41
-
Gabo #41 Az is valószínű, hogy a Doom3 sem fogja kevesebbel beérni. -
Gabo #40 A sírdogálok talán gondolkodjanak el azon, hogy tölünk nyugatabra mi számit átlagos gépnek. Mellesleg 1 év múlva a szükséges konfig már bőven a megfizethetőség határán belűl lesz. -
#37 Hagyjuk már a picsába az ilyen nagy gigantomán, marketing szörnyeteg játékokat. Ezek önmagukat is eladják reklám nélkül. Különben is csak 5 év múlva lehet velük játszani. Foglalkozzunk a kisebb és sokkal faszább játékokkal. -
#29 Hagyamma! Halotam mar en ilyenrol is... ez kamu fogadok tok szar lesz mert ennyire varjak... en nem tudom elkepzleni hogy ezek megis mit gondolnak... mi a faszert kell az mebernek vennije egy p4 geforce3 mmal hogy jatszhassa rendesen... ez mar kamu nem midenki milliomos nemde? Meglatom majd hogy emgyen az en gepemen es ha szarul akkor lehet veszek jobb kartyat...
-
#24 I am the law !
teljesitmeny/ar .... CSAK ez szamit... az nagyonhuje aki szimpatia alapjan valaszt procit -> meg is erdemli hogy vegye a szart dragaert -
#17 What will be the recommended system requirements to play the game?
A. Unreal II will look stunning on high-end systems, but you should be able to play the game just fine on a P2/450 with a first generation GeForce card. -
kowajano #13 és akkor még azt mondják hogy az Unreal nem népszerü itthon -
Anee #11 jó lesz jó sokára....addig végigmehetünk a Return to castle Wolfeinsteinen és a Doom3on:)))))
Időzités az maxxi -
#7 remeljuk meg iden kapunk egy jo kis demot amin elcsamcsoghatunk -
#6 Az tuti, jó lesz nagyon. És brutális gépigény... hát, mai szemmel igen. De 2002-ben átlag lesz az a konfig.
Amúgy az alsó két kép csak grafika. -
#5 p4+gef 3!!!ezen már jol fut a töbin csal low detailban max!!!!
mindegy...
szépek a képek kiváncsi vagyok hogy real time vagy prerendelt képek. -
Breki #3 Whoa!