305
kivele
-
#27 :)) nekem leszokott a swappelésről a gép... megetettem sok rammal :) de kiváló módszer volt régebben. vinyó kerreg, már nyomok is az oe-re... -
#26 masra ugyse kell :)
najo meg a milokta megnezem neha amikor gyanusan sokat swappel ez a vacak akor sejtem hogy mail jött :) -
#25 fórumozni jó... :) -
#24 nekem trident vezerli ezt a remekbeszabott note-t -
#23 naja. nekem legalább még csak nem is geforcom van... :) de a haverikörben sokaknak beizzik egy elsas gf2... %) -
#22 fogjuk a kvékerekre öket ugyse szeretem :) tisztelet a kivetelnek -
#21 nemááár... nem hiszem el.. ki tenne ilyet? -
#20 hat valoszinuleg mert elsa :)
amugy valahol olvastam hogy jol csödbement a magyar gyartosora mert mindent lenyultak a lelkes magyar dolgozok :) es alig adtak el valamit -
#19 na. körbeértünk... az Elsa miért nem gyárt siemens telkókat? -
#18 hat igen de akor mar megint az sl45 rakategoriajaban vagyunk avval meg megiscsak lehet bunkofonálni :)))
haj jo az a telefon mertnem Mo-n gyartjak :)) akor lenne kamionrol leesett...
-
#17 A legtöbb színvonalasabb lejátszóhoz van rekordercsatlakozás is. Műsoros MDről meg azt hittem, évek óta kihalt... :) -
#16 na ja :) meg kene hozza egy md rekorder is... :) magyarotrszagon tul nagy a piaca az md nek ugyhogy a kiadok nem is merik behozni a musoros md ket nehogy egybol hiany keletkezzen, és a dühös fogyasztoi réteg tüntetni kezdjen... -
#15 akkor MD. csak az meg nem túl olcsó -
#14 de az meg nagy... a discman ekkel ming az volt a bajom hogy nagyok... bar teny hogy jok, de akor is... -
#13 nekem még mindig a legjobb megoldásnak tűnik az mp3 discman... arra fér adat rengeteg, egy pár aksival elmegy 10 órát... szegény mobil egyelőre kevés ehhez... :) -
#12 akor inkabb kazetta 64kbps es mp3 brrrr
bar lehet hogy MD-t kene venni :) az a legolcsobb kismeretu minöségi cuccos...
az az aksi tolto nemnagy meretü a hatizsakban siman elfer akar meg a kabat zsebében is...
meg mindig kevesebb hely mint 10-15 lemez :) ja es 3 szor anny adat. -
#11 és viszed magaddal a teljes szettet haverhoz... sajnos soros a csatija, úgyhogy jó lassú az adatátvitel. 32 megára amúgy kízel 1 óra ráfér.. pl 64kbps-ből... -
#10 4-5 ora alatt ez jo :) kinek van kedve 8*-9* vegighalgatni ugyanazt a 30 percet?:) amugymeg 1400 as aksit nemhinnem hogy leszop annyi ido alatt...
sl45 ben az tecik hogy batrmit ratolthecc a flash re akr meg videot is :) igy nemkell floppyni csak a telora ratoltod ami fontos azt jolvan. -
#9 az sl45-öt arra találták ki hogy mp3-t nyomjon.. az mp3set kb 4-5 óra alatt megeszi az aksit... jobban megéri, csak kevésbé használható :) -
#8 mennyiert van RXon hoz mp3 set? lehet joban megerne azt venni mint sl45 öt :)
-
#7 nekem egy hasonló trükk kellene SL45-tel... najó lehet kicsit többért is :) -
#6 trükk : ha kikapcsolod a telefont nem fog zaklatni sok marha...
szerezz ceges telefont és ingyen beszélhecc... nekem ez bejött -
#5 hasmenés hányinger??? gyomorgörcs?
vagy mond hol veszed megveszem neked :))) azt ha telleg van, aztmondom hogy mar elfogyott :)
-
TBWonder #4 Mondjatok egy trükköt, hogy hogy tudok ellógni ma a melóból, hogy R320-ast vegyek dominóval 30k-ért! -
Lada #3 Breki33! Mi ez a free SMS? Én speciel nem tom. -
#2 Például még ilyesmire lennék kíváncsi, hogy tudja e valaki a 06-80-625-625 ingyentelefonálási szám utódját, ugyanis ez a szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból kb. jó 3 hete! Pedig nagyon jól működött, hiszen a fél ország ezt használta!! :) -
#1 Van még free SMS? Adjatok tippeket légyszi:)
CSAK NOKIÁRA JÓ:*#746025625#