Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számaim ... csak hogy egy párat említsek: Jazz,Funky,Hip-hop,Hard rock,
80-as évek lassú black metal-ja,Klasszikus,Disco(80-as évek táján volt népszerû)
csak hogy nem a diszkós(trance,...) és mulatós zene ellen legyek, elismerem vannak jó zenék (néhány jó Drum n Bass,Goa és persze régi magyar nép dalok feldolgozva)
mostanában: 2pac,funky collection,jazz chillout,jazzfunk,smooth jazz ALBUMOKAT
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
100%-os!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
KoЯn
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
<#worship>#worship><#rinya>#rinya><#buck>#buck><#worship>#worship><#rinya>#rinya>
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....................
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Sacra Arcana - Titkos Szertartás album
ez tényleg erõs 10-es (y)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
azok tudnak valamit
Yngwie Malmsteen-Ronnie James Dio - Dream on
Kuss!-magyarázta.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség