8396
  • dracoon
    Azzal a P4-el (GF2/256) jol fog menni az nwn, biztos vagyok benne. :)
  • dracoon
    Milyen haz objectet keresel te??? A hazakat a tileset tartalmazza, az nincs benne az objectekben... Tudod, van ott egy kis ikon az objectek felett balra... ott lehet megrajzolni a palyat... :))))
  • dracoon
    Bazzeg p4-ed van??? En meg itten sajnallak, na felejtsel el!!!

Minek vettel 2Ghz-eset? Vettel volna 1.8-asat, 512 Mega Rammal... Es ehhez a gephez mar illik venni egy gf3ti-t! Pl: innovision gf3ti-200 29k brutto... Mennyiert vetted azt az asusot? Eladtam volna neked az enyimet egy tizesert :)))
  • marlowe
    +kérdezhettél volna gépvásárlás előtt...:o(
    De ennyi pénzből 1.5x-2.5x ennyi teljesítményt kihozhattál volna ( 2x ennyi rammal).
    Mindenesetre ez is erős gép, bár a ram lassan kevés lesz, a VGA meg a géphez képest nagyon szűk keresztmetszet.
  • marlowe
    ASUS 7100= GF2 MX ami annyit tesz, hogy butított....( mx400 van bennük)
    A chip is butított, meg a memória sávszélesség is
    (javaslom az NVIDIA honlapját)
  • hun-ter
    na én is lámer vagyok de nekem még csak nem is segítenek:( megnéztem dracoon modulját is és nála se találtam ház object-et. akkor mi az?
  • hun-ter
    jó rendben béna vagyok meg sötét de tényleg mondja már meg valaki hogy hol tudok házat csinálni
  • hun-ter
    jejeje összehoztam egy kis tábort két félorkkal meg hullákkal égő roncsokkal tábortüzekkel fákkal kövekkel...nekem teccik:)
  • hun-ter
    nem is számítok folyamatosra csak menjen:))
  • dracoon
    haat nem akarok senkit elkeseriteni, de a recommended config, ami P3-800 MHZ 256MB RAM GEFORCE2-32MB szerintem a MEG elvezheto kategoria. A minimumot csak azert irjak oda, mert az alatt el se indul a jatek... :))) Szoval a recommended alatt mar csak fanatikusok ulnek le jatszani egy jatekkal...

duron 750 re azt tudom mondani, hogy (szerintem) igen csak pengeelen van... :) Nem vagyok biztos benne hogy folyamatos lesz :((( En az 1200-es tualatinomra is izgulok meg, kell e vennem gf3ti-t vagy sem...
  • hun-ter
    nem de most komolyan!
  • marlowe
    ja :)
  • marlowe
    Inno3D: Az ár noname, amit kapsz meg egy márka.

• marlowe
    Nagyon meg kell nézni a noname-ket is....( azokból is sokféle van) Pl Butterfly-t soha ( bár volt nekem azis, szépen ment, még TNT2-ben )
    Lássátok lentebb... Inno3D.. csak jót tudok róla mondani.. samsung ddr ramokkal van..stb.
  • hun-ter
    editor: házakat hol találom? (ennyire segg lennék?)
  • hun-ter
    az inno3d noname? na és a super-ről hallottál már?:)))
  • marlowe
    Szerintem hüjeség, hogy noname-t soha...
    Van az Inno3D az nonam ekategória, de van honlapjuk, driverek rendszeresen, nagyon jó kis kártyák, nonam eárban...5cd-s melléklettel adják dobozban...(szóval elvileg már márka noname áron)

Nekem már a második Inno3D kártyám, és nagyon meg vagyok vele elégedve...plusz minden ismerősömnek ez van...

Márkásat az vegyen (VGA-ból), akinek megéri az a +10e huf-ot, hogy ASUS van neki.... eladni sem nagyon lehet drágábban :( Szóval hosszú távon többet lehet rajta bukni.
  • hun-ter
    remélem hogy a duron750 elég lesz neki
    nem tudom mennyi különbség van de az editort szépen meg tudja jeleníteni
  • marlowe
    Jogos a para...pláne ha belegondolunk, hogy nem asusból telt volna ugyanennyiért egy gf2ti :(

Szóval a procin múlik a dolog, ha az elég bika ezt is eléggé meghajtja.
  • marlowe
    Fasza :o)) Dolgozzál csak :)))
  • hun-ter
    hehe én úgyis 800*600ban nyomom mert a monitorom 024-ben már csak 60hz-en megy
  • hun-ter
    fuh most néztem csak meg a "kilencek rendje" honlapját...mindentől elment a kedvem mert egyrészt nem tudok normálisan angolul, másrészt meg én miért nem tudok végre benne lenni valami hasonlóban?:(
  • dracoon
    Nem kuld senki hirt szegeny marlowe-nak... Es hamarosan megujul az oldal...
  • dracoon
    Jo lesz hozza. Ugyan nem 1600x1200-ban, de jo lesz. :)))

Ezt kerdeztem... ja, legalabb leirjak mik lesznek benne az nwn-ben.
  • hun-ter
    a neverwinternights.hu hogy hogy nincs frissítve egy ideje?
  • hun-ter
    alindítottam mégegyszer és kiírta hogy vissza akarom-e állítani ami elveszett mert hogy nem jól lett leállítva múltkor az editor. erre nyomom nagy lelkesen hogy igen és visszahozza a kezdeti állapotot...na ettől megy el a kedve az embernek!
  • hun-ter
    ha az enyém kell(...) akkor ott van a regemben!
  • hun-ter
    AAAAAAAAAAARRRRGGGHHH
    megcsináltam egy egész felszerelést tök jó lett tápos állat erre nyomom a végén hogy ok menteném el és kiírja hogy abnormal akármi valami hiba és kilép...áááá tépem a hajamat
  • dracoon
    akinek van icq-ja, kuldje mar el a szamat emailben: [email protected] thx

Kwish: te nekialltal mar vmi hirnek forditani, vagy atdolgozni a kasztokat ilyesmiket az nwn alapjan? mert akkor feleslegesen nem probalkozok egyikkel sem...?
  • dracoon
    haat szarnak nem szar... nekem is 7100mx400-om van... csak mar elavult...
  • hun-ter
    nekem noname és fele fillrate-t tud...én biztos hogy nem veszek ilyet többet
  • hun-ter
    special abilities-t hogy tudom normálisan megoldani szóval alapból nincs de szeretnék egyet-kettőt
  • dracoon
    joaza noname, eddig mindig asust vettem, aztan mindig be is szoptam, amikor el kellett adni
  • dracoon
    a gef3ti200 at ajanlom en is, brutto 29 ert mar meglehet kapni jo helyen :)))
  • djcom
    Még egy jótanács:Videokártyából noname-t soha!!!
  • djcom
    Nem netto
  • marlowe
    AGP S3 Trio 3D 4 Mb 3 960
    :o)
  • hun-ter
    megvan az export csak rossz helyen keresgéltem...
  • hun-ter
    ha még erre is lenne pénzem
    de kéne már egy író is mert az újabb gamékkal daemonnal játszom és már csak 5 gb helyem van...na jó az még bőven elég egy pár hónapig de akkor is:/
  • marlowe
    nVidia Geforce3 Ti200 64Mb DDR 26 620
    nVidia Geforce2 Ti VX 64Mb DDR 21 670