Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is de ahhoz szomoró emlékek kötnek, nem is tudom minek teszem be.. önkinzás rulez 😊
koszontem.
Most nekem is valami hátztérzenét kéne benyomnom. Valamit, ami nem vonja el (nagyon) a figyelmemet a fordítástól
Művelődéstöri miatt most fordíthatok szöveget. The celestial Garden in Islam Nabazzeg 😊
Művelődéstöri miatt most fordíthatok szöveget. The celestial Garden in Islam Nabazzeg 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
uuhhh azt nem csípem
most nem éppen lightos:
Hatóságilag tilos: Anarchia
most nem éppen lightos:
Hatóságilag tilos: Anarchia
koszontem.
ma nekem is nyugis nap van:
Red Hot Chili Peppers: Scar Tissues
az egyetlen szám amin mindig elsírom magam!😞 (ah bevallottam, el se hiszem)
Red Hot Chili Peppers: Scar Tissues
az egyetlen szám amin mindig elsírom magam!😞 (ah bevallottam, el se hiszem)
koszontem.
Elolvastad a Terms&Conditionst?
"WE DO NOT ALLOW ANY SPAMMING!" 😊
Kéne refi mi? Mekkora bónus van utána? 5% ?
"WE DO NOT ALLOW ANY SPAMMING!" 😊
Kéne refi mi? Mekkora bónus van utána? 5% ?
Végre itthon! Kibaszottúl lefárasztott a számtech. Ovoda bazzeg
Ennek örömére Megadance 2 , Enigma - The Screen Behind The Mirror és 1 DJ Tiesto album kerűlt a playlistbe. Nyamm 😊
Ennek örömére Megadance 2 , Enigma - The Screen Behind The Mirror és 1 DJ Tiesto album kerűlt a playlistbe. Nyamm 😊
Aszondja AZT...! 😊 Nem lesz ennek jo vege. Angol bill. rulez
Na cso te rocker! 😄
Na cso te rocker! 😄
Most ezzel azt akarod mondani, hogy trance -t is hallgatsz? Most lebuktál! 😄
Manowar szerintem fantasy-metal 😊 mint a Rhapsody, az Elvenking, a Darkmoor...
amúgy most épp semmit, mert még mindenki alszik itthon...
amúgy most épp semmit, mert még mindenki alszik itthon...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
uhh most fater hallgatja a zenét: Manowar: Wheels Of Fire -ez ilyen motoros metalszerűség!
koszontem.
most épp Zanzibárt!
(és áldom az unokatesóim, hogy megvették nekem, magamtól nem vitt volna rá a lélek, de végülis kiderült, hogy nem annyira rossz)
(és áldom az unokatesóim, hogy megvették nekem, magamtól nem vitt volna rá a lélek, de végülis kiderült, hogy nem annyira rossz)
Fú Coine miket meg nem hallgatsz... végén még "elpuphulsz" 😄
Enigma - Endless Quest
Enigma - Endless Quest
Még felsorolni is nehéz lenne...
Most hallgatom a Dew Scented - Inwards albumot, hát vmi eszméletlen súlyos, és ők is jönnek a SR-ra...
Ja, szeretnem megkoszonni, aki a multkor segitett, a Connels 74-75 c. szamat beazonositani.
Azota mar rongyosra halgattam.
Viszont most uj rejtvenyt adok:
Hosszu utca, ha jol emlekszem jobb oldalt garazsok, bal oldalon a falnak tamasztva egy rakat fa-gitar(!). A hatterben egy auto (talan egy homokfuto), az egyik pali enekel, mig az oreg fureszeli a gitarokat szejjel. Az egesz klipp fekete feher, DE a hatterben levo auto szines.
Kivancsi vagyok hogy valaki raismer-e. Egyepkent vagy 10 eve lattam utoljara. Azthiszem a MusicTV-n nyomtak szinte allandoan.
Azota mar rongyosra halgattam.
Viszont most uj rejtvenyt adok:
Hosszu utca, ha jol emlekszem jobb oldalt garazsok, bal oldalon a falnak tamasztva egy rakat fa-gitar(!). A hatterben egy auto (talan egy homokfuto), az egyik pali enekel, mig az oreg fureszeli a gitarokat szejjel. Az egesz klipp fekete feher, DE a hatterben levo auto szines.
Kivancsi vagyok hogy valaki raismer-e. Egyepkent vagy 10 eve lattam utoljara. Azthiszem a MusicTV-n nyomtak szinte allandoan.
Bár ez inkabb BEAT.
Coine: Ugy latom, hasonlo az izlesunk...
Az elobb futott le nalam is.
Most epp az Illés - Rock and Roll Rezi.mp3 fut.
Az elobb futott le nalam is.
Most epp az Illés - Rock and Roll Rezi.mp3 fut.
én is szoktam mást is hallgatni én se vagyok annyira szemellenzős
koszontem.
jó párosítás 😊)))
most : Ossian: Magányos Angyal
most : Ossian: Magányos Angyal
koszontem.
Azaz.
hát mit kell mondjak, könnyed lightos rock, mondhatni mainstream, de azért annyira nem rossz, pölö a SuckerPunchon a stúdióba +hívott Kirk Hammett is gitározik és persze szólózik is 😉
(előre szólók ne várj durva zenét, ez biza nem metál, de még talán hard rock sem)
hát mit kell mondjak, könnyed lightos rock, mondhatni mainstream, de azért annyira nem rossz, pölö a SuckerPunchon a stúdióba +hívott Kirk Hammett is gitározik és persze szólózik is 😉
(előre szólók ne várj durva zenét, ez biza nem metál, de még talán hard rock sem)
Az echobrain ugy Jason Newsted zenekara?
Milyen zenét nyomnak?
Milyen zenét nyomnak?
a balettpatkány
Fiesta
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
gigi d'agostino valamek 2001-es albumat..de nagyon rulz
Emilia - Big Big World
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Bomfunk MC's - Freestyler
ezt meg ki töltötte fel nekem? ki volt az a.... ???? juj
ezt meg ki töltötte fel nekem? ki volt az a.... ???? juj
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"