8396
  • Braveheart
    Szoktatok vhol multizni? Szerintetek érdemes még megvenni az eredeti játékot?
  • Braveheart
    Kezdek egy új karaktert, de nemtom mit... sorcerert, wizardot vagy rangert, esetleg bardot (ami még életemben nem volt) Rogue, fighter meg barbarian 100% hogy nem leszek, nehéz dönteni :)
  • Braveheart
    Van egy blackguardom, és nagyon nehéz gonoszat játszani :(
  • ollie
    ugye hogy ugye?
  • Braveheart
    up
  • ollie
    szerintem nemtom
  • Zeenoo
    HI ALL!

Lehet ezzl a gaméval helyi hálózaton játszani?
    Ha igen légyszi mondjátok meg hogy kell mert nekem sehogy se sikerül

Thanks4you
  • ollie
    nemá
  • Braveheart
    hú hova süllyedtünk...
  • ollie
    én nem emléxem ilyenre
  • MX Maximus
    Csá!

Nemtudja valaki, hogy hol lehet szerezni egy elementál demidzses Bastard Sword-ot? A leglobb az volna, ha a Bastard Sword-nak Sonic demidzse volna.
  • ollie
    Hát azért gondolom, hogy müxene, mert akár egy mezei harcos is használhatja ezeket a cumókat.
  • Sipocz
    Hát nemtom Atyám mert az arcane fiuk az ellentétes iskola minden eszközétől le vannak tiltva (és persze nagy hátrányban vannak az ellenük nyomigált eféle mágia esetén), egy pálcát ami esetleg divine spellt tartalmaz még csak-csak tudna használni egy illúzionista is(persze a gama engedménye szerint csak) de egy bűvölést adó cumó az nagyon tilos.
  • ollie
    Pedig meg tudod csinálni, ugyanis a játékban mindig el van "rejtve" egy varázstárgy minden ilyen speckó tárgyhoz amit pont azt a varászlatot produkálja, ami a tárgyhoz kell, ráadásul nincs kaszt ill. faj korlázotása.
  • Sipocz
    Hi!
    Ahogyan azt Ollie Atya írta, tehát az alapjáték 3. fejezet. Azóta csak az derült ki, hogy a staff a Staff of Command nevezetü eszköz és vmi charmoló varázst kell használni hozzá, ami sajna nálam kizárt mert mindig illuzionistával megyek és azoknak a bűvölés a tiltott tartomány:(, de nem akkora a vesztség hogy bánkódnék:)!
  • ollie
    Orginal Campaign 3rd chapter
  • Sipocz
    Hi!
    A csatornába 2 módon lehet lejutni:
    1. a nevesített aqueduct épuleten keresztül, innen némi testgyakorlat után érheted el Kalik mestert és gyaki, de semmi egyéb!
    2.a Silver Sail (vmi ilyen) Trade épületén keresztül, ennek a nyitásához kell az Vengaul nőjének amulettje, némi pók és egyéb rovar van közben, a csatornában félúton van a Never-féle anchestral tomb ahol a kardot el lehet sütni és találsz egy amuletet ami kell a bírónak, ha tovább tépsz innen akkor ugyanúgy el lehet jutni a civakodó bloody matrózokhoz:).
  • G_ArchAngel #5152
    pl a kocsmához az aukcióra való bejutáshoz...
  • ollie
    Ja és tartsd meg az egyenruhát, mert ebben a districtben még fog kelleni valahova.
  • fluga
    az egyneruha! hát persze! picsbe, köszi a helpet!+
  • ollie
    Hát beszélj vele és ő el fog vinni valahova. Ha meg nem akar, akkor vegyél fel red sailor egyenruhát és úgy dumálj vele.
  • fluga
    úgy tolod a kockákat, hogy 4darab a "sakktábla" négy szélső kockáján legyen, aztán a maradék hármat a középen lévő 4re teszed. ugye egy szabadon marad, nos arra ráállsz te és hopp ki is nyilik a szarkofág.

