Ps2-es játékoknak leálldozott!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Meg fogom venni én is GTA-VC-t, ahogy fizetést kapok!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hat ja. Textura az szinte hianycikk, laccik hogy konzolos atirat.
Emulatorral van 1 rakas C64 game, sot, van ami rendes x86-ra atirt "remake", pl: Iron Lords.
Amivel jó fél éve már szarrá játszotta a Vice City-t? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Shaman
Végre a konzolosok is belátták. Holnaptól mindegyik el fogja adni elavult PS2-jét:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sir Quno Jedi
Hát csak nem mind1 mennyiért ! 😄DD Gyakran a céges proxy-k HTTP proxy-k az meg egy érdekes állatfajta, se ki-, se be...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Épp ma reggel olvastam errõl a Gamestarban, azt írják, hogy a nagyobb felbontású textúrákon és az állítható felbontáson kívül nincs nagy különbség.
Igaz, azt is írják, hogy pc-n nem "mai" színvonlaú a grafika.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

[Jakuza]
Hat nem tudom.
O firewallrol irt, bar kitudja honnan netezik.
Konkretumot nem irt, hogy mit hasznal, esetleg a router nem forwardol neki , mert tiltva van.
De meg van ezer lehetoseg, amitol nem megy neki.
Viszont minden megoldhato.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
Gondolom http proxy-n próbálkozik, ott meg csak valamilyen tuneling proggy segít (HTTP Tunel, Socks2Http stb.), szal. garantált a 1.5kb/s és a folytonos szakadás, HACSAK nem fizetsz vagyonokat egy tuneling server üzemeltetõnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Addig is jatszd a regieket emulatorral.
Na igy jobban mutat.Ja asszem Commando is volt az oldalon. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat nem tom , hogy lesz e beloluk valaha is folytatas.
Addig is jatszd a regieketemulatorral.
Vagy latogass el ide.
http://www.remakes.org/

Ugy emlexem volt rajta Double Dragon es Last Ninja project is.
Bar azt nem tudom belettek e idokozben fejezve.

Meg ilyen Commando, Vendetta stilusu kis szarokat is csinal6nanak.
Skynet
magyar ember: last ninjának úgy egy éve újságban voltak képei a folytatásról...azóta már meg kellett volna jelennie..nemtom mi van vele,énis vártam..
MEg az International Karate. 😊
Inkabb a Double Dragonnak csinaljanak folytatast, vagy a Last Ninjanak.
[Jakuza]
Mit ol meg ?
Valaszd a passziv modot.

Amiga
Sajnos a firewall megöli. Pedig a winmx-et szerettem.

Ha ki tudja valaki tenni Tekken 3-at valami ideiglenes tárra...

[Jakuza]
Es mas Peer-to-Peer alapu progi ?
PL DC++, Emule (Edonkey) ?

Amiga
Sajnos nem tudok kazaazni. Ki tudja valaki irni nekem Tekken 3at?

[Jakuza]
De ha nincs max nem toltod le. 😊))

Skynet
Amiga Dc++-on szoktál ügyeskedni? Jópár membernek megvan..😊

De kazaa-n is van fent ripelt változata...
Amiga
2736!!!

Na ezt döntsétek meg!!!

http://www.seethru.co.uk/zine/south_coast/helicopter_game.htm

Helicopter game rulez!!!

ollie
sziasztok.
1 hétig beteg voltam.

Amiga
Tekken 3... csak tudnám, honnét lehet letölteni?

Bleemem van.

MGS2re azt írod,hogy tipikus arcade game...lehet többször kéne elnézzek egyik IGAZI arcade játékterembe?! Lehet ott megkapnám a választ a story által nyitva hagyott kérdésekre....

"sok kis konzols hulyegyerek "
Vigyázz a jelzõiddel cimbora, ennek így nem lesz jó vége!

