Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
..arcán zöld mosoly...<#idiota>#idiota>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
omfg, az a bassline O_O
Pain is inevitable. Suffering is optional.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
,,megígérem neked hogy megkapod majd a magadét
a szövegedbõl csinálunk egész estés kabarét"
ki lakik itt a kezdetek kezdetén, aza tirpa saiid, a legjobbakkal edzek én 😄
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Ti ott fent, akik az ég felõl lenéztek, segítsetek rajtam mert már magamat emésztem, nem értem az egészet mért gonosz az emberi természet.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Pko - Szövetség ft. AZA
hát beszarás jó ez a szám 😄dd
Aza sorai kõkemények 😄
"együk meg a seriff szívét, fincsiaz" 😄d
klasszikus, modern, elektronikus, bármi jöhet.
ennek azért van mondanivalója, nemcsak Killakikitt-féle gengszterszöveg
,,igyunk egy pohárral a közös nemzetre,
akit bezártak örökre egy ketrecbe
hallod? mi a vigaszágra jutottunk,
az elágazás végén rossz a irányba futottunk
nincsen remény, nem hiszek a mondásnak,
nem magyarok vagyunk csak szimplán sorstársak''
isten hozott, ülj le mellém,
ismerd meg újra a lelkem az elmém...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Lezúzlak a faszba, átlövöm a fejedet
Én szemtõl szembe taposom ki majd a beledet
Megmérgezett a gonosz, semmit se tehetek
A saját véreddel írom ki a nevedet
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
überbrutál.
Átestem a holtponton, én már nem szenvedek, itt vannak velem a legkeményebb emberek.
marhajó az album
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
de ez az album sztem oda-vissza veri azáék cuccát...
egész nap ez szólt szinte, meg az egész album. kimondhatatlanul kurva ütõs lett az album. olyan szövege van mindegyik számnak hogy az vmi hihetetlen. kopasz nagyon odapörköl.
kopasz az én emberem, köss bele ha szeretnéd hogy véged legyen <#idiota>#idiota>
szerintem ezerszer jobb mint a killakikitt...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
PKO része annyira durva lett gecc (yY)
Pko - Kerület
"mst veszem észre egy gádzsi van az ágyamban, azt mondta muszáj hazamennie, mégis nálam van.
az a nagy dolog hogy hogy tudtam befûzni, a nevemet se lettem volna képes lebetûzni"
tirpa része odabasz 😄
PKO - Sötétség
midurva ez a szám te jó ég.. 😄
sötét lett a lelked és fekete az álarcod, az utak közül te a könnyebbiket választod, énis választok egy szebb jövõre szavazok, biztonságban élhetnének egymás mellett a magyarok
ha utolér a vendetta ne számíts semmi jóra..