Ps2-es játékoknak leálldozott!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ja, csak a karakterek nem néznek kis sem élõnek, sem jól ! 😄DD Semmi egyedi,semmi megkapó, semmi mûvészi, semmi design ! Mintha a karaktereket csak programozók csinálták volna és nem a designer-ek, a grafikusok meg félúton elhaltak volna...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én addigra köttetem ki ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Amiga
oLLie, megvan már az ADSL?

Ha kijövök anyagilag, akkor télen én is beköttetem: onnantól online királyság éjszakánként!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Azért a Morrowind nem piskóta, méfg ma is mezõnyverõ...

Mondjuk grafikára az Arx Fatalistól is hanyatt estem.

Sir Quno Jedi
Hát ha a Morrowind-ben csak fele ilyen impresszíven és egyedien néznének ki a karakterek, lehet nem gurultam volna a röhögéstõl ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Egyébiránt belsõ nézetbõl is játszható, de nekem az nem jött be.

Sir Quno Jedi
Amúgy PC-n nyomtam mostanság Hulk-ot, VietCong-ot, Blitz Krieg-et, Matrix-ot, X-Men-t, Killer Instinct-et, U2-t, Black Hawk Down-t, Freelancer-t, Devastationt, Postal 2-t, AOM-ot, tudomisén, de mind szar...

Dynamic
Köze nincs a szerepjátékhoz, annyi, hogy fantasy karakterek vannak benne.3rd nézetû akció.
ollie
Enclave??? Ez egy szerepjáték? Miért nem hallottam róla többet???

Sir Quno Jedi
Nekem bejött. Az eleje uncsi és gagyesz, de aztán beindul és elég szórakoztató. Szép és jó, fõleg a Dark campaign, jó poén a Light után. Egész jó ez PC-n és nálam villámgyors. Az irányítással vannak gondok, de elmegy. A legjobb, hogy van benne druida, mágus, íjász, lovag, halfling, mérnök stb.-stb., szal. menet közben lehet megmenteni új karakterosztályokat !

Enclave neked hogy tetszik?
(ugye pc-n nyomod?)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Most Enclave, Star Trek EF 2, volt Rise of Nation, C&C Generals (csakis multi), nemrég fejeztem be az SH3-mat, még játszom a Xenosaga-val és a Primal-lal.

Amiga
Milyen játékaid vannak? / Mivel nyomulsz mostanában?

Sir Quno Jedi
Mégis mi ebben a pláne ?!! Megvan a PS1-em, a PS2-m és lesz mellé PS3-mam is ha kijön, ez ilyen 1xû ! 😄DD

Amiga
www.hardwired.hu

Ha igaz, akkor lassan aktuális lesz ez a topik.

(IGN) Érdekes eszmefuttatással állt elõ az IGN, mely szerint már elkezdõdhettek az elsõ PlayStation 3-as fejlesztések. Amikor az elsõ pletyka napvilágot látott ebben a témakörben, még vajmi kevesen adtak a híresztelés szavára. Ám, ahogy egyre több helyrõl lehetett hallani a PS3-as devkitek elsõ próbaverzióinak megérkezésérõl, illetve a gép dizájndokumentációinak kiküldésérõl - elengedhetetlenül le kellett, hogy essen a tantusz: ha másfél-, két éves fejlesztési idõt számolunk egy projectre, akkor legrosszabb esetben is 2005-ben jön a PlayStation 3. Mindezt egy tegnapi állásajánlat tette szinte atombiztossá: egy játékfejlesztõ cég PS3-as programozókat keresett új játékához...

Hogy mennyi a realitás, és mennyi a spekuláció - az szinte eldönthetetlen. De egyre inkább úgy tûnik, hogy kezdenek kifutni a ma kapható konzolok. A következõ Grand Theft Auto, a Star Wars Galaxies - mind-mind olyan játékok, melyek már nem lesznek képesek a mai konzolokon megfelelõ minõségben megjelenni. S pont ezért kell várnunk rengeteg olyan címre, mint a Perfect Dark 2, vagy a Mario 128 - amik már valószínüsíthetõleg az Xbox 2 és GameCube 2 rendszerre készülnek.

Vazz. nem hiszem el, hogy negyvenszer kell leírni valamit.
1. Elismerem, hogy a maga stílusában hatalmas nagy játék, sokak szerint a legjobb
2. Én nem szeretem azt a stílust - tudjátok, van aki ambientet hallgat, van aki hörgõsmetált.

