Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Green Day; Blink 182 meg ilyen szarok...
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
Halor Judas Priest Iron Maiden
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
Meg minden ami rock meg metal...
(wow, nagyon bejön,pont 1éve hallgattam utoljára..csak akkor köd volt..tisztán emléxem arra napra...<#gonosz1>#gonosz1>)
Tiga - You Gonna Want Me
Raw Artistic Soul - What About Love (feat. Mirta Wambury)
😮OOOOOOO ez atombrutál. metalereknek kötelezõ
sazl : c
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem tudjátok, van ennek a csapatnak magyar vonatkozása?
Klipjükben egy földön ülõ embernek adnak pénzt, akire angolul rá van írva, hogy magyar és hajléktalan <#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
respect to the man in the ice cream van
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™