305
kivele
  • laci 700
    Hogy Lehet K700i-ről Java játékot küldeni
  • Songoku
    Hali!
    Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet letiltani a hívásazonosítot??? (kóddal)
  • mouse0001
    Ki tud SIEMENS MC60-hoz trükköket az jöjjön a mouse-raés beszéljünk a fórumomon
  • gergő992
    ki tud sony ericccon hoz trüköt
  • Demeter
    Skacok ki használ itt közületek V3-as Motorolát?
  • Rage47
    megoldva.
  • Rage47
    hi! nemtom mennyire értetek a SE T290i-hez...az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet kiiratni a felhivott telefonnal a számodat? próbáltam már hívásninfóban is, de ott nem lehetett ezt az opciót bekapcsolni.tmobileos egybéként.
  • sokoo
    Fox egy mp3 kodert, és megkéred, hogy tolja lejjebb a bitrátát. Ha ez bonyinak hangzik, akkor csomagold ki wav formátumba, és kódold be újra olyan bitrátával, amilyennel akarod.
  • koTOM
    Nemtudja vki , hogy hogyan lehet a zenék bitsűrűségét lecsökkenteni?([email protected])
  • gabor12
    Sziasztok! tud nekem valaki segiteni motorola v 220 handset manager prigival kapcsolatban?
  • sweech
    hm?
  • sweech
    hi...
    olvastam valahol hogy egy csávónak volt egy eladó Siemens MC60-asa, ami fel volt turbózva grafikai patchel...na sazl nekem is MC60-asom van és érdeklődnék hogy nem-é tudjátok honnan lehet szerezni grafikai patchet...thx
  • fifi
    Hi.
    Ma kaptam egy Vodafonos/bussines/ Motorola V171-et. Második telefonnak kiváló lesz, tényleg csak telefonálni kell.
    A kérdésem az, hogy az idióta dallamok mellett semmilyen normális csörgés nincs? Vagy csak én nem találom?

thx
  • galvolgyi
    Sziasztok nemtudjátok hogy lehetne függetleniteni a motorola V220 at Honnan lehet letölteni progit SOS
  • fifi
    7110 mitől csinál olyat, hogy flip lenyitásakot azt mondja:nincs SIM kártya
  • Buddhha
    A blútúsz cuccosban létre kell hozni egy virtuális Com-portot, mert különben nem látja... Én a kölcsön ngédzzsel szívtam... :))) Próbáld meg, hátha bejön...
  • Robbb
    Sziasztok! Van egy sharp gx15-öm és vettem hozzá egy X-micro blútuszos kütyüt. Rendesen feltelepítem a drivert az XP-re, továbbá feltettem a telefon Handset Manager nevű programját is. A telcsit beállítottam a blútusz küldés/fogadásra és nem történik semmi.
    Akinek hasonló apparátusa van, vagy látott már ilyet, lécci írja le pontosan mit b*sztam el, mert fogalmam sincs. Köszi!
  • Marki
    Én visszaragasztottam vagy 3*, mert mindíg letört.
    Én most veszek másikat. Jó az a c35, csak hamar tönkremegy az aksi, meg az elő-hátlap.
  • Aiyyo
    Sziasztok!

Internetrol lehet valahogy MMS-t kuldeni?

Thx
  • Lacee
    lehet hogy tévedek, de ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz, nem?
  • cSuwwi
    Persze, hogy lehet! N3210-en pl.: alapból 3 játék van asszem. A kukac mellett, még kettőt kábellel be lehet lökni rajta. A t9 szótárnál is lehet nyelvet cserélni. Jó lenne, ha már lenne magyar t9 is :)

(Jó lenne, ha már lenne... Felsőfokon művelem a magyar nyelvet :)
  • Cheky
    Halika!
    Lehetséges mobilra kül. progikat feltenni?(pl.:játékok, t9 szótár...)
    Ha tudtok helyet ahol csinálnak ilyen lécci írjatok!
  • Lteebee
    Ma találkozom haverommal, neki van boltja, meglátjuk.
  • Lteebee
    Ez bonyolítja a helyzetet.
  • Lteebee
    Nem lesz garos, az tuti.
    Kis gazos boltokat kell keresni, ők nem dobják ki a használhatatlan telókat és tutira talál valamelyik.
  • Efreet
    ha valaki eladja... meg van pár bót ami árul alkatrészt
  • Efreet
    be kell vinni, és kiderül... amúgy marad a szigszalag :))
  • Efreet
    meg szétolvasztja az agyát a belső antenna
  • Laalee
    akikivancsi hamar megöregszik
  • mateos
    JA , ERRE ÉN IS KIVANCSI VAGYOK
  • :)
    siemens c25-tre tud valaki valamit ?
  • Jose
    halihó!
    szereztem egy sl45öt s az a probléma merült fel,hogy
    nem tudok az egyéni csengőhangokhoz letölteni az mmcről mert kiirja hogy nincs ilyen mappa...pedig van és tele *.mid fileokkal ami kell neki...minden más müxik csak ez nem heeeel plííííííííz
  • mikike
    a c-t kell megnyomni közben
  • Bandee
    1 kérdés. Még mindig lehet vhogy Pannon-os hálózatból ingyen SMS-t küldeni pölö Siemens telcsiről ?
  • Lteebee
    Nem igazság!
  • Laalee
    nem, tanunak mentem volna...

• Lteebee
    De a telcsivel kapcsolatos mindez?
  • Laalee
    nemjelentem meg targyalason, mert a buznyak postas nem hozta ki az ajanlott levelet, vagy kidobtam a shit be, nemtom de mostmar mindegy...
  • Lteebee
    Mert?
  • Laalee
    szoval most vetem uj mobilt és fizettem büntetést...