14
CHAT
-
janek52 #14 -
#13 mostanában nem... kicsit tele lett a hócsukám az esti társaság 1 tagjával. az SG-chatra meg megyek, ha szóltok, csak uncsi a ki-be ugráló hozzánemszóló nick-eket nézni. esténként HunChaton vagyok Efreet vagy Efreet_ néven. de megyek ha hív valaki és itthon vagyok. csak 1 mailt dobjatok. -
#12 efreet szoktal ezen csettelni? ha igen milyen neven neha benezek de soha nics senki a battletech szobaban... ill tegnap volt csak egyböl belemkötött hogy emrtnem köszönök :) ahh jött itten netikettel meg egyebb baromsagokkal... -
#11 voltam rajt
csak 2 perc után ignoralt a 10 ember
elég jo idő... -
#10 meg igy is beirhatod 3 szor a nevedet :))) -
#9 megyaz csak engedelyezd a firewalnak a 6667 es vagy mittomen ez hanyas portot hasznal...
amugy telleg lehetett volna valami jobb irc szervert felrakni ahol mar a nickemet letudom vedeni... -
#8 Firewall mögött nem megy. -
#7 ...szopás. -
#6 Hehe, hat ahany haz annyi... -
#5 Hát, én nem vagyok ilyen igényes. Tudjak beszélni, oszt kész. Mit kell még szarakodni?! -
#3 Hat sztem nem, egyreszet a Nick itt csak 9 hosszusagu lehet, aztan nincsenek service-ek (Nick, MSG...). Aztan ipv6 azert erdekel, hogy tudjak magamnak normalis hostot beteni... -
#2 Szerintem olyanmind1, nem? -
#1 IPV6 -os a server? - miert a "regifajta" IRCNet -hez hasonlo servert tettetek fel? - Miert nem "újfajta" Dalneteset?