hangfalszet. A felhasználók 95%-a nagyon meg van vele elégedve és nem bánta meg, hogy megvette.

Érdemes utánanézni a prohardver.hu-n pl. van egy több 1000 hozzászólásos fóruma, a hwsw-n meg szintúgy.

Ráadásul most sulinetben bruttó 28ért kapható.

Az egyetlen gyenge pontja a távirányító, ami úgy gagyi ahogy van. Nekem a 3. lett jó de most már csak hangosítani-halkítani lehet vele, bekapcsolni meg némítani nem.

Én még 45ért vettem anno 3 éve de maximálisan meg vagyok vele elégedve. Több, mint 2 évig a számítógépre volt kötve, most lett átszerelve egy DVD lejátszóra és ott is bőven megállja a helyét.
  • Punkerwork
    leszámítva hogy sz@r, genius hangfalról mindig mindenkit lebeszélünk, a francnak sincs kedve visszahurcolászni a nagykerbe garanciális cserére :)
  • Laalee
    árkatban a legjobb
  • oneal1
    genius home teather 5.1 ről m ia véleményetek??
  • PLackó
    hi.van egy Ozaki B5 5.1 -em és egy SB live! 5.1 -es karim.hogy kell összekötni úgy őket hogy az 5.1 channel-en szóljon?
  • vigyori14
    Hali!
    én most akarok venni egy 5.1 es hangrendszert de ha megveszem akkor kéne hozzá egy 5.1 es hangkártya is h a játékokat tudjam 5.1 be jáccani? mert egy sima integrált hangkártyám van.