8396
  • marlowe
    Van valahol egy export is :o)
    Így most fejből megnemmondom :)))
  • hun-ter
    jó is volna:)
  • hun-ter
    ok
    jajmár hogy kell karit exportolni
    van olyan hogy add to palette de az csak a modulhoz adja hozzá vagy mi. nem?
  • marlowe
    40ft=40e ft :))
  • marlowe
    Kinek van pénze 40ft-os kártyára....(gondolom ráadásul netto)
  • marlowe
    Hé siccinen a reklámoddal :o)
  • marlowe
    GTS-t ne vegyél, szar.
    ( a ti-hez képest ) De Inno3D-ben egy noname Ti nagyon jó. (tudom nekem is az van .o)
  • djcom
    Gyerekek!40200Ft ABIT SILURO GF3TI200 128M DDR+TV OUT+DVI Bp,Nádasdi u.6 06-1-2152923
    Nagyon sirály!!!!!!Máshol 10-20 ezerrel drágább!
  • hun-ter
    jaj tök jó csináltam még hajnalban egy területet ahol emberek vannak karóba húzva meg a földön egy másik lenyilazva és ég a hátában a nyíl:)) ja meg egy szökőkutat hogy belőle karókon fejek lesnek kifele:)
  • hun-ter
    na hát ez az ami engem nem érdekel ezer éves túlcsámcsogott téma...:/ meg idegesít is "picit"
  • hun-ter
    de ronda az az "elfkút":))
  • hun-ter
    mennyi is az? nemtom én a gf2 gts-t néztem 25-ért...
  • marlowe
    ja, ittis van egy nwn fórum :)
    http://www.rpg.hu/forum/viewthread.php?tid=158
  • hun-ter
    semmi mondom anyi nem elég csak hogy mondták hogy az eddig legnagyobb modul 10mb volt
  • marlowe
    Most nagyon olcsó egy gf2ti, 64Mb ddr-el :))
    Szerintem +éri ó, na jó nem csinálok HW fórumot.
  • hun-ter
    a sárkányok jók meg minden de én csak akkor lenék sárkánnyal ha tud repülni is! meg mindenféle varázslatot használni és tudna beszélni(sárkány nyelven) nem csak öklendező hangokkal jelt adni pillanatnyi érzelmeinek:)
  • marlowe
    Milyen max 10Mb rammal? Mivan??!
  • hun-ter
    ajánlott konfigon is csak az agp lehet a gyengém
  • marlowe
    Jólvan jólvan, akkor nem leszek vörös sárkánnyal :o))
    Elég az aranysárkány is :)
  • hun-ter
    na jó persze nem csak azt kell elkezelnie
    fú ha belejövök esetleg az editorba és nem leszek ilyen hülye akkor azt hiszem csinálok egy jó hosszú modult...
  • hun-ter
    max 10 mb rammal?:))
  • hun-ter
    de én nem olvasok readme-t!!!:))))) ok nekem is a modellviewerről jutott csak eszembe...
    persze hogy nem fog szaggatni ezt tudom.
  • marlowe
    Egy szerveren lehet több szerver is. Az meg ne felejtsd el, hogy a szervernek nem kell grafikusan megjelenítenie semmit... csak minimálisan számolni. Elegendő rammal, meg bennt van a modul a memóriában..
  • marlowe
    Akartam is mondani, hogy 32-bitbe tedd :) A modellviewer is szaggat 16 biten, 32-n meg szép folyamatos :o)
    De írják is, hogy 32.biten használd.

Amúgy a játék nem lesz ilyen szaggatós ugye nem kell az egész területte megjelenítenie, csak azt amit látsz :o) Tehát az elvileg gyorsabb is lesz, pláne, hog ynem ablakban fut stb...

Amúgy mindig a játék végére hagyják az optimalizálást ( azaz a játék gyorsabbá tételét)

Hardverről:
    Jelenleg a mininimum konfig:
    (elvileg kész a game(?))

Pentium® II 450 MHz or AMD K6 450 MHz
    96-128 MB RAM ( WIN98--WIN2k/XP )
    16 MB TNT2-class OpenGL 1.2 compliant video card
    (Voodoo-kat el lehet felejteni úgy néz ki, mert bugzik vele)
    56k (2 players max)

Recommended konfig (élvezhető játék):
    Pentium® III 800 MHz or AthlonTM 800 MHz
    128-256Mb RAM ( WIN98--2000/XP)
    NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon
    Internet: broadband
  • hun-ter
    nmem nagyon foglalkoztam vele eddig csak most gondoltam átállítom a színmélységet...nem olvastam el a readme-t, nem szokásom:) a lámpát hogy kapcsolod fel? próbáltam úgy hogy estére állítottam az időt de semmi a propertiesben meg nincs ilyen legalábbis én nem találtam...
    nincs szabálykönyvem. nemtom nekem alapból semmit nem osztottel én meg beraktam "néhány" pontot. export/import: még megnézem bár ezt is kerestem.
    hülye lehetek nagyon
  • dracoon
    Igen, irtak, hogy a jatek stabilitasa naprol napra jobb...