Vili? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nekem aztán semmi bajom nem volt a pc-s verzióval sem, nem ez az oka, hogy eddig nem játszottam vele.
Egyszerûen idõhiány, meg az, hogy bármilyen platformon vannak játékok, amik jobban érdekelnek, és ezért a várakozási listán mindig beállnak a Mafia elé 😊

UNREG
a mafia jön ps2-re is, még bepótolhatod 😊)

Amiga
Én a GTA3 esetében néztem, mint a moziban. Valahogy mindig ilyen játékra vágytam. Tele szabadsággal, csodákkal...

Mondjuk nekem sem ez a játékvonal jelenti a tökéletes kikapcsolódást, de a Mafiát már csak a sztori miatt is érdemes végigjátszani.

Ott írom 😊
Sajnos nem tud lekötni. Nem tehetek róla, nem tetszik ez a játékstílus. A GTA3-al még elmajomkodtam kb. két órát, de nem igazán jött be, így a többi hasonló játék már ki is maradt.

Amiga
Mafia valóban fantasztikus volt. Már vagy négyszer átrágtam magam rajta.

Miért maradt ki nálad a GTA?

Én aztán nem haragszom!
Csak csodálkoztam, hogy miért kellett ebbõl "témát csinálni".
Úgy tûnik mindkét gép tulajai meglehetõsen elégedettek a játékkal. Hát akkor hagyjuk õket élvezkedni. Nekem elég baj az, hogy képtelen vagyok élvezni a cuccost 😄
Ugyan mind kimaradt, de úgy gondolom, hogy pl. a Getaway-GTA(sorozat)-Mafia hármasból talán pont a Mafia jött volna be igazán. De általánosságban nem tudnak lekötni ezek a játékok 😞

Amiga
Értem. Hát, ne haragudj.

Amiga
Értem, szóval olyan, hogy feeling, nincs...

Miért kezdenek el az emberek utolsó fegyverként gúnyolódni, ha egymás után kétszer is kiderül, hogy õk "vakítanak"? 😄

ui: miért lepõdtél meg azon, hogy a cikk hangvétele pozitív volt? Reménykedtél, hogy jól leszólják? Vagy miért?

ui2: "a feelingje annak a szóváltásnak mindenképpen azt hozza ki számomra, hogy "mossuk el a két verzió közti határokat"."
Én nem tehetek róla, hogy a Gamestar ezt hozta ki... csak közöltem az õ véleményüket. Engem aztán se ps2-n se pc-n nem érdekelt az említett játék, mint ahogy rendszerint magasról szarok a pc vs. konzol óvodás-"háborúra".

UNREG
"de a feelingje annak a szóváltásnak mindenképpen azt hozza ki számomra, hogy mossuk el a két verzió közti határokat."

nem! a fílingje az volt, hogy "a nagyobb felbontású textúrákon és az állítható felbontáson kívül nincs nagy különbség."
sem több, sem kevesebb!

Amiga
Húúúúúúúúúúúúúha!

Ez aztán emelkedett hangvétel!

A sztori ott kezdõdik, amikor olvastam az említett újságot és meglepve tapasztaltam a cikk hangvételét (mely általában véve elég pozitív volt.

Tudta a rák, hogy te vagy a drága, már nem is emlékeztem, melyik topikban olvastam a hozzászólást, Unreg hozzászólása után néztem vissza, hogy mi is volt a szövegkörnyezet, de a feelingje annak a szóváltásnak mindenképpen azt hozza ki számomra, hogy "mossuk el a két verzió közti határokat".

"Ha nem találod, hazudsz". Ez olyan teátrális, hogy valószínûleg drámaíróként simán megállnád a helyedet.

:-D

A drága én voltam ha jól sejtem.
És javaslom, mielõtt ész nélkül faszságokat írsz, olvass vissza.
1. Idézd be az én hozzászólásomat szó szerint.
2. Idézd be az említett GS hozzászólást szó szerint.
3. Keresd meg a "minimális" szót a hozzászólásomban. Ha nem találod, hazudsz
4. Keresd meg a "nagyságrendekkel jobban néz ki" kifejezést a GS cikkban. Ha nem találod, hazudsz

Amiga
Ok, akkor pontosítok: #935 és #936-ról beszélek. Hihi, pont Ramza reagált.

De ha már a GameStart idézted, csak a teljesség kedvéért: nem arra gondoltak, hogy húúú, de elavult. Esetleg csak arra, hogy shaderek nincsenek, csak lens flare.

UNREG
a "csak annyiban szebb a PS-nél" kifejezésben csak te látod a "minimálisat".
mellesleg az igazság középen van, volt szerencsém látni a vc-t egy bika gépen, de nem nevezném a különbséget "nagyságrendekkel jobbnak".

