77
Audiogalaxy
-
blackgamer #77 és itt ez a Rhapsody Audigalaxy
ez milyen cucc? -
blackgamer #76 ez a link van audiogalaxy lapján -
blackgamer #75 nemá én találtam valahol valamit... -
#74 audiogalaxy kb 3 éve bezárta kapuit. kicsit legyél naprakészebb ! -
blackgamer #73 ez p2p, vagy weben keres?
tudtok valami jó weben keresőt? nem oldalt hanem progit
egyet tudok (magyar nyelvű), neve nem jut eszembe, de azon túl kéne -
#72 köszi szépen,+találtam ! -
thom #71 www.mno.hu ott megvan az Örvendj Mo. -
#69 nekem az Örvendj Magyarország c. dal kéne, nem tudjátok pontosan az előadókat ? Vagy hogy hol keressem a számot ? -
Zozo76 #68 Tegnap egyszeruen nem birtam bejelnkezni, most meg megy minden gond nelkul... :) -
Garfield #67 Valami alapevtő gáz biztos van, mert nálam meg eltünedeznek állományok a letöltési sorból: egyik nap még bennevan, másnap már azt nézem, miért nem tölt egy bitet sem: ja, hogy nincs a queue-ben? De ki a halál pénisze vette ki onnan??? -
Garfield #66 Jaj, lemaradt a második sor végéről: -
Garfield #65 Az elmúlt 3 napban kb 2 giga trance mixet szedtem le és már nagyon unom a borítók és a CUE fájlok keresgélését... Vannak bizonyos előnyei, ha az ember mindenféle AG-s csoporthoz csatlakozik...
Egyébként decemberben nálam is volt egy olyan időszak, amikor vagy két hétig meg sem moccant a drága... -
#64 Ki van csukva, hogy nem megy, ma 2 albumot is leszedtem vele -
DannyBoy #63 Mi a baj nalatok?
Unable to connect master server, vagy unable to connect proxy server?
Amugy nalam muxik... Mar 8 Giga zenet szedtem le:-)) De persze amikor nem vagyok gep elott, akkor megosztom az osszes zenet, osz had toltsek. Ezt ajanlom mindenkinek! -
Zozo76 #62 Nalam se megy, nem talalja a szervert... :( -
Garfield #60 A hiba nálatok van. Nálam gond nélkül megy.
MARS: Lehet, hogy csak a jobbaknál megy, aki nem méltó rá, annak nem jön le... -
#59 Mi történt? Az Audiogalaxy meghalt? Nekem folyton "server error"-ozik. A haverok azt mondják, hogy más MP3-as "csatornák" sem működnek. Globális támadás az ingyenes zene kedvelői ellen?
Vagy már ez is a komcsik műve? :-)))) -
Airwolf #58 A Morpheus is meghalt :-((( -
Totya000 #57 nalam sem muxik -
#54 Ja es ettol fuggetlenul be _is_ kell allitani, hogy hanyat tolthet a home-odban. -
#53 20-30 eleg hozza. (en annyival szoktam, ha surmo vagyok, amugy tobbel) -
#49 mi akar lenni audiogalaxy gold? Mitől jobb mint az ingyenes -
#48 és elvileg letezik olyan site mint az isonews ,csak audio cd megjelenések vannak rajta.
(music space vmi ilyesmi) Nem tudja valaki___ -
#47 szvsz sehogy -
#46 hogyan tudok full albumot letolteni ,ne kelljen nekem osszerakosgatni hogy melzik szam melyik albumon lehet. -
DannyBoy #45 Hát nem tudom, hogy mi lehet a gáz.
Nálam hiba nélkűl megy, már 1 napja megállás nélkűl. -
franci #44 na, ugyi? -
#43 mondasz vmit, télleg nem megy ma vmiért...de tegnap előtt ment,...
-
franci #42 Mondjuk itten is kábel van, és mégse megy a Satellite, he! -
#41 ÉN tegnap szedtem le a Machine Head új albumát (Supercharger) 192-es minőségben, és mind lejött, mondjuk kábel van itten :) -
#39 talan este -
#37 a group-ok kozott
magyar_orszag -
#36 hol van az a magyarszoba? -
#35 van egy magyar szoba is
illetve tobb is van
amugy kb 10 CD-nyi anyagom van innen -
#34 jaja en altalaban 192-es toltok
es mindent megtalalok
meg magyarokat is -
#33 Breki valószínű hogy nem tudodm használni mert eddig még nem tudtam letölteni semmit. -
#31 Ha valaki tudja akkor az én vagyok. A galaxy-ról már 1.5Gb zenét töltöttem le -
#30 a 128 , és a 192 között borzasztó nagy a különbség, ég és föld 128-ban nem érdemes letölteni,néhány roszminőségű grabber olyan zajos mp3-as fájlt produkál,hogy még 320-minőség is élvezhetetlen,SAJNOS AZ AUDIOGALAXY-IN LÉVŐ SZÁMOK 99% TISZTA ZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS EZ A LÉNYEG TISZTA ZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#29 Elég lassú sajnos az Au Galaxy, lasssú :-(
-
#28 hat ha neked a napster jobban bejon
egyreszt fizetos lesz ha egyaltalan beindul
masreszt sokkal kevesebb zenet talaltam meg rajta
harmadreszt mindig megszakadt es csak az audiognome-l volt resume
szoval ha szerinted jobb akkor nem tudod hasznalni az audiogalaxy-t :-)