8396
  • Galy
    Pixie?
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Szvsz. ha már végeztél Gulnannal és a főküldi rendben ne bánkódj az erőteres ajtó meg a licsó miatt. Az ide illő szinten és erőséggel max. 200-300 xp. lett oda, esetleg némi gyenge minőségű felszerelés. A kocsma neve stimmel, ha szigorúan forgatókönyv szerüen nyomulsz akkor a kapu őrségének kapitányával történt egyeztetés után először ide kell bémenni és a nevesített májerekkel dumálni, második fázisban zombimentesíteni az utcákat(figyelni a nevesített hullákra!),harmadik fázisban a lakóházak érdekesek és végül a különleges épületek(a temetői átjárót rakd a legeslegvégére). Szvsz. ha tartod ezt a sorrendet nem mehetsz el quest mellett.
  • BBking
    A kocsma ahol beszéltél az illetökkel az a Shinig Sherpent kocsma BegNest-ben?Az a baj hogy már nem emlékszem hogy ott volt e licsó,az őrt már rég kiszabadítottam.
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    A licsot az erőteres ajtó előtt nyírtam ki, ott ahol az őrt is ki kell szabadítani. A lich "gyerekkorában" a Kardparti-fiuk főnöke volt és Gulnan néni alakította át erre a cuki kinézetre. Gyakás közben folyamatosan dumálta is, hogy micsoda erőt kapott, meg hogy legyőzhetetlen és amikor az utólsót rúgva felordított hogy "erről nem volt szó" akkor omlott össze az erőtér.
  • BBking
    Az az ajtó,amelyett jól írtál-alagút szerűség és az egyik végében van, és a district épületei egyikéből visz a temetőbe.Az áruházba meg csak 1 bejárat van onnan már csak a mágikus fallal elzárt lejárat van,de nem tudom azt eltüntetni.Azt mondtad hogy kinyírtál egy licsót,azt hol csaptad le?
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    De ha arra az alagút-szerüségre gondolsz ami a district épületei egyikéből visz a temetőbe, akkor a nem nyitható ajtó:
    1. vagy a kigyóhívők székházába visz
    2. vagy a BegNest árúházba,
    azaz éppen a másik helyre mint ahogyan bejutottál.
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Ha ez a "warrens of damned" bejárati ajtajával szembeni annak a kulcsa ez egyik nevesített holttesten van.
  • BBking
    Az a baj, hogy a katakombában, ami a temetőböl vezet le,van egy ajtó amit nem tudok kinyitni,nem todom, hogyn kell.A kocsmában meg egyig karakter sem ad már questet.Egyébként már cak ezek lennének hátra,jurnalben már mindent megoldottam.Ha valaki tud valamit az szóljon.
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Éppen ez az, a henchmanus(és ugye közöttük is Tomi Undermókus) akit ki szeretnék kerülni. Találtam 2 féle karit akik jók ebben az egyik egy knowledge szférával is bíró pap, a másik a wizard akik megoldják az egészet magic-kel, de szerettem volna egy pure druidát is az arcképcsarnok teljessége miatt. Ráadásul még ott vannak a kemény harcos népek bár én nem tudok velük jól játszani, de azért számukra is jobb lehet egy varászlós henchman mint egy hasonlóan "kétkezi" tolvaj.
  • Galy
    Akkor nincs ötlet, de én még nem találkoztam olyan trappel, amit nem lehetett volna kikerülni...

