1138
Milyen hangfalat vegyek?
-
izb #258 igy igaz ezekbe már eleve beépítve van az erölködő.... -
a melyladaba van beszerelve az erosito.. ne parazz.. amugy meg ez mind pc re van.
en ezen gondolkozom:
az egyik boltban van leertekeles es 40 ezerert elhozhato.. igaz a mostani logim is ugy szol hogy fel hangeronel sosem teszem feljebb:D szal kozel sem biztos hogy lesz csere -
akartam mondani, olyan hangfala van amin az erösítő a mélynyomóba van. (oda mennek be az RCA-k, és onnan osztódik el a többi hangfalra, és azon vezérelhető, és csak a hátsó, középső mély, még csak főszabályzó sincs rajta) -
Erősítő mindenképp kell, maximum belevan építve a mélynyomóba...
De azok meg nem jók, mert az erősítő megy leghamarabb tönkre, és akkor már az egész hangfal szettet lehet dobni, legalábbis én így tudom, nekem ezt mondták
Nekem egy Btech hangfalam van, 14 ezerért vettem, külön van az erősítő, és sokkal kevesbb baj van vele mint a haveromnak a jobb hangfalával amibe belevan építve az erősítő.
Mégpedig azért mert az erősítő könynen elérhető, áthelyezhető, és a mélyet így lehet külön rakni, helyezni le vagy előre ahova kell, és egyszerüen beállítható, minden hangfalrészt tudok szabályozni külön, egyszerüen. Ja és jack-es bemenete van..., ez számítógépre sztem a legjobb, ennél jobb nem is nagyon kell.
Mindenesetre javítson ki ha valaki jobban ért hozzá..
-
milyen hangfal az amihez már erősítő sem kell? Akkor mi vezérli a hangerőt meg ezeket?
Szerintem annyira hülyeséget nem mondtam, de lehet én vagyok az elmaradott
-
izb #253 Mi ez a hülyeség?? -
izb #252 Ne haragudj,de a tudásod hagy némi kivetni valót maga után.
Ezekhez már nem kell erősítő... -
nekem úgytünik mintha ezek asztali dvd lejátszókhozlennének, nem PC-re (bár elehet venni elosztót, de aszem nem túl ajánlatos) -
nekem is jobban tetszik az első, de nézzétek meg hogy van-e jack-es és RCA-s bemenete is az erősítőbe, hogy ha PC-re vagy videóra akarjátok kötni -
En az elsore szavaznek a ketto kozul. -
izb #248 Vagy ez.15.000ft
-
izb #247 Ez egész jó!18.000ft
-
nem tud vki ajánlani egy 5.1es hangfal settet 20k köül?
pchez,satelit hangfallal!előre is köszi -
kb 2.5 m, de nem is ez a lényeg hanem hogy vékony. ha veszel 1.5 mm-es rendes hangszoró vezetéket nagyon szépen fog szolni. a csatija a pc-hez egy 3-as rca (front, sorr, cent-sub) ami egy spec csatiba megy bele, ezenkívűl a hagyományos dvd-hez tartozó csatik vannak még. mikor bekapcsolod ne ilyedj meg mert a mélynyomó (mikor felveszi a feszt) nyom egy szépet:)) -
quato #244 Most vennék egy Genius SW-5.1 Home Theater szettet. Akinek van az megtudja mondani, hogy kb. milyen hosszú vezetéket mellékelnek hozzá?
Illetve, hogy milyen csatlakozója van? -
Tudnátok ajánlani valami jó kis 5.1-es cumot max 16ezer FT-ig???
-
pauly #242 :) -
hdanesz #241 Volt egy átalakító kábel a csomagban,azt dugtam be.Így viszont most vettem észre,hogy a center nem szól.:( ajajaj... -
pauly #240 aha,akkor aránylag tényleg olcsó volt.
Nem volt bedugva a kábel,mi? :D
-
hdanesz #239 Sikerült kiküszöbölni a hibát.
22961ft volt.Nem titok. :) -
pauly #238 :)
Nekem is kéne már lassan egy 5.1-es.
Mennyiért szerezted amúgy?ha nem titok :P -
hdanesz #237 Halihó!
Végülis majdnem sikerült megvenni a stereot...de inkább a Genius 5.1 Home theater mellett döntöttem,főként mivel elég jutányos áron sikerült megszerezni.
Egy bibi van..az egyik szatellit nem szól...remélem csak a beállításokkal van gond,nem pedig vihetem vissza..:( -
pauly #236 Nekem is p380-as van :P -
hdanesz #235 12700-ért venném újonnan.Mélynyomóm már van,illetve meghagyom a régi 2.1-es Creative P380 rendszeremből,mert csak a szatellitek mentek tönkre.
