Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Kuss!-magyarázta.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Az milyen jó szám!!! Simon Phillips <#worship>#worship>
Amúgy: Trisha Yearwood - Georgia Rain
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nemtom, nekem kedvenc gitárosom Ritchie Blackmore én õt tartom a legnagyobb gitárosnak a világon, de azt elismerem hogy Van Halen a legjobb 10ben simán benne van😊
mondjuk ez tök szubjektív
Kuss!-magyarázta.
A videoklippjeik halál jóók mind, de a legjobb a Hot For Teacheré😊 Ismered?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kuss!-magyarázta.
nem is tudtam, hogy szegény rákos volt
szegény Cserháti Pityi nem tudott kigyúgyulni :'(
nem naon ismerem Van Halenéket van 2 cd-jük de azok elég jók 😊
de eddie nagyon nagyon jó 😊
Kuss!-magyarázta.
Eruptiont ismered?
HTX<#vigyor>#vigyor>