75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#357 Támogatom a beszólást mert a Rust In Peace előtti Mega lemezeket csak FANOK.-nak ajánlom.
A JACKSON feldolgozást azt hiszem a BLINK 182 Billi jean cimen játsza. Ha jól írtam.
TALÁLÓS KÉRDÉS:
Láttam egy klippet de nem írták ki a zenekar nevét se a szám cimét. A zenekar elég brutális zenét játszik különleges ismertetőjük két énekes az egyik brutális hangon nyomul a másik kurva jól tud énekelni. Továbbá koncert felvétel a klip és elég durva maszkokban lépnek fel kivéve az egyik aki bóhoc maszkban énekel.
Hát ennyi de jól jönne ha valakinek beugrana az együttes neve és a szám címe. ja és A MUSICMAX-on láttam régeben.
-
#356 \Eternal Tears\chaotic beauty\13 - eternal tears of sorrow - Burning Flames Embrace.mp3
én spec még nem is hallottam-láttam. nem nézek zenetvket. -
#355 meg mindig nem mondta senki hogy ki a turo csinalta az a dzseko feldolgozast... vagy senki nem ismeri? -
#353 Music\Sigue Sigue Sputnik\Mix\Success Metal Hammer Mix.mp3
én meg ezt... franc fog gépelgetni, ha copypaste is van.. :))) -
#352 Pont én is ezt hallgattam,meg utána a Fight Fire with Fire-t! -
#351 bárki csinálhatná ezt... kérdés van-e pofája egy ilyennel elszabni azt a pár évet... -
#350 hat... a manager biztos bazijol megel belőluk ök meg bohockodnak havi 150-200K ert bar igy is tobbmint amit rendes munkaval megkeresnenek az inteligencia szintjukkel... -
#348 \Music\Apocalyptica\Apocalyptica_-_Cult\Apocalyptica - 11 - Hall of the Mountain King.mp3 -
#347 ezek az egyuttesek par ev mulva sehol se lesznek... mar a szerzödesuket is ugy kotik hogy 4-5 evre... aztan előadjak a bravotv ben hogy nembirnak kijonni a managaerrel, vagy hogy egymassal esetleg az egyik ugydont hogy szolo karrierbe kezd es amiatt kilep... persze a valos dolog a hatterbe egesz mas -
#345 Ismeritek az After Ctying-ot? tök érdekes zenét csinálnak, és rettenetes az angol kiejtésük :) -
#344 minden mufajban van igenyes meg szar a szarokat nyomjak a mediaban mert csak igy birjak eladni... termeszetesen van olyan igenyes zene is ami nekem baromira nem teccik... az igenyes valahol ott kezdödik hogy a zeneszek telleg zeneszek nem tatikak, akik jol mutatnak a tv kepernyön. -
#342 Gorillaz - 19-2000 Soulchild Remix... ezt keverte be a winamp. eszméletlen vidám szám... erre kezdek felébredni -
#341 en itt nem azt fikaztam hogy magyar zene henem hogy igenytelen magyar zene, azert ezeknel sokkal de sokkal igenyesebb előadok vannak... vagy nalad mar a kozso a minoseget jelenti? nemhinnem... -
#340 Akkor már inkább a vétek.
Úgy értem, inkább a magyar szart támogassuk, mint az amerikait, vagy a németet.
De képzeljétek el azt az utópisztikus állapotot, hogy a magyar zenetévén igényes, magyar zene megy!
Mert van ilyen. -
#339 igen tudom
de akor is mokas volt a videoklipje és ha ez nemlesz gigasláger akor a magyar szuper zeneadon sose fogjuk latni csak a véteket meg társait... szal nemtudja valaki? -
#338 Ezt hívja LTB zsuzsirocknak... -
#337 tegnap volt valami mokas dzsekszon feldolgozas olyan limp bizkit stilusban a MTVn asszem a moonwalker szám. Nemtudja valaki ki jacca és mi a szám cime? egesz jot szorakoztam rajta. -
#336 Igaza van Ronnie-nak,Panterától és a Megadethtől is leszedhetsz mindent amik azokon az albumokon vannak amiket a 309.beszólástól... -
#335 Hallgassatok meg egyszer egy Fear Factory albumot, az új dolgokra nyitottak biztosan nem fognak csalódni!
(Egyébként van topicja a "zene, MP3"-ban ha valakit érdekel s abszolút nem tudja, mi is ez) -
#334 Nah Panterától megvannak ezek :
Cowboys from hell - > jó
Fucking hostile - > üvöltőzős, de poén :-)
This love - > semmi extra, nem rossz
-
#333 Cowboys from hell, megvan, jhó !
-
#332 Panterától leszedtem párat, nem rossz, nem rossz.
De mondjad akkor a legjobb/népszerűbb Megadeth számokat.
-
#331 Hát látom felpezsdült ez a jó kis topic. HEHE:-))
ÜZI aki nem hallot még PANTERÁT haladéktalanul bepótolni és jó ha mindjárt a REVOLUSON IS MY NAME remekmű dübörög a fülébe.
De persze bármely szám meg teszi mert az összes király. a MEGADETH SZÁMOKAT NEKEM ELÉG SOKÁIG TARTANA FELSOROLNI MERT AZ ÖSSZES TETSZIK.:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#330 Ó igen! -
#328 tegnap? -
#327 Nem ma kezdtem. -
#326 Kapisgálod... -
#325 Hogy aztán te lehess a becsület bajnoka? -
#324 Ásod aláfele a tisztességemet? -
#323 Először moziba,most meg pecóra cd-t hallgatni...
Bélyeggyüjteményed nincs? -
#322 Metal zene a legjobb fajtából.
Ja, és nincs szó kompromisszumokról mint a James' & Lars' rock'n'roll band-nél.
Elég nagy cd gyűjteményem van:) -
#321 MEnj el egy cd üzletbe és kérj ki egyet meghallgatásra,aztán majd kiderül hogy neked is tetszik-e.:) -
#320 Rammstein - Links-2-3-4 -
#319 alien ant farm -smooth criminal -
#318 jövök melléd paradicsombanfürdeni, jó? (bár a nevüket már hallottam) -
#316 Vágod. -
#315 a'la Kretén? -
#313 Igen? Na majjól bemosok egyet! -
#312 nem tuggyátok ti mi a jó zene... ;))))))) (teszt, hogy ismerik-e a smiley-kat) -
#311 Egen ezt már megbeszéltük:)
Fuckin'hostile!!!!
Pantera videókat láttatok már?(nem klippet hanem ilyen homevideot)