Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deniz - Dalban mondom el
Alvin és a Mókusok - Ki lesz az a nõ?
szoktam hallgatni
Nightwish - Nemo
Nightwish - Nemo
Jah, azt a 120 oldalt 2 nap alatt olvastam el, annyira gáz volt<#idiota>#idiota>
Nightwish - Stargazers
Nightwish - Stargazers
szuretem néhány számukat😊
rage against the machine ~ war within a breath
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Bruce Dickinson - Tears of the dragon
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
ez is😊
király😊
király😊
én nem hallottam de tom h jók naon 😊
van tõlük vmim csak még nem hallgattam meg 😄
van tõlük vmim csak még nem hallgattam meg 😄
Kuss!-magyarázta.
imádom a scorpionst!
És kötelezõ olvasmány <#idiota>#idiota>
Shakra - Nightlife (Y)
Shakra - Nightlife (Y)
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Soad - Holy Mountains
Soad - Stealing Society
Mc Gõz - Budapest Style
ezt biztos ide akartad irni? nehogyma megtudjam mit halgatok
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
emberek!
csináltam ide egy kis f.a.q-t! aki úgy gondolja, hogy semmi értelme annak OKÉ!
DE szerintem érdekes kérdésekre kap választ, mondjuk egy amatõr...(vagy egy profi), nem töltöm fel sehova, csak akkor ha kíváncsiak vagytok rá!
csináltam ide egy kis f.a.q-t! aki úgy gondolja, hogy semmi értelme annak OKÉ!
DE szerintem érdekes kérdésekre kap választ, mondjuk egy amatõr...(vagy egy profi), nem töltöm fel sehova, csak akkor ha kíváncsiak vagytok rá!
stargazers a szam cime es nagyon jo az introja
van egy progi, ami lehuzza a freedb.orgrol a tracklistet es atirja a dal cimet meg a ID tagot. most nem jut eszembe a neve, de othon azt hasznalom valami mp3freedb vagy hasonlo. ha erdekel irj privibe es othon valaszolok. nagyon jol muxik 99% talalat ha teljes az album
van egy progi, ami lehuzza a freedb.orgrol a tracklistet es atirja a dal cimet meg a ID tagot. most nem jut eszembe a neve, de othon azt hasznalom valami mp3freedb vagy hasonlo. ha erdekel irj privibe es othon valaszolok. nagyon jol muxik 99% talalat ha teljes az album
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
most épp:Ba Bump😊