Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kickbankilldestroy WMP
Use Winamp -.-
Meghallgattam lent írt számot, és nem lépett a következõre, és utána már egyik zenét sem tudtam meghallgatni, ezt írja a Windows Media Player 10:
A Windows Media Player 10 nem tudja lejátszani a fájlt, mert probléma van a hangeszközzel. Lehet, hogy nincs hangeszköz a számítógépben, elõfordulhat, hogy más program használja, vagy hibásan mûködik.
De egy három percel elõtte pedig mûködött
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
látnod kellett volna koncin hogy nyomták :))
elképesztõ :)
Kuss!-magyarázta.
HA VALAKINEK MEGVAN PLZ JELEZZE MERT ÁTSZEDNÉM. HTX.
ez menne...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
durva
BUDA > miskolc.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
:Ð