Ps2-es játékoknak leálldozott!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
mért nehéz vele fps-ezni ?????

balumaci
én is igy vagyok vele

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

SeGa
jo mert nekem mar herotom van FPSektol. COunter Strike az ami rendesen fut nalam meg jaccok is.
Egy DC szintu maszkalos jatek az en pcmen szarra akad.
balumaci
aha,ráadásul minden game simán fut rajta!
annyi a hátránya,hogy nehezen lehet vele FPS-ezni!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

SeGa
ja bocs, vagy megtalalom a legjobbat es atkonvertalom 5% os jpg be es akkor ugy nez ki mint a fos ennyi.
SeGa
Es a PCn levo jatekok is szepek de annak ara van es a ps2 most siman tartja a szintet egy kb 300ezres pc vel 99 ezerert ennyi.
balumaci
igen ez igy van

SeGa
Humano mindenki tud direkt gyenge kepeket berakni, nem nagy tehetseg kell hozza.
balumaci
légyszi akkor se ide irkálj ide ilyesmit!!

balumaci
aha

balumaci
ja,bár én is csak 15 vagyok,de mégsem szidok senkit,aki fiatalabb még nálam is!
egyszóval:
ezt neked Xhumano:

balumaci
ja ennek az Xhumanónak nincs jobb dolga,mint fikázni a PS2-t!!!

balumaci
igen DC-re a játékok 80%-a szar volt!!

balumaci
jaja

balumaci
nem azért,de én 7 évesen egy PC-vel kezdtem és azóta van!
persze 3 éve beszereztem egy PSX-et is!
De most már szebb és jobb stuffok vannak konzolokra!
NA meg olcsóbban kijövök belőle!

Hustler_hu
Tudod miert ? 😊) mert a legtobb tizeneves kis kolkot nem erdekli hogy a PC hasznalatahoz kell 1 kis tudas is ... jobb a konzol ... be a gamet aztan nyomjad ...
balumaci
jól mondod öreg!!!!!

balumaci
akkor légysz irj nekem tele egy CD-t screenshootokkal,és azt zőled akár 100,000 FT-ért is megveszem,mert a te kezed munkája nem lehet rossz!!
kérlek kegyelmezz nekem!!

XHumano
Ne félj, hogy a boltos átver
Gyere te is jáccá' Pável,
Fogd a végét itt a kábel
Világíts a zseblámpável...
Tűzgombot és ne macskát verj,
Végre itt a KONZOL-PÁVVER!!!
Dikkma
Tiszta konzol-púver van fórumban! 😊
XHumano
Csodás képek PS2-es játékokból 3. rész

Hát ez tényleg nem semmi!!!
A háttér valami eszméletlenül kidolgozott és részletgazdag, hála a 75Mpolygon/sec-es teljesítménynek!
Szóval ilyent (de még ehhez hasonlót se!!!) pécén aligha találni...nézzétek a háttereket:

NA UGYE!

A GeForce3-akat megszégyenítő dinamikus árnyékok együtt mozognak a szereplőkkel...(a múmiák tudvalevőleg háromszög alakú árnyékot vetnek):

A készítők előszőr négyszög alakú érmékkel készítették el a játékot, ám mikor megtapasztalták a PS2, SGI gépeket megszégyenítő 3D teljesítményét, egy merész húzással átáltak a nyolcszögletű(!!!) érmékre. Mindez annak köszönhető, hogy már kezdik megtanulni a vektorprocik programozását (mindenki előtt ismert, hogy tízszer erősebbek az EE-nél). Ez-ez... ez egy csoda!:

R.I.P. Sony Playstation 2
SeGa
van benne valami 😊
XHumano
"az a lényeg,hogy itt nem gagyi gamekből kéne szkrinsotokat mutogatni!!"

Te valamit nagyon benéztél... ez itt a "Ps2-es játékoknak leálldozott!" topic, ami azt jelenti, hogy a PS2-re megjelenő gagyi gamekből kell képeket mutogatni... hát van is miből, sokáig nem kell keresgélni 😊.

Akinek nem teccik, nézegesse inkább az ömlengéseket a "a PLAYSTATION2 diadalmenete" c. topicban.
balumaci
jövő év március közepe

SeGa
NA szoval igaz hogy tuloznak a sony tulajok / fanok de ki nem tuloz ha a sajat konzoljarol / pc jerol van szo?
balumaci
nekem PC-m és PSX-em van!
az a lényeg,hogy itt nem gagyi gamekből kéne szkrinsotokat mutogatni!!

XHumano
Áh dehogy...
...ez csak egy ellenpólusa a másik topicba lelkesen irogató PS2 fanoknak, akik szerint havi több száz játék jelenik meg, és mind olyan de olyan csúúúcsszupermegagigajó (közben egy kezemen meg tudnám számolni az utóbbi másfél évben megjelent, igazán nagy és igényes gamékat).
Persze pécére meg csak csupa unalmas szar jelenik meg amik egytől-egyig jácchatatlanok...

Nos ez a topic nem jött volna létre, ha...
Ennyi
balumaci
aha,de ez pont nem az volt,ez az XHumano gyerek nagyon le akarja húzni a gépet!

CSOCSO
és mindegyik gépre megvan a best is😊
SeGa
ja 😄
balumaci
minden gépre van egy-két szar játék!

