75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#3923 Metallica - Wherever I May Roam -
#3922 A t.A.T.u. albumot eredeti oroszban :DDD -
#3921 Paffendorf - Crazy, Sexy, Marvellous -
#3920 ....már töltöm is....:) -
#3919 Aki bírja a Club-House műfajt, az gyorsan töltse le ezt:
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/petee/Dj_Zsiros_-_M-47.mp3
(nem tom hogy kell belinkelni, bocs)
Freee magazin oldaláról töltöttem le, nagyon profi, pedig amatőr csinálta! -
#3918 Suicide Commando - Hellraiser -
#3917 jóéjt. -
#3916 délelőtt gép nem nagyon mehet.
nem vagyok itthon, tesó, ősök...nem játszk ez itten. -
#3915 igen.
türelmetlen vagyok, ha tetves kábelnet (ami havi 10 ezer) 2,7 K-val tölt le -
#3914 türelmetlen vagy :) jó zenéért megéri várni. kell 1 kliens ami automatán reconnect, aztán haddmenjen :))
mailban majd megdumáljuk a többit, most m1ek aludni -
#3913 délelőtt hagyd bent, akkor megy rendesebben...
meg ha megtudjuk dumálni akkor eccer bepakolom a cdket, és átviszem, amit kell kicopyzol... -
#3912 ICQ-t már nem használok, végképp kukába került. -
#3911 jaaa, mp3 csak... mindegyik, finnből kaptuk :))
de ha kell úgy, mailban vagy icq-msn-akármin megbeszéljük... lenne még ami érdekel szerintem. -
#3910 suxol erősen a sebesség, ezzel nekem nincs időm sza..... -
#3909 jaaa, mp3 csak... mindegyik, finnből kaptuk :))
de ha kell úgy, mailban vagy icq-msn-akármin megbeszéljük... -
#3908 megvan az egyik album... felraktam a willbedeleted-be.. -
#3907 De mármint elvihetem a CD-t, mint fizikai állapotában ? -
#3906 persze, azért van :) -
#3905 Köszöntem.
Elvihetem ? -
#3904 hmm.. a héten elkérek 2 lemezt megvan havernak, aztán viheted :)
(sőt asszem valamelyik nekem is el van rakva cd-n... holnap megnézem... ha nem felejtem el) -
#3903 Na ez a baj, h. nem hallottam Finntrollt, pedig szeretnék :S -
#3902 úgy általában szinte minden svéd-norvég-észt-finn-lett-stb metálos együttes használ népzenei alapokat, tökéletesen illeszkedik a ritmus és a dallamok egy része is (sámántáncok meg ilyesmik ritmusa, lüktetése). ha hallottál már Finntrollt náluk pl nagyon kihallatszanak a 'klasszikus' hangszerek. ennél a Metsatöll-nél szintén (amúgy ők észtek - http://www.metsatoll.ee/ ) -
#3901 Jó.
Amúgy Meshuggah nagyon nem népzenei alapokra épül sztem.
már a besorolása is aranyos az együttesnek : the kings of complex cyber technical thrash metal
:D -
#3900 svedek? :) akkor ok is nepzenei alapokra epulnek... megerne neked egy kis Garmarnat vagy Hedningarnat hallgatni...
de eloszor
\[incoming]\Metastoll\Metsatoll - Hundi Loomine
ezt szedd le, szerintem nagyon bejonne :) (aztan majd meselek rola, a gitarossal dumalgatok mostanaban neten :)) ) -
#3899 :D
amúgy elég underground svéd banda, pedig már 89 óta léteznek.
eszméletlen amit csinálnak...saját készítésű 8 húros eszméletenül lehangolt gitárok -
#3898 persze, már láttam leírva a nevüket, meg 2 borítót is (egy kisebbet meg egy nagyobbat :))) )
hughes de courson - mozart in egypt - ikhtitaf fi assaraya -
#3897 hát nem tom leírni, de tom' hogy kell kimondani :D
híres ? te is ismered őket ? -
#3896 a híres mesüge együttes :o) (hogy kell kimondani??) -
#3895 nincs probléma :)
Boris Kovac & Ladaaba Orchestra - Last Balkan Tango (an apocalyptic dance party) - The Last Balkan Tango -
#3894 mi itt a probléma ? :)
berakom nagyban, mert úgy szebb és kész ! :o)
-
#3893 én örülök hogy a muzsikáknak a nevét le tudom írni, te meg borítókat linkelgetsz :))) -
#3892 ez akkora über borító, h. be kell linkelnem.
-
#3891 Tatu
Genres Rock
Assembled by former TV-commercial producer Ivan Shapovalov after auditioning 100s of candidates at Moscow's Mostfilm studios, Tatu (aka Taty) comprised Volkova Julia Olegovna (aka Julia Volkova; born 1985) and Katina Elena Sergeevna (aka Lena Katina; born 1984).
Named after an internationally fashionable word, the teen-pop duo delivered captivating melodies and controversial lyrics and Tatu signed up to Universal Music Russia on May 16, 2001. Their debut single, "Ya Soshla s Uma," (I've Lost My Mind), based on a story about a lesbian affair between two young girls, became their first smash, gaining international exposure through MTV (Top Five on the most requested videos chart). After issuing a second single called "Nas Ne Dogoniat," (They Won't Catch Us), their album 200 Po Ustrechnoi (Driving 200 Miles in the Opposite Lane) was locally released. -- Drago Bonacich
www.allmusic.com :) -
#3890 Meshuggah -
#3889 Lengyel, cseh és román oldalakon írnak róluk. -
#3888 hatóságilag tilos
rancid
nofx
less then jake -
#3887 Tatu - Nas Ne Dogonat
Nekem nagyon bejött ez a csapat. Ki tudja, milyen nemzetiségüek? -
#3886 Sigue Sigue Sputnik - Tribute Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings
;) -
#3885 Everlast - Black Jesus -
#3884 Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings