Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként tök jó elõadók jönnek kis hazánkba... itt van máris Katy Perry (õt is imádom 😛), most pénteken lesz a koncertje!!! 😄 Már csak két nap és hatalmas buli lesz pesten! 😛
Szóval...,
Katy Pery - Hot'n Cold
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
imádom az összes számát
SZIN-en volt valaki a buliján?,? én sajnos nem tudtam ott lenni, de mindenképp pótlom, nem sokára megint Magyarországon húzza majd a talpalávalót. GYertek!!!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Pain is inevitable. Suffering is optional.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
<#worship>#worship>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
hatalmas kedvenc 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李