75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#406 Most per pillanat kis lightosat, ehhez van kedvem :
Eagle eye cherry - Save tonight
-
#405 láttam a Wait and bleed dalt, koncertfelvételből, jó és mókás :-)))
-
#403 JóJÓ de valahogy kimarradtak az életemből az első lemez után az meg nem mostanában volt. -
#402 Slipknot????????????
Ez a nevük???
Ja amugy a nem britnis sárocok-nak ajánlanám ha véletlenűl találkoznak a MAS HYSTERIA zenekar LA FURIA számával ki ne hagyátok. -
#401 akkor nem is az igazi... :P -
#400 Hát az igaziból nincs rajta sok. -
#399 én is nagyon utálom a német nyelvet, próbáltak engem is tanítani... de pl a Links-2-3-4 tökjó :)) és a klipje is megvan :))))
most így utána szól Apocalyptica... ebben nem hörögnek :) -
#398 nekem nemjön be ez a nemet hörgés :) bar ez lehet azert is mert a pöcs nemettanarom ugy megutatlatta a nemetet hogycsakna :) -
#397 Nekem már megint Ramstájn megy... jókis agyament zene - illik hozzám -
#396 most ez a két mihaszna közül az egyik van a roxy dj ben -
#395 aha... olyan jókis OldSchool funky? -
#394 A Bárány-Jován páros mixelése ilyen fánkinak nevezett, laza lötyögős zenék.
Azért van rajta egy-két tényleg fánki szám is. -
#393 mik ezek? lécci valamit írj már róla... -
#392 Most a Darkblue 2. megy. -
#391 akárhogy nézegetem ezeket, nem tudom melyiket hallottam már.. GnR-t igen, de nemtom melyik albumot...
én nem szoktam album szerint hallgatni, van kb 80 órányi mp3, azt shuffle... néha meg skipelek, ha nincs hozzá hangulatom :) -
#390 Ma eddig a következő albumok hallgatódtak meg:
G'N'R: Appetite...
Shirley Bassey: Remixes
Dark blue -
#389 kezdd el őket edzeni a megfelelő zenék irányába... -
#388 jo de mas is hallgatja sajnos nem egyedul vagyok itt pedig akor mar reg aludnek :) -
#387 inkább szenvedsz... lustaság fél egészség, de azért az önkínzást nem éri meg... -
#386 olyan messze van hogycsakna énmeg olyan lusta vagyok... a veget ugyis tudod -
#385 tekerd-kapcsold el... -
#384 most valami roxy radio nevü förmedveny megy -
#383 Billy Idol\Cyberpunk\19 - Billy Idol - Mother dawn.mp3 -
#382 visszatérve a címre...
Music\Apocalyptica\Christmas Single\02_-_Little_Drummer_Boy.mp3 -
#381 3-4k forintnál többet még nem adtam lemezért. -
#380 hmm a legdragabb valami hendrix cd volt kb 6000 ft
de ezenkivul kb 3 gyari audio cdm van. a kocsiba sajnalom berakni a gyari cdt a hazikoba meg ugyis mp3 at hallgatok -
#379 hmm... rendeltem Sputnik CD-ket angliából, darabját 15-18 GBP-ért, vettem itthon CD-t 7500 körüli pízért... jobb nem belegondolni mennyibe került a 8 Sputnik CD-m :)) -
#376 kellett megemlíteni... megint ezt hallgatom... :) -
#375 helyes :) hol? -
#373 köszi :)
pár éve (5?) volt itt Jarre koncert az akkor új Oxygene7-14-el, nagyon szuper volt :) -
#371 sajnalod hogy hozzadbujik? vagy mi?
amugy a vtek et en egyszeruen elinteznem letörölnem azt jolvan :)
hova lett? a v-tek? hát ize veletlenül letöröltem :) tudod ujra kelet rakni a windozt és veletlenül lement vele... -
#370 Music\Final Fantasy\Nobuo Uematsu - Cloud´s Theme (Orchestrated).mp3 -
#368 az tök jo! ha nem ilyen idiota beipitett hangszoro lenne ezen a szar gepen most nalam is az szolna. -
#367 Aludni az Oxygene-re meg a Magnetic Fieldsre szoktam... :) de kétségtelen Oldfield bácsi is nagyon kellemes muzsikákat termel. -
#365 Snatch Soundtrack -
#364 Lord of the Dance lemezek egyike... -
#362 annak is szantam -
#361 Húha, ez ijesztő volt. -
#360 mibajod britnivel, nemerd szidni! -
#359 Örülök, hogy vannak itt zenerajongók is, nem csak a britnis srácok.
Machine Head-et senki?