8396
-
#1646 Azzal a P4-el (GF2/256) jol fog menni az nwn, biztos vagyok benne. :) -
#1644 Milyen haz objectet keresel te??? A hazakat a tileset tartalmazza, az nincs benne az objectekben... Tudod, van ott egy kis ikon az objectek felett balra... ott lehet megrajzolni a palyat... :)))) -
#1642 Bazzeg p4-ed van??? En meg itten sajnallak, na felejtsel el!!!
Minek vettel 2Ghz-eset? Vettel volna 1.8-asat, 512 Mega Rammal... Es ehhez a gephez mar illik venni egy gf3ti-t! Pl: innovision gf3ti-200 29k brutto... Mennyiert vetted azt az asusot? Eladtam volna neked az enyimet egy tizesert :))) -
#1641 +kérdezhettél volna gépvásárlás előtt...:o(
De ennyi pénzből 1.5x-2.5x ennyi teljesítményt kihozhattál volna ( 2x ennyi rammal).
Mindenesetre ez is erős gép, bár a ram lassan kevés lesz, a VGA meg a géphez képest nagyon szűk keresztmetszet. -
#1640 ASUS 7100= GF2 MX ami annyit tesz, hogy butított....( mx400 van bennük)
A chip is butított, meg a memória sávszélesség is
(javaslom az NVIDIA honlapját)
-
#1639 na én is lámer vagyok de nekem még csak nem is segítenek:( megnéztem dracoon modulját is és nála se találtam ház object-et. akkor mi az? -
#1637 jó rendben béna vagyok meg sötét de tényleg mondja már meg valaki hogy hol tudok házat csinálni -
#1636 jejeje összehoztam egy kis tábort két félorkkal meg hullákkal égő roncsokkal tábortüzekkel fákkal kövekkel...nekem teccik:) -
#1635 nem is számítok folyamatosra csak menjen:)) -
#1634 haat nem akarok senkit elkeseriteni, de a recommended config, ami P3-800 MHZ 256MB RAM GEFORCE2-32MB szerintem a MEG elvezheto kategoria. A minimumot csak azert irjak oda, mert az alatt el se indul a jatek... :))) Szoval a recommended alatt mar csak fanatikusok ulnek le jatszani egy jatekkal...
duron 750 re azt tudom mondani, hogy (szerintem) igen csak pengeelen van... :) Nem vagyok biztos benne hogy folyamatos lesz :((( En az 1200-es tualatinomra is izgulok meg, kell e vennem gf3ti-t vagy sem... -
#1633 nem de most komolyan! -
#1632 ja :) -
#1631 Inno3D: Az ár noname, amit kapsz meg egy márka.
-
#1630 Nagyon meg kell nézni a noname-ket is....( azokból is sokféle van) Pl Butterfly-t soha ( bár volt nekem azis, szépen ment, még TNT2-ben )
Lássátok lentebb... Inno3D.. csak jót tudok róla mondani.. samsung ddr ramokkal van..stb. -
#1629 editor: házakat hol találom? (ennyire segg lennék?) -
#1628 az inno3d noname? na és a super-ről hallottál már?:))) -
#1627 Szerintem hüjeség, hogy noname-t soha...
Van az Inno3D az nonam ekategória, de van honlapjuk, driverek rendszeresen, nagyon jó kis kártyák, nonam eárban...5cd-s melléklettel adják dobozban...(szóval elvileg már márka noname áron)
Nekem már a második Inno3D kártyám, és nagyon meg vagyok vele elégedve...plusz minden ismerősömnek ez van...
Márkásat az vegyen (VGA-ból), akinek megéri az a +10e huf-ot, hogy ASUS van neki.... eladni sem nagyon lehet drágábban :( Szóval hosszú távon többet lehet rajta bukni. -
#1626 remélem hogy a duron750 elég lesz neki
nem tudom mennyi különbség van de az editort szépen meg tudja jeleníteni -
#1625 Jogos a para...pláne ha belegondolunk, hogy nem asusból telt volna ugyanennyiért egy gf2ti :(
Szóval a procin múlik a dolog, ha az elég bika ezt is eléggé meghajtja. -
#1624 Fasza :o)) Dolgozzál csak :))) -
#1622 hehe én úgyis 800*600ban nyomom mert a monitorom 024-ben már csak 60hz-en megy -
#1621 fuh most néztem csak meg a "kilencek rendje" honlapját...mindentől elment a kedvem mert egyrészt nem tudok normálisan angolul, másrészt meg én miért nem tudok végre benne lenni valami hasonlóban?:( -
#1620 Nem kuld senki hirt szegeny marlowe-nak... Es hamarosan megujul az oldal... -
#1619 Jo lesz hozza. Ugyan nem 1600x1200-ban, de jo lesz. :)))
Ezt kerdeztem... ja, legalabb leirjak mik lesznek benne az nwn-ben. -
#1618 a neverwinternights.hu hogy hogy nincs frissítve egy ideje? -
#1617 alindítottam mégegyszer és kiírta hogy vissza akarom-e állítani ami elveszett mert hogy nem jól lett leállítva múltkor az editor. erre nyomom nagy lelkesen hogy igen és visszahozza a kezdeti állapotot...na ettől megy el a kedve az embernek! -
#1615 ha az enyém kell(...) akkor ott van a regemben! -
#1614 AAAAAAAAAAARRRRGGGHHH
megcsináltam egy egész felszerelést tök jó lett tápos állat erre nyomom a végén hogy ok menteném el és kiírja hogy abnormal akármi valami hiba és kilép...áááá tépem a hajamat -
#1613 akinek van icq-ja, kuldje mar el a szamat emailben: [email protected] thx
Kwish: te nekialltal mar vmi hirnek forditani, vagy atdolgozni a kasztokat ilyesmiket az nwn alapjan? mert akkor feleslegesen nem probalkozok egyikkel sem...? -
#1612 haat szarnak nem szar... nekem is 7100mx400-om van... csak mar elavult... -
#1610 nekem noname és fele fillrate-t tud...én biztos hogy nem veszek ilyet többet -
#1609 special abilities-t hogy tudom normálisan megoldani szóval alapból nincs de szeretnék egyet-kettőt -
#1608 joaza noname, eddig mindig asust vettem, aztan mindig be is szoptam, amikor el kellett adni -
#1607 a gef3ti200 at ajanlom en is, brutto 29 ert mar meglehet kapni jo helyen :))) -
djcom #1606 Még egy jótanács:Videokártyából noname-t soha!!! -
djcom #1605 Nem netto -
#1604 AGP S3 Trio 3D 4 Mb 3 960
:o) -
#1603 megvan az export csak rossz helyen keresgéltem... -
#1602 ha még erre is lenne pénzem
de kéne már egy író is mert az újabb gamékkal daemonnal játszom és már csak 5 gb helyem van...na jó az még bőven elég egy pár hónapig de akkor is:/ -
#1601 nVidia Geforce3 Ti200 64Mb DDR 26 620
nVidia Geforce2 Ti VX 64Mb DDR 21 670