Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobbak vagyunk mint ti, na tipli tipli tipli -nos'chez vá 😄
<#worship>#worship>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Barabás Lõrinc Eklektrik - Noxville
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
aztakurva ez mekkora szám :o eddig vhogy elsiklottam a szövege felett, de vmi hihetetlen.
Nem félek a gonosztól, jöhetnek a parák, szar szituban derül ki ki az igazi barát. Eltûnik egy életre, rád keni mások szarát, vagy az életedért cserébe áldozza fel magát.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Baszogat a fõnök, köcsögök a kollegák, azt hiszik hogy királyok, pedig az összes proletár.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Pko - Nyugati ft. killakikitt,soup
pko milyet tol mááár 😄 nagyon nagy szám.
Szabó Gábor - Thirteen
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
QRVAJÓÓÓ😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Pko - Die Hard
tegnap nagyon nagy volt: megyünk a suliba reggel, én éppen a die hard-ot hallgattam, befordultunk a suli utcájára, a parkolóban meg ott állt a yard, nekem meg pont az a rész jött h "Elborult az agyam csak úgy villognak a képek, az irodaház elõtt meg várnak rám a kékek."
úgy elkezdtem nevetni 😄DD
a kopasznak jól áll a sheriff szerepe 😄
mikor bejön a verzéje kajak tiszteletet sugároz a hangja😄
gecinagy<#eljen>#eljen>