Freya és Assassin privát
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most elszaladok, majd irok emailt!
Te nem erzed most ugy, mintha egy regi haveroddal beszelgetnel, akit 10 eve nem lattal, es most nem talaljatok a kozos hangot?
Egyszer en is kivancsi lennek rad. Tudom egyszer mar majdnem, de kozosen sikerult meghiusitani...😊
SG-találkozó szvsz nehézkes,meg kevés olyan ember van akire igazán kíváncsi lennék.
LTB:jó arc olyan mint amilyennek innen megismertem.Dumálgattunk vagy 2 és fél - 3 órát...
LTB:jó arc olyan mint amilyennek innen megismertem.Dumálgattunk vagy 2 és fél - 3 órát...
LTB? igazibol, eletnagysagban? Es? hogyan alakult adolog? lesz folytatasa? es jo pasi? 😉 Egyebkent az sg talalkozora kerdeztem.
tenyleg talalkozot szerveztek? vagy mar meg is volt, nem olvastam vegig a topicot...
Hát én is kissé berosáltam akkor...
Meg a paradicsom is pokollá válhat ha nem tudsz eljönni onnan.
Meg a paradicsom is pokollá válhat ha nem tudsz eljönni onnan.
latom azert a rengeteg munka mellett is van idod benezni ide
aham, most is itt vagyok, de surgosen tenni kellene ez ellen..szoval irigyellek LAert, de kozben meg sajnalom szept.11et, nagyon gaz helyzet
szia szia
most utoljára még bocs 😊
most utoljára még bocs 😊
hat amig tobben vannak itt mint a chat on addig nem...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
most akor belelehet szolni vagy sem? 😊
na mindegy azert azt hozzafüzöm hogy akarhanyszor voltam a sg cset en 20 nal többen (es ez szerintem ritka kivetel) nem voltak... azok közül is televolt olyan emberekkel akiknek a legfontosabb az volt hogy köszönjek ha belepek egy csatira... csak tudnam miert maikor a masik scatin is tök ugyanazok az emberek voltak es ott köszöntem...
na mindegy azert azt hozzafüzöm hogy akarhanyszor voltam a sg cset en 20 nal többen (es ez szerintem ritka kivetel) nem voltak... azok közül is televolt olyan emberekkel akiknek a legfontosabb az volt hogy köszönjek ha belepek egy csatira... csak tudnam miert maikor a masik scatin is tök ugyanazok az emberek voltak es ott köszöntem...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Jelzem, hogy az "Operátor" az nem mi voltunk. Egyébként miért ne lehetne, annó magát a Gumiszobát is azért hoztuk létre, hogy Bogi és domeed tudjon hol "privátolni" 😊
CSitulj már!Freya nem tudott chatre jönni,mellesleg meg egy csomó emberke kibírta hogy ''egyedül''hagyjon bennünket...
én meg azt nem értem, hogyhogy nekik nem kell dolgozni miböl élnek?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Nem ott vagyok csak akit említetem lenetebb most akar békülni.Szerencsére elhúzott a saját asztalához...
Lehetsz titkosügynök,de melyik ügynökségnél,az nem mindegy...
Meg hát akkor fuccs a magánéletednek...
Meg hát akkor fuccs a magánéletednek...
Elõléptetés nem lenne a dologból,max.kenyértörés,az pedig jelen helyzetemben nem lenne szerencsés...
De kivárok és az lakalmas pillanatban majd ''zamek'',be egyet a szeme alá😊
De kivárok és az lakalmas pillanatban majd ''zamek'',be egyet a szeme alá😊
Ma reggel összevesztem egy új kollegával(felettem áll a rangsorban),de annyit pöcsölõdik,meg nyominger is hogy már nem bírtam tovább...
Operáció nem lesz,ne aggódj😊
csak a meló olyna jellegû(de mailbe fejtem inkább ki mert üzleti titok is egyben).
csak a meló olyna jellegû(de mailbe fejtem inkább ki mert üzleti titok is egyben).
Ufós is király,bár kissé nõsoviniszta😊)
Egyik hülye ismerõsöm nem tudta megjegyezni azt a szót hogy soviniszta és azt nyögte be helyete hogy masiniszta...
Egyik hülye ismerõsöm nem tudta megjegyezni azt a szót hogy soviniszta és azt nyögte be helyete hogy masiniszta...
Oldal 1 / 3Következő →