Más:
    Az alapjátékban van egy olyan küldi, hogy vhonnan szerzek egy speciális tőrt,pajzsot,nyilat és különböző helyeken, kinyithatatlan ajtók mellett lévő dobozba téve az ajtó kinyílik (asszem a küldi vmilyen ásatáshopz kapcsolódik oleggel). az egyik ajtóról azt tudom, hogy a Dock districtben van, az Aqueductsban. Namost ha lemegyek oda (aquad...) akkor ha először megyek tele van Red Sailorral, aztán miután kinyirtam mindenkit semmi ajtó, csak egy Kharon nevű öreg figura áll egy hajó mellett, amire nem lehet felszállni.Sehova sem lehet letenni az uccsó tárgyat és nincs ajtó sem ami nyilna. Vkinek van ötlete?
    Előre is köszi, Fluga
  • ollie
    Aha, már van 1.32-es, de mint kiderült csak SoU-hoz vannak crackek. Bocsi.
  • ollie
    Szerintem néz körül a neverwinternights.hu-n. Utoljára 1.31-es no cd cracket láttam náluk, de lehet, hogy azóta van már 1.32-es is. De végső esetben tedd fel inkább az 1.31-es patch-t és azzal játsz.
  • ollie
    Beszélsz a paladin(?) nőcivel, aki Drogant ápolja és őt megkéred a tranzakcióra....
  • MX Maximus
    Kinek van mág paladinja? (Ugyanis nekem az van)
  • Sipocz
    Ja igen! Egyáltalán vszeg csak az én mániám a kari ac fedése akkor is ha mágus. Sokan csak az absorbot tartják célszerűnek akár eszközből, akár varázslatból. Az én wizardjaim elf fajuak és kihasználva a nagy dex sanszot (olcsó fejleszteni 16-ra már az elején, ráadásul a másodlagos reflex save-hez is nagyszerű) szeretem ha nem minden ütleg talál be akár 2-es ellenfeles hit dice-nál (ritkábban bomlik az absorboló védelem is lefelé) és imádok íjászkodni is tartalékolva a mágiát másra.
  • Sipocz
    Hi!
    Tehát az un. alapjáték 2. főrészben Luskanban a Tyr templommal szemben lévő kovácsnál találtam az Armor of the Stars címü páncélkategóriáju cuccost aminek viseléséhez nem kell feat és nem akadályozza az arcane alapu varázslást mert csak enhancment armor ac-t tartalmaz, mindjárt 3-at + 20 electrical absorbot. Nekem azért jött jól mert a hasonló fedést adó bracert én nem hordom, kell a hely a spellcraft skillt felnyomigáló kesztyűnek. Korábban az adventurers robe volt a karin (1 soak 5 demage absorb, like ghostly visage), de ez a stoneskin felcsipázása után már nem igazán nagy szükség.
    No! ezt ez 1 soak, meg 3 soak ezt valaki magyarázza el nekem mert ez még számomra (még) mindig rejtély!?!?
  • ollie
    Az egyik kereskedőnél van ilyen páncél. Ha bővebben kell, majd Sipöcz...
  • ollie
    eh, miért nem kérdeztél ;D
  • Sipocz
    Hi!
    Találkoztam egy érdekes dologgal ami mellett mindeddig elléptem. Tegnap egy wizard karival turtam kissé az OC 2.ch. (szvsz. a legjobban megírt modul a Bioware fiuktól) és értékesítés közben találtam a páncélok között egy arcane variknak valót. Eddig soha nem keresgéltem a páncélok között ha máge vagy boszi karaktert nyomtam és ezért volt ez nagy meglepi. Luskánban találtam asszem az idős törpicseknél, vmi armor of stars címen és nagyon beleillett a karim felszerelésébe. Hogy mik vannak!!
  • ollie
    A parkoloban egy kocsijahoz igyekvo no eszreveszi, hogy egy auto vezeto nelkul gurulni kezd. Szokatlan lelekjelenlettel kinyitja a kocsi ajtajat, beugrik es behuzza a kezifeket. Amikor kiszall, eszreveszi, hogy egy ferfi all a kocsi mellett.
    - Gurult, de megallitottam - jelenti buszken a no.
    - Tudom, en toltam.
  • G_ArchAngel #5132
    Állandóan vissza kell hozni ezt a fórumot...
  • Sipocz
    Hi!
    A paladin varázstudománya (a ranger detto): az első garantált spell-slottot 6. szinten kapja, de varázsolni már 4. szinten képes hiszen rejtett slottja már ekkor van, spellt viszont 4. és 5. szinten csak wisdom bónusz alapján castolhat. Tahát "járni jár csak nem jut!":) (Egy paladin amelyiknek nincs min. +1 wisdom módositója?!?!)
    Ez a metód aztán öröklődik tovább, tehát 8.-on tud már 2. szintü pala-spelleket castolni, de csak akkor ha van +2 wisdom bónusza és így tovább....
    Amit Angel mond azok az un. spell-like abilityk és ezek nem foglalnak varázslati slottot, igaz nem is garantálnak mást csak ami rájuk van címezve.
    Szvsz. a paladin tuti multiclass alap, 2 szint palára már lehet rakni egy killer papot vagy egy "szent" harcost, de már hallottam hogy valaki a sorcerorját paladinra kezdte a divine grace miatt.
  • ollie
    up
  • G_ArchAngel #5129
    jaja, vannak a papi varázslatok, amit spellként kell használni és vannak a skill/feat.-ok, mint a "turn undead" vagy a "lay on hands"..., az utóbbiakat már korábban megkapod, és a special abilitiesből hozhatod elő...
  • ollie
    Hát a paladin nem 4. szinten kezd el varázsolni. Szerintem várj még 2-4 szintet, és akkor kapsz első szintű varázslatokat (legalábbis az AD&D2E-ben ez volt, gondolom a D&D3E-ben sem első szinten kezd el csiribázni).
  • ollie
    Szereti a Nesquick-et???
  • G_ArchAngel #5126
    a kézkönyv a 119. oldalon írja a paladin spelleket (ezek papi, divine alapú spellek):

1st level Paladin spells:
    -Bless
    -Cure Light Wounds
    -Protection from Alignment
    -Resistance
    -Virtue

2nd Level Paladin Spells:
    -Aid
    -Bull's Strenght
    -Eagle's Splendor
    -Remove Paralysis
    -Resist Element