Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
még mindig beszteszt 😮
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
"Sajnálom, ez biztos valami tévedés lesz
itt nem lakik, soha nem is lakott ilyen"
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Két zseniális elõadó más-más stilusában: az egyik Jimi Hendrix, a másik Robin Trower. Mindkettõ verziója hatalmas (na meg köszönjük meg Bob Dylannek, aki elsõnek a világra hozta ezen dallamokat)
Egyszerüen zseniális (nekem most Robin Trower lassan beindulós majd a vége felé örjöngõs, fejrázós, közben kemény blues dallamot belecsempészõs verziója jön be rettenetesen!)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.