Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
#hhwnd
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Mike Curb Congregation - Burning Bridges (Kelly's Heroes
JEEEEE
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Egy kisközösségi rádiónak vagyok önkéntes munkatársa. Cseh Tamás és Bereményi Géza albumaival kapcsolatban készítek barátaimmal egy tematikus mûsort. Felidézzük a múltat, értelmezzük a dalokat.
Épp tegnap raktam fel a SZTAKI-ra a legújabb, 7. adás felvételét ami a MÛCSARNOK A oldalával foglakozik. Majd kétórás, nagyon tartalmas, vitatkozós, jókedvû felvétel. Ráadásul a neten feltünt egy Bukarestben élõ magyar írónõ Ferencz Zsuzsanna, aki rendszeres hallgatója a mûsornak és megosztotta velünk saját csehtamásélményét is egy rövid kis visszemlékezés formájában, amit a mûsorban felolvasunk. Már csak ezért is ajánlom mindenkinek jó szívvel!
http://radio.sztaki.hu/node/showSeries.php/011se143
stalk
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Rihanna - Break It Off (Feat. Sean Paul)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
annyira tudatmódosult állapotban vagyok, h még ettõl is szállok )
Spread De Love!
Spread De Love!
Lenne egy olyan kérdésem vagy kérésem h ezt a szöve részletet megtudná nekem mondani h mit jelent:
In my eyes, you're blinded
You'll never be anything at all
In your eyes, I'm hoping
You'll never be to far gone. (to far gone, to far gone)
Kössz elõre is és bocs de nem találtam topicot aminek ilyen témája lett volna.