8396
-
#1600 Van valahol egy export is :o)
Így most fejből megnemmondom :))) -
#1599 jó is volna:) -
#1598 ok
jajmár hogy kell karit exportolni
van olyan hogy add to palette de az csak a modulhoz adja hozzá vagy mi. nem? -
#1597 40ft=40e ft :)) -
#1596 Kinek van pénze 40ft-os kártyára....(gondolom ráadásul netto) -
#1595 Hé siccinen a reklámoddal :o) -
#1594 GTS-t ne vegyél, szar.
( a ti-hez képest ) De Inno3D-ben egy noname Ti nagyon jó. (tudom nekem is az van .o) -
djcom #1593 Gyerekek!40200Ft ABIT SILURO GF3TI200 128M DDR+TV OUT+DVI Bp,Nádasdi u.6 06-1-2152923
Nagyon sirály!!!!!!Máshol 10-20 ezerrel drágább! -
#1592 jaj tök jó csináltam még hajnalban egy területet ahol emberek vannak karóba húzva meg a földön egy másik lenyilazva és ég a hátában a nyíl:)) ja meg egy szökőkutat hogy belőle karókon fejek lesnek kifele:) -
#1591 na hát ez az ami engem nem érdekel ezer éves túlcsámcsogott téma...:/ meg idegesít is "picit" -
#1590 de ronda az az "elfkút":)) -
#1589 mennyi is az? nemtom én a gf2 gts-t néztem 25-ért... -
#1588 ja, ittis van egy nwn fórum :)
http://www.rpg.hu/forum/viewthread.php?tid=158 -
#1587 semmi mondom anyi nem elég csak hogy mondták hogy az eddig legnagyobb modul 10mb volt -
#1586 Most nagyon olcsó egy gf2ti, 64Mb ddr-el :))
Szerintem +éri ó, na jó nem csinálok HW fórumot. -
#1585 a sárkányok jók meg minden de én csak akkor lenék sárkánnyal ha tud repülni is! meg mindenféle varázslatot használni és tudna beszélni(sárkány nyelven) nem csak öklendező hangokkal jelt adni pillanatnyi érzelmeinek:) -
#1584 Milyen max 10Mb rammal? Mivan??! -
#1583 ajánlott konfigon is csak az agp lehet a gyengém -
#1582 Jólvan jólvan, akkor nem leszek vörös sárkánnyal :o))
Elég az aranysárkány is :) -
#1581 na jó persze nem csak azt kell elkezelnie
fú ha belejövök esetleg az editorba és nem leszek ilyen hülye akkor azt hiszem csinálok egy jó hosszú modult... -
#1580 max 10 mb rammal?:)) -
#1579 de én nem olvasok readme-t!!!:))))) ok nekem is a modellviewerről jutott csak eszembe...
persze hogy nem fog szaggatni ezt tudom. -
#1578 Egy szerveren lehet több szerver is. Az meg ne felejtsd el, hogy a szervernek nem kell grafikusan megjelenítenie semmit... csak minimálisan számolni. Elegendő rammal, meg bennt van a modul a memóriában.. -
#1577 Akartam is mondani, hogy 32-bitbe tedd :) A modellviewer is szaggat 16 biten, 32-n meg szép folyamatos :o)
De írják is, hogy 32.biten használd.
Amúgy a játék nem lesz ilyen szaggatós ugye nem kell az egész területte megjelenítenie, csak azt amit látsz :o) Tehát az elvileg gyorsabb is lesz, pláne, hog ynem ablakban fut stb...
Amúgy mindig a játék végére hagyják az optimalizálást ( azaz a játék gyorsabbá tételét)
Hardverről:
Jelenleg a mininimum konfig:
(elvileg kész a game(?))
Pentium® II 450 MHz or AMD K6 450 MHz
96-128 MB RAM ( WIN98--WIN2k/XP )
16 MB TNT2-class OpenGL 1.2 compliant video card
(Voodoo-kat el lehet felejteni úgy néz ki, mert bugzik vele)
56k (2 players max)
Recommended konfig (élvezhető játék):
Pentium® III 800 MHz or AthlonTM 800 MHz
128-256Mb RAM ( WIN98--2000/XP)
NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon
Internet: broadband
-
#1576 nmem nagyon foglalkoztam vele eddig csak most gondoltam átállítom a színmélységet...nem olvastam el a readme-t, nem szokásom:) a lámpát hogy kapcsolod fel? próbáltam úgy hogy estére állítottam az időt de semmi a propertiesben meg nincs ilyen legalábbis én nem találtam...
nincs szabálykönyvem. nemtom nekem alapból semmit nem osztottel én meg beraktam "néhány" pontot. export/import: még megnézem bár ezt is kerestem.
hülye lehetek nagyon -
#1575 Igen, irtak, hogy a jatek stabilitasa naprol napra jobb...
