Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon rákaptam az ilyen jellegû zenékre... 😊
★ 汤姆 李
egy jóféle instrumentális zene...
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
ennek mi a címe?
Végteleníteni szoktam. :-)
Tirpa - Így hívnak
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nájsz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
csak túl rövid 😞
csak túl rövid 😞
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Peet Shop Voice/Kenzi - Ki az aki menekül (prod by PSV)
BMB - Szíííd le (Dolbeats remix)
Én mindenevõ vagyok, a klasszikus zenét is nagyon szeretem, kedvenceim a bécsi klasszicizmus képviselõi. De meghallgatom a 70es,80as évek slágereit is, azok is nagyon jók. A mai zenéket is nagyon kedvelem, bár inkább a klasszikus mûfajok képviselõit, így például a jazz, rock, pop mûfaj képviselõit. Az alternatív zenéket már kevésbé kedvelem, fõleg a ma divatos disco vagy emo stílust. Ha tehetem, Operába is elmegyek havonta egyszer, illetve hangversenyekre. Az a zene igazi élménye szerintem! 😊
---life is a give me 5---
James LaBrie - Euphoric (from Static Impulse CD)
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Blessthefall - What's left of me
Katy Perry - Californian girls ma koncert és hallhatom élõben! jippiii
Ajánlom figyelmetekbe a következõt, ha kis kikapcsolódásra vágytok! Nagyon chilles zene, ha jól tudom 97-es, de nekem máig az egyik kedvencem... 5.1 kisebb szobában, egy füstölõ vagy egy pohár bor, egy kedves és csinos lány az öledbe és mehet az élvezet. Kis basszus még nem árt rá...
A szám: AIR - ALL I NEED
Have fun 😊
A szám: AIR - ALL I NEED
Have fun 😊
Sziasztok,
Zenekarunk segítséget keres videoklip készítéséhez - egyik dalunkat animációs/rajzfilmes technikával szeretnénk megosztani a tisztelt nagyérdemûvel. Akit érdekel a feladat legyen kedves a [email protected] e-mail címen jelentkezzen.
Zenekarunk segítséget keres videoklip készítéséhez - egyik dalunkat animációs/rajzfilmes technikával szeretnénk megosztani a tisztelt nagyérdemûvel. Akit érdekel a feladat legyen kedves a [email protected] e-mail címen jelentkezzen.