Elméletileg holnap délután már itthon is lesz,majd leírom milyen. :D -
pauly #234 Honnan vennéd? újonan? mert jó drága ahhoz képest hogy csak stereo.13-14 e ahogy néztem.
Szerintem akkor már vegyél inkább ilyet pl:
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10329
Ez kb 10 ezer csak,és a creative-ok szvsz jók nagyon.Persze a genius se rossz,de szerintem egy stereo akkor sem ér 14 e-t :) -
hdanesz #233 Sziasztok!
Genius SP-HF 2.0 1250W-os hangfalakról van vkinek tapasztalata?
Vélemény?
Előre is köszi!
Neten nem sok info van róla...:( -
Logitech Z-5500 BEST -
pauly #231 Csodálkoznék is ha ennyi pénzért creative rossz lenne :D
Ebből már szinte egy gépet veszel
-
digital #230 GW S- 750 Magánvélemény: Nagyon-nagyon jó. Hallottam már ilyen rendszert, sok hifinek csúfolt drága egységekből felállított rendszert is megszégyenítene "vak" tesztben az tutti. Valamit nagyon elrontott a Creative mert ez az S750 nagyon összejött nekik!
Hátránya: nem egy trendy kinéztre, DTS (matrix,discretee,DTS-es)dekóderrel döbbenetesen király a hangzása, de sajna ez nem jár hozzá, meg kell venni külön, és az a sok-sok a kábel. Amúgy Bestbuy!
-
hazsoo #229 Creative gigaworks s750 szeretnék venni érdekelne a véleményetek jó,rossz? -
vegyél sb live-ot, vagy audigy-t!
én live-val hajtom az sw-5.1-et és igen komolyan szól :)
amúgy az sw-5.1 value azért olyan olcsó, mert az egy műanyag dobozos szutyok...
szerk.: bazz, most nézem mikor írtad :D -
ZsirosKwork #227 pff. most látom csak hogy mi a neve a kártyának.. value.. lol akkor asszem inkább tárgytalan a kérdés. Márcsak aztért is mert ahogy nézem az SW-5.1-nek is van 'Home Theater' és 'Value' verziója, ami egy tizessel olcsóbb. Ennyit viszont nekem megér a minőség úgyhogy inkább veszek egy audigy-t asszem -
ZsirosKwork #226 ezt már én is kinéztem magamnak.
Tudom hogy rossz topik, de melyik hangkártyát ajánlanád hozzá? Lehetőleg a legolcsóbbat.. találtam egy ilyet: Genius Sound Maker Value 5.1 /PCI/ és csak 3600 HUF
szarnak tűnik, de legalább Genius, szóval passzolna a hangfallal. Te mit használsz? -
izb #225 Simán rá tudod húzni.Egy RCA jack átalakító kell. -
Attila 007 #224 Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Genius GHT-511 es hangfalat, nem a GHT-511D-t, és nemtájékoztattak, arról hogy ez nemköthető össze a hangkártyával. Namármost egy rca-jack átalakitóval meglehet oldani ezt a kérdést?Ma vettem szal holnap visszatom vinni de ha meglehet oldani nemviszem, mert nagyon tetszik.a hangkártyám az egy audigy2 es kártya. Válaszokat előre is köszönöm. -
Genius SW-5.1 Home Theater SW-HF 18,992 Ft,- 23,740 Ft,-
Bluefishben ennyi!
Ennyi pénzér ez a lehető legjobb vétel. Akkorát szól mint állat... -
sziasztok, mostanabban szeretnek venni 10-20 korul egy 2.1es hangfalat. Ebben az arkategoriaban mit ajanlotok? Leginkabb zene hallgatasra hasznalom, meg idonkent film nezesre. Koszi elore is! -
Mihail #221 mi ennek a léynege? zajszűrsét szoftveresen is csínálhatsz?
meg nem hinném, h túl bonyulult ic csínálja, úgyhogy olcsóbban kijössz, ha neten keresel ehhez kapcsolási rajzot egy ilyen zajszűrőhöz, megnézed milyen alkatrészek kellenek hozzá és csínálsz egyet -
sziasztok!
ismeri valaki az ANC zajszurest, fejhallgatoknal? milyen ez, erdemes ilyet venni? a leiras szerint egy ceruzaelemet kell a fejhallgatoba tenni, es igy vegez aktiv zajszurest.
Pl. itt: http://thomson.addel.hu/ , ez a tipusu fejhallgato: THOMSON HED35ANC
koszonom. -
wbtist #219 Ahogy írtad : BOLT? FÓRUM?