GAMECUBE
majd lenyom az mindenkit😊

japnban se olyan tre a helyzet:9

According to their latest figures, Nintendo has sold about 510,000 GameCube units and 710,000 units of GameCube software as of the end of September in Japan.
Jacek
Kin fog revansot venni Sony na ne rohogtess😄
A rohadt X-celeront kene lenyomni valahogy de ott nagyon sok a mani😊

GAMECUBE
HAt nem mondom el 200adszor, hogy miert gynege a japan eladas jelenleg.... ami mar erosodik😊
(tomoren, keves jatek, jon a Q, messze van meg a resident...)jah japanban a SMBM , és a Pikmn feéturbozta a GC eladsokat😊
Szerintem nem marketing duma, leven akkkor nem lenne az, hogy a nintendo nem tudja kielegiteni az amerikai igenyeket,(azert is nem, mert japanban is rohamosan no a kereslet... annak ellenere, hogy 5-6game van ra)
januarban felnyomjak a gyartast,ez mar tuti..
SZal a nintendo revansot fog venni(csak a squarenek engedne mar Yamautchi.... mi lenne akkor...😊
GAMECUBE
100 millios bevetel 1 nap alatt a nintendonak!!!!!😊))))))(gc rulez) , mig sony MS duo meg lesheti a penzet.... kerem igy kell ezt csinalni... es ez meg csak a kezdet!
The NINTENDO GAMECUBE also represented the top video game launch of 2001, with initial hardware unit sales running more than twice that of the Microsoft Xbox, and even Nintendo's own wildly successful Game Boy Advance, which debuted in June. Many stores reported selling out of the hardware system in a matter of hours.

"Some 700,000 NINTENDO GAMECUBE hardware systems moved to retail locations in time for our launch, our largest first day supply ever," says Peter Main, executive vice president sales and marketing at Nintendo of America. "But right now it appears that none of them may be left by this weekend."

Nintendo of America has committed to shipping a total of 1.1 million hardware systems to retailers by Christmas.

The top-selling opening day software titles were those exclusive to Nintendo GameCube. Most popular (in order) were Nintendo's self-published Luigi's Mansion, followed by Star Wars: Rogue Squadron II: Rogue Leader from LucasArts Entertainment Company, and Nintendo's Wave Race: Blue Storm. Reorders are already underway to replenish all retail software supplies.
narumon
"AMD megis piacvezeto lett... a SEGA pedig nem a marketing miatt bukott hanem mert mindenki bele volt buzulva a ps2 be es azt varta PONT"

Kivéve aki vett egyet és most alig birja eladni mert értelmes játék nemigen van rá, mostmeg nem jelenik már meg rá semmi....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

XHumano
Még nem piacvezető, az 1nlőre maradt az Intel, de ha az AMD átveszi a vezetést, azt a jó marketingnek (is) köszönheti, tudják is ezt jól. Nem elég teljesítményt nyújtani, el is kell adni.
AMD megis piacvezeto lett... a SEGA pedig nem a marketing miatt bukott hanem mert mindenki bele volt buzulva a ps2 be es azt varta PONT
XHumano
"Te meg inkább olvassál utána,több helyen mert találsz egy jólinformált oldalt,és rögtön elkezd tekerni az agyad,és olyan f*szságokat következtetsz,hogy rossz nézni...."

Rossz a címzés, nem version-nek akartad ezt írni?
CSOCSO
ahamm tehát a 37,8 a konzolok legkissebb közös többszöröse
GAMECUBE
hat tevedni emberi dolog😊)
cold-fire

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Alien!
Te meg inkább olvassál utána,több helyen mert találsz egy jólinformált oldalt,és rögtön elkezd tekerni az agyad,és olyan f*szságokat következtetsz,hogy rossz nézni....

Viszont az nem feltűnő,hogy ha a 150-et beszorzod 5-tel akkor majdnem annyit kapsz mint az Xbox procija???...Vagy ha beszorzod 3-al majdnem annyit mint a GC procija??? 😊))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Akkor már inkább a Nintendo...Hányszor olvastam,hogy a kiállításokon(E3,ECTS)az érdeklődőknek alig adtak valami POS anyagot,pláne a szakújságíróknak...Hányszor anyázott Martin az 576 konzolban,hogy nem küldenek normális képeket,amiket esetleg rá lehetne rakni a címlapra....Ez mind-mind a harmatgyenge marketing oka...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
DE MILYEN KÜLÖNÖS HA BESZORZOD AZT 37,5 ÖT PONT A GRAF CHIPJE JÖN KI AZAZ A 150 MHZ.. TUDOD AZZAL A 4 ES SZÁMMAL AMIRÕL BESZLT A VERSION😊
CSOCSO
ABAN A MAGYAR LEÍRÁSBAN VOLT EZ!:
PSX2
tökéletesen benne foglaltatik, és alkalmas próbafuttatásokra és
debbugolásra, kezel merevlemezeket, disznó nagy memóriája
van és egy Pentium MMX processzora
ERRÕL ENNYIT..
narumon
Xhumano: Ilyen leirások még jöhetnek, jókat röhögtem rajtuk 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"De ne menjek messzire,itt volt a DC,ami amellett,hogy jó gép volt,a marketinggel sem volt gond,"

Na nemán... a Sega marketingesei versenyezhetnének az AMD marketingeseivel hogy ki kapja a legaszarabb dijat.

XHumano
Csodás képek PS2-es játékokból 2. rész

A magányos kamionsofjőr békésen vezetget, megcsodálja a táj szépségét, a háromsávos földutat, és a tizenkétszögű kilóméterórájáról leolvas...ná a sebességet ha nem lenne olvashatatlanul homályos... de így jár aki nem teszi fel a szemüvegét...

Szegény úgy megijedt a támadó zöld labdáktól, hogy még a kéziszőttesek mintáját megszégyenítő úton is keresztbeállt...

Na kész, most már aztán végleg feladja az ipart... nem elég, hogy két hatalmas rakás trágyát eléborítottak helikopterről, de még a szélvédőjét is megsorozták egy spéci, változó kaliberű fegyverrel!!!

R.I.P. Sony Playstation 2