Meg hát miért vannak a henchmanek :)))
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Sajnos nem müx csak tárgyakra(arra jó!)->ajtók,ládák. Amikor a padlón lévő csapdára mousejobketye akkor csak a csapdanyitás-tolvajmódra lehetőségek jönnek elő, az lenne tuti ha ide is lehetne valami rombolást varázsolni.
  • Galy
    Magic Missile?
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Nemtom az alapquest-et kikaptad-é mert Never sírjaival kapcsolatban már az első(szabadbejárású ha megvan a megbizás) sírban kapsz instrukciókat a teendőkről.
    A BegNest árúházban (legalább is nálam) ahogyan lecsaptam a licsót összeomlott az erőtér. Ide a questsor a kocsmában kezd: az ügynökkel meg az előholt-vadásszal kell dumálni, itt kapsz 2 cimet és az egyiken indul el a "Kardparti fiuk" quest aminek állomása az árúház.
  • BBking
    Megcsináltam,már mindegy.De azért lenne itt mégegy.Beggar Nest-ben.Be lehet valahogyan jutni a Nevewinter Acadamy-ba,meg a Warehouse-ban hogyan lehet megszüntetni a varázskaput?
  • BBking
    Na hi mindenkinek.A Blacklage Districben, van a kunyho ahol az asszony hangokat hall.Lemegyek a szekrény mögötti titkos lejárón.Lent van 12 csontváz plusz egy szoba.Hogyn kell kinyítani az ajtaját,vagy bejutni?
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Nem tudtok-é olyan metódot, modot...(bármit), ami a talajra, padlóra (egyáltalán járófelületre) helyezett csapdát egészségkárosodás nélkül kisüti. Tehát nem "find trap" magic és nem disable trap skill amire gondolok. Valami olyasmi kéne mint ijjal a "bash" metód, de ez csak tárgyakra müx. és a padlóra rakott csapdát nem lehet (ha lehet szóljatok!) kioldani.
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Nem "mit?" hanem "kit?";-)))
    (a füvesember)
  • FREAK
    mit nyomsz?
  • Braveheart
    nekem azzal megy,eddig semmi bajt nem észleltem
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    NVIDIA 41.09 drivert használ-é valaki? Mennyire fér össze a gamával? Jelenleg nálam 30.82 van fennt, de új a csatoló és ugyan felismerte a win., de kicsit döcög 3D-ben.
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Naja, kedvencem a Mari-hónalja! (Api! mégcsak nem is dohányzok!;-)))
  • Galy
    Te ugye szoktál szívni füvet?
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Van egy feat ötletem: "Béke Nektek" feat->power 13+wis.-tól elérhető nem kaotikus kariknak,ebben a körben nem támadhatsz és a fegyvertől független támadás bonuszoddal+char.módosító megpróbálhatod az ellent tárgyalásos rendezésre szólítani ami ellen will. mentőt dobhat(esetleg módosítva az ő char. bónuszával), ha elvéti lehet vele tárgyalni, ha nem le kell gyakni;-))))))!
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Ősi Sipöcz-féle köszönési formula. Ha békesség van mindenhol akkor már nincs olyan nagy problema. Béke Neked személyesen (szférák: lelki béke, szemlélődés, nyugi), Béke a Közösségnek (szférák: világbéke, az élet békéje, a természet békéje, a mindenség harmóniája), Béke Nekünk, hogy másságunk ne okozzon erőszakot, vitáink ne okozzanak nyomorúságot.
  • Galy
    mi ez a "Béke Nektek" köszönés állandóan?
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Nagyon cseles fegyvered vagy kétkezes harcmodorod lehet mert az alap_támadás_bonusz elvileg nem lehet negatív;-))
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Ez a bárd kari, no erről mesélhetnél valamit. Amikor elkezdtem a gamával foglalkozni, akkor azt hittem, hogy az egyik legjobban játszható, amolyan "jack-of-trade" figura. P&P-ben is űzünk egyfajta rpg.-t és ott a bárd annyira 'übermanus", hogy kineveztük nem játszható kasztnak. Az első próbálkozásom viszont nagy csalódás volt-> a dalolászás az tényleg nagyszerű, de minden másban(legalább is nekem) nagy bukta volt.
  • Joint
    helo! nem tudjátok mikor jelenik meg a kiegészítő?
  • magyar ember 2
    x/y/z = 1 korben 3szor tamadhatsz, az 1.t x, a 2,at y, a 3.at z attackkal.
  • ceas
    Rájöttem. Az a secondary attack módosítója.
  • ceas
    Nem igazán, ha levetköztetem teljesen és a kezébe adok egy sima fegyvert akkor is két támadó bónuszt ír ki, mint ahogy azt írtam lejjebb. Nem lehet, hogy a dual cast miatt van?
  • [Jakuza]
    Valami tenyezo kozrejatszik, pl valami targy, ruha, pancel, varazslat, vagy akarmi.
    Szal valami negativ hatas amitol nem kapod meg az osszes +ot.
    Nezd vegig szerintem az osszes eszkozod tulajdonsagat.
  • ceas
    Volna egy kérdésem a single-vel kapcsolatban. A karakterem (bárd/harcos) támadási bónusza után van egy / és utánna a támadási bónusznál 5-el kevesebb érték van pl.:a támadási bónuszom +4, akkor az van ott, hogy +4/-1. Mi ez a másik érték? Valaki segítsen már, hogy ha tud.
  • [Jakuza]
    Szal az Ambrozia Trading Skill Mod van benne.
  • [Jakuza]
    Na a multi jatekosoknak egy magyar szervercim.
    IP: 193.6.159.150:5121 jelszo: nwnhu

Raadasul igen jo kis modul fut a szerveren.
    Tanulhatsz nehany skillt : mint nyil es ijkeszites, kovacsmesterseg , borcserzes stb.
    Es a fo erenye hogy magyar jatekosok vannak rajta. :)
  • magyar ember 2
    Nekem volt fenn mind2, semmi gaz nincs vele.
  • magyar ember 2
    Nem figyel az semmit, ami kene azt garantaltan nem adja be.
  • [Jakuza]
    Upsz elfelejtettem irni a Win98at hasznaloknak.
    win9x/ME: C:\WINDOWS\ konyvtar hosts file.
    127.0.0.1 TAB nwmaster.bioware.com.

Szal a sajat IP utan TAB es utana a nwmaster.bioware.com cim.
  • [Jakuza]
    Valaki meg regebben kerdezte, hogyan lehet Interneten jatszani.

Naszoval szepen megkeresni a C:\WINNT\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\ konyvtarban a hosts nevu filet.

Szepen beleirni a kovetkezoket.
    127.0.0.1nwmaster.bioware.com

a termeszetesen a TAB billentyu megnyomasa. :)

Elinditjuk a jatekot, majd kivalasztjuk a Multiplay menut. Beirunk egy tetszoleges nevet es jelszot majd OK.
    Akkor kiirja, hogy Authorizing Player Name, de mivel letiltottuk a nwmaster.bioware.com cimet a hostban termeszetesen nem talalja meg az azonosito szervert, ezert ki irja hogy "Could not connect the Master server, some multiplayer services may not avalaible".
    Ezutan ennel az uzenetnel nyomjunk megint OK-ot.
    Ha ezt megtettuk megjelennek a MultiPlayer funkciok.
    FIGYELEM AMIG A HOSTBAN a 127.0.0.1nwmaster.bioware.com szerepel addig ezt a weblapot sem tudjatok elerni.
    Szoval ha ismet szugsegetek lenne az URL hasznlalatara, akkor ezt a sort toroljetek.
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Szerintem a "róla elnevezett kapitány" már megfordult minden kasztban és ahogyan nézem különleges faju lehet mer nem hat rá az XP. levonás!;-))