Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#miaz>#miaz>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
nyamííí....
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
hát a franciákban sosem kell csalódni 😊)
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ludacris - virgo (feat. nas @ doug E. Fresh)
ludacris - put your money -(ft. DMX )
B13 soundtrack
RZA - we pop
daddy yankee - saber su nombre igy gyorsban ezek jutottak eszembe... akik szereteik az effajta zenét, azoknak ez tolni fog rendesen
u dont have to listen anybody else but me
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Fákjúal!
Hughes Turner Project\10 - Run Run Run.mp3
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Bakony Scamp - It Sounds Like This ...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
{ V Á Á } silkroad: lvl 11