Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- ennek a hangulata annnyira átjön hogy az nem igaz, tiszta oldszkúl fíling,
Resurrection!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nekem a régebbi, Boy George-al készült verzió jobban bejön..különösen Lange remixében, de Ferry Corsten átirata se rossz!
a 2005-ös feldolgozásnak viszont jó a klippje! :-)
On:
Kruder & Dorfmeister - Black Baby
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
zseniális, csillagos5ös
nade ne adjunk több tippet..mert már látom magam elõtt, amit hamarosan vki megnyitja a 'milyen zenét szeretnél a temetéseden ?' címû topicot! :-))
ha választhatnék h mi szoljon a temetésemen akkor ezt választanám ! még azis lehet h feltámadnék 😮
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség