Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
http://www.mixcloud.com/KURI/-kuri-heavy-bass-vol-5/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
egykis lost es Petura Clark feeling 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Galt MacDermot - Coffe Cold
Aki látta a Cadillac Drive-ot annak ismerõs lesz😉
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Aki még nem hallotta, 04:55töl kezdõdik a jó rész 😊
The Eagles - Hotel California
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
DP - Around the world
Yes - Owner of a lonly heart
Akinek van pár régi videó klipje, az írjon privit nekem, jelenleg öszvisz 35 videóm van 😞 ami szánalmas.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Valaki meg tudná mondani, hogy ez milyen zenei stílus? (Nagyon tetszik a hangszerelés, de nem találok még csak hasonlót sem, ami tetszene...)
Szegedi zenekar, sztem fasza.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
örülnék ha csekkolnátok a zenéimet, ha valami hozzáfûzni valótok van hagyjatok 1 kommentet. 😄 köszönöm
Easefunk - The Mushroom Kingdom (youtube)