Amiga
Fenti mondatot arra magyarázta, hogy a különbség MINIMÁLIS... csúsztatott a drága.

És a két mondat áruld már el, hogy hol is mond ellent egymásnak?
LOL

Amiga
Valaki nemrég azzal vakított, hogy a GameStarban olvasta, a GTA-VC "csak" annyiban szebb a PS"-nél, hogy a textúrák részletesebbek és nagyobb felbontásba lehet kapcsolni...

Aztán most nézem, ugyanez a GameStarnak két oldallal arrébb írja, hogy a textura és a felbontás miatt nagyságrendekkel jobban néz ki, mint konzolon. :-D

Skynet
Hja csak annyit hogy volt amikor NFS UNDERGROUND-ból bemásoltak képet hogy hol van a Gran turismo a pc-n nemsokára megjelenõ NFS-U-hoz képest...
Hát az összes kép amit bemásoltatok az ultrafasza tükrözõdéssel,stb...mind Ps2 screenshot😄DDDDDD
Skynet
KG nézz meg az utcán egy sötétített kocsit nemnagyon fogsz belátni😊)
Még mindig a felbontásnál tartotok...
Olyan a game képe mintha 640*480-ban fotónál egy kocsit baze😊
A neten lévõ képek is enyhén szólva fotorealisztikusak,de a GT fórumba benyomott ingame képek is..😊
És most ezzel állítsuk szembe mondjuk az NFS HP2-t...Iszonyat felbontásba rakod okééé nem lesznek fogak de ha ránézel egybõl levágod hogy csak egy játék....
KG21
ennyire azért nem kéne hanyatt vágódni a GT-tól. Láttam a képeket, meg a videókat, sõt egyszer Tescoban is, de azért az a "digitális fénykép" duma erõs túlzás. Mégcsak be sem látni az autók belsejébe.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Amiga
Ezzel egyetértek.

Viszont amikor olyan érveket hallok, hogy a konzol fotorealisztikus, a PC meg nem... hát maga a kifejezés is PC-n terjedt el...

UNREG
pc-s játékot nem érdemes kivinni tv-re, a konzolos játékokat tv-re tervezik, nem ugyanaz tv-n a 640X480, mint monitoron.

Amiga
Hát én láttam TV-n a Morrowindet, a GTA3-at, de szerintem egyáltalán nem éri meg levenni a felbontást a tv kedvéért. Nem éri meg elbukni egy csomó apróságot, ami csak magasabb felbontásban jelenik meg.

Megnéznék TV-n egy Heroes 4-et, ahol az interface fele lemarad a 640x480-on.

Jobb színeket? Ezt ugye nem gondoltad komolyan?

Skynet
KG érdekes de pc-n még mindig nemláttam olyan fotorealisztikus kocsisjátékot mint a Gran Turismo😊)
Hiába a 640*480....akkoris sokkal szebb mint pc-n bármi...lehet hogy van egy kevés "fog" benne,de ha screenshotolsz még mindig úgy néz ki mint egy gyengébb minõségü digitális fénykép egy kocsiról,és nemúgy mint egy játék😊

Amiga kössed,szvsz jobb színeket fogsz kapni mint monitoron,legalábbis NFS HP2-t kiraktam tévére lehet hogy csak 640*480 de a színek jobbak voltak😊
Amiga
De hát a PC-t is lehet TV-re kötni...

ollie
meg a textúrák szegényességét...

Neme.
Szvsz valóságosabbak az árnyékok, és való igaz, a kisebb felbontás és a TV elrejtik a kevés poligonszámból adódó szögletességet.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

KG21
aham... szóval ugyanaz a graf tv-n nézve 640*480-ban fotorealisztikus, de ha már 1024*768, vagy annál feljebb nézed, akkor már rajzolt. No comment.

Skynet
KG nahja de a tévéképernyõn a ps2 által megjelenített kép Gran Turismo szerü fotohatást kelt míg a pc-n csicsa ide csicsa oda rajzolt😊
KG21
motogp2 milyen szempontból nyomja le a pc-s verziót? Benne van az összes csicsás grafikai elem, amire a konzolosok verik a nyálukat.

Skynet
Gondolom a nemsokára megjelenõ Mortal Kombat rész le fogja nyomni a ps2-s 2 éves Teken Tagot😊)))))

Még mindig faszság a topic😊
Majd úgy 1-2 év mulva talán aktuális lesz...talán😊
Amiga
Gondolom a Half-Life 2 PS"-es verziója is le fogja nyomni a PC-st... :-)

Skynet
Ps2-n meg a metal gear2 a motogp 1-2 lenyomja a pc-t..Na?😊
Még mindig itt tartotok?