Skynet
aziss...de célszerü verekedõs stuff szempontjából az arcade gépek vagy konzolgépek emulálása...Ott tömött ilyen téren a piac😊
[Jakuza]
Nem kell mar sokaig varnod.
Jon egy regi dosos idokbol rank maradt robotos verekedos jatek a One must Fall 2097 folytatasa, One Must Fall: Battleground cimmel.
Ha jol emlexem ...
Najo inkabb megnezem mikor jelenik meg. 😊

SZOVAL:

Publisher: Tri Synergy
Developer: Diversions Entertainment
MultiPlayer: Yes
Media: Release Date
CD-ROM 06/16/2003

Skynet
yakuza azt vágom de azt csak c64-el lehet megcsinálni vmi olyan levédés van rajta hogy csuhajja...ezé kérdeztem...😊
Egy rakat c64-es oldalt meghesszeltem ahol volt róla szó az vagy az english verziót ajánlotta vagy hogy vegyünk c64-et😊)
Skynet
Amiga ha a VS karatéjos cuccok hijányoznak akkor a legjobb megoldás a Bleem psx1 emulátor és hozzá a Tekken 3..Nem übereli semmi😊))
Fuckin'fos mortal meg fõleg nem...
Vagy ottvan a Dead or Alive is...stbstb...Játéktermi gép és psx emulátorral egy rakat frankó bunyós stuff van pc-re😊
[Jakuza]
Keresgelj a neten, mert multkor en talaltam egy oldalt a haverom keresenek eleget teve , ahol fent volt , es a leiras is , hogy hogyan lehet beuzemelni, mind emu ala , mind pedig kiirassal C64 floppyra.
De sajnos a link cimere nem emlexem

Amiga
Szerzek patcht :-).

Nekem PC-n legjobban a bunyós játékok hiányoznak. :-(

[Jakuza]
Lattam PS2n is csak az volt a bajom vele , hogy inkabb az ilyen verekedos stilust kepviseli.
Valami olyan stilus lenne jo , mint NESre az Inindo.

Skynet
hammá c64-nél tartunk....A newcomer címü stuffról nemtudja valaki van-e pc-re vagy van-e mûködõképesen emulálható?? Az eredeti magyar változat not english😊)
Szerintem nem gyorsul, csak mintha ezer fölött sokkal lassabban adná a pontokat 😊

"Jó lenne ha kidobnád a Trident 8900-asodat"
😊

UNREG
nekem szaggat, a hang is kifagy, lehet hogy a driverem nem jó? pedig mindent levettem a minimumra... help!!!

Amiga
Csak érzéki csalódás, vagy gyorsul a gáma...

Amiga
Lehet, hogy a gépem gyenge hozzá?

Amiga
Hú, nekem most nagyon bénán megy. Na még 1x...

[Jakuza]
Jogos sorry.
Valoban nem te irtad , hanem Skynet.
"yakuza a felbontás nem minden, nefelejtsük el aztsem hogy a pc 64 bites míg a ps2 128 bites technológija:-P"

Skynet
aztatat én montam azt utánna javítottam mer lllírás vott😊
aabyssx
Az Usagi Yojimbo tök jó játék volt!
De a Way of the Samurai (PS2) rullah! És készül a második rész is!

www.youtube.com/aabyssx

1373, úgy látszik mindenki ekörül kerül krízishelyzetbe 😊

UNREG
"Az a lenyeg hogy komoly vitapartner vagy, ha a PCre azt mondtad 64bites."

na az valami új! ha nem megy másképp, tulajdonítsunk a másiknak olyat, amit nem is állított... ügyes..

Amiga
1482!!!

Jó ez a játék, bár tévén jobban nézne ki... :-))))))))))))))))

[Jakuza]
Tevedsz, nekem nincs semmi bajom a konzolosokkal. Csak a te 0 magyarazatodra adtam valaszt.
Az a lenyeg hogy komoly vitapartner vagy, ha a PCre azt mondtad 64bites.

Skynet
yakuza aaaaaaz a ninjás karatéjozós nyulas cucc?? az 10 pontos bakker😊)))
UNREG
ugye hogy nem a felbontás számít? 😊)

Amiga
Már 1368!!! Döntsünk rekordot!