Ps2-es játékoknak leálldozott!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha kijövök anyagilag, akkor télen én is beköttetem: onnantól online királyság éjszakánként!!!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mondjuk grafikára az Arx Fatalistól is hanyatt estem.
(ugye pc-n nyomod?)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha igaz, akkor lassan aktuális lesz ez a topik.
(IGN) Érdekes eszmefuttatással állt elõ az IGN, mely szerint már elkezdõdhettek az elsõ PlayStation 3-as fejlesztések. Amikor az elsõ pletyka napvilágot látott ebben a témakörben, még vajmi kevesen adtak a híresztelés szavára. Ám, ahogy egyre több helyrõl lehetett hallani a PS3-as devkitek elsõ próbaverzióinak megérkezésérõl, illetve a gép dizájndokumentációinak kiküldésérõl - elengedhetetlenül le kellett, hogy essen a tantusz: ha másfél-, két éves fejlesztési idõt számolunk egy projectre, akkor legrosszabb esetben is 2005-ben jön a PlayStation 3. Mindezt egy tegnapi állásajánlat tette szinte atombiztossá: egy játékfejlesztõ cég PS3-as programozókat keresett új játékához...
Hogy mennyi a realitás, és mennyi a spekuláció - az szinte eldönthetetlen. De egyre inkább úgy tûnik, hogy kezdenek kifutni a ma kapható konzolok. A következõ Grand Theft Auto, a Star Wars Galaxies - mind-mind olyan játékok, melyek már nem lesznek képesek a mai konzolokon megfelelõ minõségben megjelenni. S pont ezért kell várnunk rengeteg olyan címre, mint a Perfect Dark 2, vagy a Mario 128 - amik már valószínüsíthetõleg az Xbox 2 és GameCube 2 rendszerre készülnek.
1. Elismerem, hogy a maga stílusában hatalmas nagy játék, sokak szerint a legjobb
2. Én nem szeretem azt a stílust - tudjátok, van aki ambientet hallgat, van aki hörgõsmetált.
Vili? 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyszerûen idõhiány, meg az, hogy bármilyen platformon vannak játékok, amik jobban érdekelnek, és ezért a várakozási listán mindig beállnak a Mafia elé 😊
Mondjuk nekem sem ez a játékvonal jelenti a tökéletes kikapcsolódást, de a Mafiát már csak a sztori miatt is érdemes végigjátszani.
Sajnos nem tud lekötni. Nem tehetek róla, nem tetszik ez a játékstílus. A GTA3-al még elmajomkodtam kb. két órát, de nem igazán jött be, így a többi hasonló játék már ki is maradt.
Miért maradt ki nálad a GTA?
Csak csodálkoztam, hogy miért kellett ebbõl "témát csinálni".
Úgy tûnik mindkét gép tulajai meglehetõsen elégedettek a játékkal. Hát akkor hagyjuk õket élvezkedni. Nekem elég baj az, hogy képtelen vagyok élvezni a cuccost 😄
Ugyan mind kimaradt, de úgy gondolom, hogy pl. a Getaway-GTA(sorozat)-Mafia hármasból talán pont a Mafia jött volna be igazán. De általánosságban nem tudnak lekötni ezek a játékok 😞
ui: miért lepõdtél meg azon, hogy a cikk hangvétele pozitív volt? Reménykedtél, hogy jól leszólják? Vagy miért?
ui2: "a feelingje annak a szóváltásnak mindenképpen azt hozza ki számomra, hogy "mossuk el a két verzió közti határokat"."
Én nem tehetek róla, hogy a Gamestar ezt hozta ki... csak közöltem az õ véleményüket. Engem aztán se ps2-n se pc-n nem érdekelt az említett játék, mint ahogy rendszerint magasról szarok a pc vs. konzol óvodás-"háborúra".
nem! a fílingje az volt, hogy "a nagyobb felbontású textúrákon és az állítható felbontáson kívül nincs nagy különbség."
sem több, sem kevesebb!
Ez aztán emelkedett hangvétel!
A sztori ott kezdõdik, amikor olvastam az említett újságot és meglepve tapasztaltam a cikk hangvételét (mely általában véve elég pozitív volt.
Tudta a rák, hogy te vagy a drága, már nem is emlékeztem, melyik topikban olvastam a hozzászólást, Unreg hozzászólása után néztem vissza, hogy mi is volt a szövegkörnyezet, de a feelingje annak a szóváltásnak mindenképpen azt hozza ki számomra, hogy "mossuk el a két verzió közti határokat".
"Ha nem találod, hazudsz". Ez olyan teátrális, hogy valószínûleg drámaíróként simán megállnád a helyedet.
:-D
És javaslom, mielõtt ész nélkül faszságokat írsz, olvass vissza.
1. Idézd be az én hozzászólásomat szó szerint.
2. Idézd be az említett GS hozzászólást szó szerint.
3. Keresd meg a "minimális" szót a hozzászólásomban. Ha nem találod, hazudsz
4. Keresd meg a "nagyságrendekkel jobban néz ki" kifejezést a GS cikkban. Ha nem találod, hazudsz
De ha már a GameStart idézted, csak a teljesség kedvéért: nem arra gondoltak, hogy húúú, de elavult. Esetleg csak arra, hogy shaderek nincsenek, csak lens flare.
mellesleg az igazság középen van, volt szerencsém látni a vc-t egy bika gépen, de nem nevezném a különbséget "nagyságrendekkel jobbnak".
LOL
Aztán most nézem, ugyanez a GameStarnak két oldallal arrébb írja, hogy a textura és a felbontás miatt nagyságrendekkel jobban néz ki, mint konzolon. :-D
Hát az összes kép amit bemásoltatok az ultrafasza tükrözõdéssel,stb...mind Ps2 screenshot😄DDDDDD
Még mindig a felbontásnál tartotok...
Olyan a game képe mintha 640*480-ban fotónál egy kocsit baze😊
A neten lévõ képek is enyhén szólva fotorealisztikusak,de a GT fórumba benyomott ingame képek is..😊
És most ezzel állítsuk szembe mondjuk az NFS HP2-t...Iszonyat felbontásba rakod okééé nem lesznek fogak de ha ránézel egybõl levágod hogy csak egy játék....
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Viszont amikor olyan érveket hallok, hogy a konzol fotorealisztikus, a PC meg nem... hát maga a kifejezés is PC-n terjedt el...
Megnéznék TV-n egy Heroes 4-et, ahol az interface fele lemarad a 640x480-on.
Hiába a 640*480....akkoris sokkal szebb mint pc-n bármi...lehet hogy van egy kevés "fog" benne,de ha screenshotolsz még mindig úgy néz ki mint egy gyengébb minõségü digitális fénykép egy kocsiról,és nemúgy mint egy játék😊
Amiga kössed,szvsz jobb színeket fogsz kapni mint monitoron,legalábbis NFS HP2-t kiraktam tévére lehet hogy csak 640*480 de a színek jobbak voltak😊
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Még mindig faszság a topic😊
Majd úgy 1-2 év mulva talán aktuális lesz...talán😊