Egy nagy vilag, (ertsd sok terulet) azert rendesen igenybeveszi a szervert. Foleg ha mas-mas teruleteken maszkalnak... Bar lehet hogy linuxon "gyengebb" gep is eleg... a jatekosok szama meg csak a savszeltol fugg, de mivel 64 jatekos a maximum szerverenkent, igy arra szerintem 10 mbit is eleg (ha tenyleg 10 mbit :))
Ki lesz DM? Elvegre azrt megsem hagyhatjuk, hogy marlowe legyen... latjatok, voros sarkannyal akar lenni :))))))))))))) -
#1574 Lampaba langot?? :)) Kapcsold fel! :))
Alapban elosztja a skillpontokat, ha nem akarod, hogy "cheatelt" legyen, akkor vegyel le egyet vmirol es rakd at masra... bar nem, igy sem jo, mert vannak class-skillek... baaa... nemtom, nezd kozben a szabalykonyvet, ugy konnyu :)))
Lehet exportalni a karaktereket, aztan beimportalni a masik modulba.
A sorcerer itt azert nagyon mas lesz, mint a BG2-ben, az nem igazan a 3. kiadas szerint volt, de teny, hogy eleg tapos a sorcerer. Ultimate karakter a level 1 paladin/ level /19 sorcerer, (gondoljatok a karizma modositora, mentok, hp stb) bar a lawful good jellem miatt ez nalam nem jonne be...
Igen, azt irtak, hogy csak 32 bitben muxik a beta, de ez asszem a readme-ben is benne van :P
Jatek sosem szaggat, csak ideje a gep cserenek... -
#1573 hajh a lámpába nem lehet rendesen beletenni a lángot(csak a béta miatt vagy én vagyok hülye?:)) -
#1572 na azt már eldöntöttem hogy hogy fogok kinézni:)
nagyon teccik ez a drow -
#1571 a skilleket hogy állítsam be hogy biztos ne legyen "cheat"? sajos 18-as lett drow... na mindegy -
#1570 hogy lehet kimenteni egy emberkét? dracoon moduljában átalakítottam az egyik őrt teljesen és ki szeretném menteni hogy majd fel lehessen használni de hogy kell? -
#1569 na 30 perc alatt félig megcsináltam egy drow-t:)) -
#1567 na ennyire nyomorék is csak én lehetek átraktam 32 bitbe a színeket és máris normálisan megy bár így sem folyamatos de jó! na jó akkor belemerülök végre:) csak nem tudom minek mert ezeket ugye úgyse lehet használni a "full" verzióban...na mindegy -
#1566 ha nem szaggatna... tényleg nem tudod hogy ez esetleg csak a béta miatt van-e? -
#1565 jaj a wisre nem tettem jóvan -
#1564 Juteszembe:
A béta toolset instabilkodása miatt...remélem a game nem fog ilyeneket csinálni, mert meghülyülök...
Úgynézki, lesz egy szerver 1Gbyte rammal, és 1Gbites nettel a magyar NWN world-nek. Szóval tessék jól nekifeküdni annak a toolsetnek és begyakorolni :)))
-
#1563 Különben is kitérdekel, jövök egy marlowe-skines Red dragonnal, aztán kész :o) -
#1562 Én erőteljesen gondolkodom egy monk karakteren :))
Bár a wizard, vagy a sorcerer? (mindig keverem)
Szóval az ami "genetikusan" tud varázsolni. Nagyon vonzóbak tűnik :o)
Bár még mindig a legvonzóbb számomra egy Ranger karakter...(esetleg elfben :o)
-
#1561 nem tom, lehet mas modszerrel is?
az nwn ben 30 pontot oszthatsz szet... szerintem jo az, legalabb senki nem lesz tapos, mert 3 oraig dobalta a karakteret...
paladinnal ugyanakkor problemas a dolog... mindig is az volt... szerintem:
str:14
dex:12
con:14
int:10
wis:14
cha:14 -
#1560 paladin(mindig is nehéz volt megcsinálni)
str:16
dex:13
con:16
wis:8
int:8
cha:13
most se nagyon jött össze - én nem ezzel a módszerrel fogom az biztos:) amúgy az nem 25 pont?