111
Alaplapteszt kerestetik!
  • corleone
    ok, elolvastam, olvasd ott a véleményem a prociról...
    Alaplapkérdésben továbbra sem tudok többet :(
    Egyébként pont van nálam egy Bell Computer árlista:

ASUS P4T+256MB PC700 155250 ft bruttó!
    ASUS P4T+256MB PC800 172500 ft brutto!!!

Erre mit lépsz?
  • Coine
    még nem :)
  • Coine
    Ok, bocsi ne vedd sértésnek, DE

Asus P4T, 59+Áfa, szerintem ez nem 150e.....

Aztán a P4 lehet, hogy gyengébb a tesztek 1 részében, mint a TB, de ez azé' van, mert még nem használják ki azok a progik a P4 képességeit (20 lépcsős Pipeline, SSE2, Teljesen új arhitektúra...stb.)

Namármost ha ezeket elkezdik kihasználni a progik akkor a P4 le fog mosni mindenkit.

Arról nem is beszélve, hogy látogass el az SG főlapjára és olvasd el a cikket a P4 áreséséről, meg azt is tudd, hogy a Cele végre meghal és a P3 lesz a mostani Cele, a P4 meg jóóóval olcsóbb lesz!

És, hogy mennyit kell erre várni: Ápr. 29

Menj el a főlapra és olvasd el a cikkeket.

• Atus
    Coine már "majdnem mindent" tud...
  • corleone
    Coine! Kifejtenéd bővebben? Ha vannak tapasztalataid, írd le. Mi az amit te tudsz?
  • Atus
    Nem kötelező használni is ezeket, ha nem kell, tiltsd le, utána olyat teszel bele, amilyet akarsz. De azért kezdésnek nem rosszak.
  • Coine
    Hát látszik, hogy semit nem tudsz, se az árakról, se a technológiáról...

• corleone
    Pentium procit fogok használni, úgyhogy nekem nem jó a KT7. Egyébként igen rossz a hírük a P4-es prociknak és drágák is. Szerintem bőven megfelelő egy 800Mhz körüli manapság. Nem fogok egy P4-es alaplapot venni 150e ft-ért csak azért, hogy henceghessek vele. Tuningolni sem fogom. Tehát egy stabil, de mégis alapból gyors gépre van szükségem. (Most Abit BH6-ot használok, Celeron 366-al) Mit javasoltok? ABIT SA6R, SA6, vagy ASUS CUSL2-C, esetleg más? A Raid-et még mindíg nem teljesen értem. Jelenleg is többminden fut a gépemben Raid nélkül, mégsincs semmi gondom. Miért jobb, ha van Raid?
  • corleone
    Nos, annyira új, hogy senkinek nincs? Egyébként normál otthoni használatnál mit jelent számomra a Raid? Csak pénzkidobás, vagy van gyakorlati haszna is? A fent említett alaplapokról még egyetlen kereskedő, szervíz, haver sem nyilatkozott. Egyetlen komoly, részletes tesztet nem láttam róluk. Gőzöm nincs, hogy ilyet vegyek, vagy valami mást. Lehet, hogy egy ASUS CUSL2-C jobb választás lenne? Vagy egy Abit KT7A? Ja és még valami: az integrált audio és videovezérlő több szaklapban is negatívumként szerepel. Ha ez valóban így van, akkor egy olyan neves cég mint az Abit, miért teszi tele ilyen szutykokkal az a.lapjait? Nem hinném, ha valaki ilyen kategóriát megengedhet megának, akkor az integráltat fogja használni. Akkor meg minek?
  • corleone
    Ki ismeri a fent említett alaplapokat? A Chip újság isteníti, de még egy független véleményt nem hallottam róluk. Valóban olyan jó? Kinek van?