Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nekem monnyuk van kb 10 számom tõlük, de megvót a diszkografi, de ha gondolo ezeket átkûdöm szívesen:ð
msn
hu már kéne az album is😄D
Rómeó Vérzik - Térdelj Elém
nyald szét a testem, lol
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Clawfinger - Two steps away
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Subscribe ~ Rebirth
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
subscribe-friendship
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Capricorn - 20 Hz
fuuu micsoda mix 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Depy - Hullák és fegyverek
Depy - Itt az én idõm