Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica: a Black album, a Ride The Ligthning, A Garage INC. második cd-je, S&M: Master of Puppets meg egy-két szám. ...And Justice For all.
Black Sabbath, Billy Idol, Queen, meg még sok másikat.
Black Sabbath, Billy Idol, Queen, meg még sok másikat.
Paul Oakenfold - Someone
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
Abdulmajeed Abdallah - Al 3azeeza
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
Virus - Sun
Ezt ismeri valaki? Nincs meg jó minõségben?
Perfecto adta ki (Oakenfold kiadója)
Ha valakinek megvan lééci írjon! Csak 128kbps-ban van meg. WANTED!!! HELP!!!
Ezt ismeri valaki? Nincs meg jó minõségben?
Perfecto adta ki (Oakenfold kiadója)
Ha valakinek megvan lééci írjon! Csak 128kbps-ban van meg. WANTED!!! HELP!!!
Szentharomsag: Thryfing - Therion - Rhapsody. Hallgasd ezt vagy fordulj fel! Minel dallamosabb ES kemenyebb annal jobb!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ja es az osszes dancefloor/disco/house buzi bekaphatja a f@szom!!! Nojetek fel f@szfejek!!!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Toluk a Jesus Built My Hotrod a kedvencem!!! "Jesus built my hotrod. It's a love affair. Mainly jesus .. & my hotrod" :)
Ma rajottem hogy a Therionnal is van jobb: a Thyrfing! Az Urkraft albumuk egyszeruen kiraly. Legfeljebb a Metallica Black Album-a foghato hozza, de meg annal is jobb.
Kettönkön kívül más nem itt nem is hallgat ilyen stílusú zenéz?
Mivé lesz ez a világ:)
Mivé lesz ez a világ:)
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?