305
kivele
-
#265 Hogy Lehet K700i-ről Java játékot küldeni -
Songoku #264 Hali!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet letiltani a hívásazonosítot??? (kóddal) -
#263 Ki tud SIEMENS MC60-hoz trükköket az jöjjön a mouse-raés beszéljünk a fórumomon -
gergő992 #262 ki tud sony ericccon hoz trüköt
-
Demeter #260 Skacok ki használ itt közületek V3-as Motorolát? -
#259 megoldva. -
#258 hi! nemtom mennyire értetek a SE T290i-hez...az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet kiiratni a felhivott telefonnal a számodat? próbáltam már hívásninfóban is, de ott nem lehetett ezt az opciót bekapcsolni.tmobileos egybéként. -
#257 Fox egy mp3 kodert, és megkéred, hogy tolja lejjebb a bitrátát. Ha ez bonyinak hangzik, akkor csomagold ki wav formátumba, és kódold be újra olyan bitrátával, amilyennel akarod. -
koTOM #256 Nemtudja vki , hogy hogyan lehet a zenék bitsűrűségét lecsökkenteni?([email protected]) -
gabor12 #255 Sziasztok! tud nekem valaki segiteni motorola v 220 handset manager prigival kapcsolatban? -
#254 hm? -
#253 hi...
olvastam valahol hogy egy csávónak volt egy eladó Siemens MC60-asa, ami fel volt turbózva grafikai patchel...na sazl nekem is MC60-asom van és érdeklődnék hogy nem-é tudjátok honnan lehet szerezni grafikai patchet...thx -
#252 Hi.
Ma kaptam egy Vodafonos/bussines/ Motorola V171-et. Második telefonnak kiváló lesz, tényleg csak telefonálni kell.
A kérdésem az, hogy az idióta dallamok mellett semmilyen normális csörgés nincs? Vagy csak én nem találom?
thx -
galvolgyi #251 Sziasztok nemtudjátok hogy lehetne függetleniteni a motorola V220 at Honnan lehet letölteni progit SOS -
#250 7110 mitől csinál olyat, hogy flip lenyitásakot azt mondja:nincs SIM kártya -
Buddhha #249 A blútúsz cuccosban létre kell hozni egy virtuális Com-portot, mert különben nem látja... Én a kölcsön ngédzzsel szívtam... :))) Próbáld meg, hátha bejön... -
Robbb #248 Sziasztok! Van egy sharp gx15-öm és vettem hozzá egy X-micro blútuszos kütyüt. Rendesen feltelepítem a drivert az XP-re, továbbá feltettem a telefon Handset Manager nevű programját is. A telcsit beállítottam a blútusz küldés/fogadásra és nem történik semmi.
Akinek hasonló apparátusa van, vagy látott már ilyet, lécci írja le pontosan mit b*sztam el, mert fogalmam sincs. Köszi! -
#247 Én visszaragasztottam vagy 3*, mert mindíg letört.
Én most veszek másikat. Jó az a c35, csak hamar tönkremegy az aksi, meg az elő-hátlap. -
Aiyyo #246 Sziasztok!
Internetrol lehet valahogy MMS-t kuldeni?
Thx -
#245 lehet hogy tévedek, de ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz, nem? -
#243 Persze, hogy lehet! N3210-en pl.: alapból 3 játék van asszem. A kukac mellett, még kettőt kábellel be lehet lökni rajta. A t9 szótárnál is lehet nyelvet cserélni. Jó lenne, ha már lenne magyar t9 is :)
(Jó lenne, ha már lenne... Felsőfokon művelem a magyar nyelvet :) -
#242 Halika!
Lehetséges mobilra kül. progikat feltenni?(pl.:játékok, t9 szótár...)
Ha tudtok helyet ahol csinálnak ilyen lécci írjatok! -
#237 Ma találkozom haverommal, neki van boltja, meglátjuk. -
#235 Ez bonyolítja a helyzetet. -
#233 Nem lesz garos, az tuti.
Kis gazos boltokat kell keresni, ők nem dobják ki a használhatatlan telókat és tutira talál valamelyik. -
#232 ha valaki eladja... meg van pár bót ami árul alkatrészt -
#230 be kell vinni, és kiderül... amúgy marad a szigszalag :)) -
#228 meg szétolvasztja az agyát a belső antenna -
#227 akikivancsi hamar megöregszik -
#226 JA , ERRE ÉN IS KIVANCSI VAGYOK -
:) #222 siemens c25-tre tud valaki valamit ? -
Jose #221 halihó!
szereztem egy sl45öt s az a probléma merült fel,hogy
nem tudok az egyéni csengőhangokhoz letölteni az mmcről mert kiirja hogy nincs ilyen mappa...pedig van és tele *.mid fileokkal ami kell neki...minden más müxik csak ez nem heeeel plííííííííz -
#220 a c-t kell megnyomni közben -
#218 1 kérdés. Még mindig lehet vhogy Pannon-os hálózatból ingyen SMS-t küldeni pölö Siemens telcsiről ? -
#216 Nem igazság! -
#215 nem, tanunak mentem volna...
-
#214 De a telcsivel kapcsolatos mindez? -
#213 nemjelentem meg targyalason, mert a buznyak postas nem hozta ki az ajanlott levelet, vagy kidobtam a shit be, nemtom de mostmar mindegy... -
#212 Mert? -
#211 szoval most vetem uj mobilt és fizettem büntetést...