Egy nagy vilag, (ertsd sok terulet) azert rendesen igenybeveszi a szervert. Foleg ha mas-mas teruleteken maszkalnak... Bar lehet hogy linuxon "gyengebb" gep is eleg... a jatekosok szama meg csak a savszeltol fugg, de mivel 64 jatekos a maximum szerverenkent, igy arra szerintem 10 mbit is eleg (ha tenyleg 10 mbit :))

Ki lesz DM? Elvegre azrt megsem hagyhatjuk, hogy marlowe legyen... latjatok, voros sarkannyal akar lenni :)))))))))))))
  • dracoon
    Lampaba langot?? :)) Kapcsold fel! :))

Alapban elosztja a skillpontokat, ha nem akarod, hogy "cheatelt" legyen, akkor vegyel le egyet vmirol es rakd at masra... bar nem, igy sem jo, mert vannak class-skillek... baaa... nemtom, nezd kozben a szabalykonyvet, ugy konnyu :)))

Lehet exportalni a karaktereket, aztan beimportalni a masik modulba.

A sorcerer itt azert nagyon mas lesz, mint a BG2-ben, az nem igazan a 3. kiadas szerint volt, de teny, hogy eleg tapos a sorcerer. Ultimate karakter a level 1 paladin/ level /19 sorcerer, (gondoljatok a karizma modositora, mentok, hp stb) bar a lawful good jellem miatt ez nalam nem jonne be...

Igen, azt irtak, hogy csak 32 bitben muxik a beta, de ez asszem a readme-ben is benne van :P

Jatek sosem szaggat, csak ideje a gep cserenek...
  • hun-ter
    hajh a lámpába nem lehet rendesen beletenni a lángot(csak a béta miatt vagy én vagyok hülye?:))
  • hun-ter
    na azt már eldöntöttem hogy hogy fogok kinézni:)
    nagyon teccik ez a drow
  • hun-ter
    a skilleket hogy állítsam be hogy biztos ne legyen "cheat"? sajos 18-as lett drow... na mindegy
  • hun-ter
    hogy lehet kimenteni egy emberkét? dracoon moduljában átalakítottam az egyik őrt teljesen és ki szeretném menteni hogy majd fel lehessen használni de hogy kell?
  • hun-ter
    na 30 perc alatt félig megcsináltam egy drow-t:))
  • hun-ter
    na ennyire nyomorék is csak én lehetek átraktam 32 bitbe a színeket és máris normálisan megy bár így sem folyamatos de jó! na jó akkor belemerülök végre:) csak nem tudom minek mert ezeket ugye úgyse lehet használni a "full" verzióban...na mindegy
  • hun-ter
    ha nem szaggatna... tényleg nem tudod hogy ez esetleg csak a béta miatt van-e?
  • hun-ter
    jaj a wisre nem tettem jóvan
  • marlowe
    Juteszembe:
    A béta toolset instabilkodása miatt...remélem a game nem fog ilyeneket csinálni, mert meghülyülök...

Úgynézki, lesz egy szerver 1Gbyte rammal, és 1Gbites nettel a magyar NWN world-nek. Szóval tessék jól nekifeküdni annak a toolsetnek és begyakorolni :)))

• marlowe
    Különben is kitérdekel, jövök egy marlowe-skines Red dragonnal, aztán kész :o)
  • marlowe
    Én erőteljesen gondolkodom egy monk karakteren :))
    Bár a wizard, vagy a sorcerer? (mindig keverem)
    Szóval az ami "genetikusan" tud varázsolni. Nagyon vonzóbak tűnik :o)

Bár még mindig a legvonzóbb számomra egy Ranger karakter...(esetleg elfben :o)
  • dracoon
    nem tom, lehet mas modszerrel is?

az nwn ben 30 pontot oszthatsz szet... szerintem jo az, legalabb senki nem lesz tapos, mert 3 oraig dobalta a karakteret...

paladinnal ugyanakkor problemas a dolog... mindig is az volt... szerintem:

str:14
    dex:12
    con:14
    int:10
    wis:14
    cha:14
  • hun-ter
    paladin(mindig is nehéz volt megcsinálni)
    str:16
    dex:13
    con:16
    wis:8
    int:8
    cha:13
    most se nagyon jött össze - én nem ezzel a módszerrel fogom az biztos:) amúgy az nem 25 pont?