Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de pl hot pursuit 2, undergound 2 - zseniális OST-k ám.
ecsém ezt mennyiszer hallottam mikor kiskoromban ezzel játszottam 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
egyébként nálam most ez megyen:
nídforszpídeknek van játékok közül egyik legjobb OST-jüek. 😄D
imádoooom.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
én most eztet \m/
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
<#smile>#smile>
gyönyörû.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Van egy szám nem olyan régrõl amelyben van egy olyan rész, hogy:
"..just you and me.."
Valaki nem tudja melyik lehet ez a szám?
én napok óta a 36 Chambers-t pörgetem, minden idõk egyik legjobb albuma 😊
ty Jack.😊
Wu Tang Clan - Protect Ya Neck 😊
FENIX TX - ALL MY FAULT
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AkUfbSvo12Q&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AkUfbSvo12Q&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll