Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Eddie Amador - House Music (Deep Dish Body And Soul Mix)
jejeje
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Sacra Arcana - Visszavárnak az álmokba
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha a férfiak menstruálnának... akkor persze a menstruáció irigylendő, dicsekvésre méltó férfias esemény lenne: a hapsik azzal hencegnének, hogy milyen sokáig és milyen sokat.
... got nothin to share with you...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
huuuu....nagyon jóóó 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tracklisting:
01 Constipated Monkeys Cro-Magnon
02 MD X-Spress, The God Made Me Phunky
03 Astrotrax The Energy
04 Mongobonix Mas Pito
05 Masters At Work To Be In Love
06 Nuyorican Soul Runaway (Armand Van Helden's Mongoloids In Space Remix)
07 Ministers De La Funk Believe (Vocal Mix)
08 Da Mob It's All Good (Full Intention Mix)
09 CZR Bad Enough
10 Piano Headz Distortion
11 Alan Braxe Vertigo
12 Jaimy & Kenny D. Keep On Touchin' Me
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."