Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajánlom mindenkinek!
koszontem.
koszontem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
koszontem.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
1ébként : Apocalyptica - Nothing Else Matter és Until it sleeps
koszontem.
(Bazz, annyira jó chillout/lo-fi muzaxot tudnak a magyarok csinálni, hogy csak na, lásd még Good morning, Hungary! és Sunset Café Jutasi Tomitól vagy a Balaton Grooves: Loungin' at Café Molo, illetve az örök klasszikus: Yonderboi: Shallow and profound.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
koszontem.
Tomcat : Gun's azért még elég lájtos, főlleg az Estranged, nagyon szép szám ,emg jó hosszú is ! (majdnem 10 perc)
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
ih ezt ma kaptam havertól, naggyon ajánlom mindenkinek aki szereti a dallamos metal dalokat!!
koszontem.
az egyetlen ertelmes száma :))
koszontem.
Az első cd 4. számának szövegeihez mit szólsz? Mármint nem az énekes szövegeihez, hanem a talkshowkból bevágott emberekéhez.
Engem így 100-adszori :)) meghallgatásra már kicsit idegesít....
a balettpatkány
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
mocskos bkv salalalalááá mocskos bkv sááálalalalalaaaaa :)))))
koszontem.
amugy az is alapmu csak nem tom hova gortam a md-t amin van :((
:-))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hypertraxx - Paranoid
és utána jöhet egy kis P.o.d :))
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
közben váltott a winamp
Abf- Track11
nem tudom mi a fasz ez... az ABF valami rövidítés de a hülye haverom lusta volt beírni az id3-t... annyit tudok róla hogy egy svájci rokkegyüttes de jó a zenéjük
koszontem.
Scooter - Nessaja :D
gondolom nem kell lefordítanom
koszontem.
:DDDhtka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
koszontem.
lesüllyedtem a rave szintjére, miket kihoz belőllem 1 matek TZ :-D