21
segitseg
  • izb
    #21
    Sziasztok!A legjobb iro a kozepmezonyben, a Philips!Nem draga az easy cd creator teljes verziojat adjak hozza,tehat minden ok ahoz hogy az megirt dolog a legjob legyen!Es velemenyem szerint ha mar az ember cd ir,akkor noname lemezre ne irjon,mert olyan szar lesz amit rair,mint az!!Dehat mindenki a sajat hibajabol tanul,ezert csak probalgassatok!!Ami meg a cd olvasot illeti,nem kell cd-romot venni!Mar vannak olyan DVD lejatszok amik megfelelo sebesseggel olvassak a cd!Es nem sporoljak ki belole az alkatreszt!Kicsit dragab,de a siker nem marad el!!A legjob amit ajalhatok az a Pioneer 16x DVD-je!A legjob,mert nem gagyi!!Csasztok
  • Laalee
    #20
    az en HP m meg szar de az se ront soha...
    ennyi penzert meg kapsz mar boltban is ilyet.
    a burnproof jo dolog a 12* sebeseget foloslegesnek tartom, de ha neked szukseged van ra akkor, ilyen sebeseg mellet en csak scsi t vennek.
  • Breki33
    #19
    meg jo hogy engem nem ott nyomtak :)
  • Propeller
    #18
    Rosszul nyomták. Van ilyen, gyári hiba...
  • Penya
    #17
    Az a baj hogy xar volt a lemez.
  • dewdew
    #15
    Ha meg gartancialis, akkor vidd vissza, es vegyel helyette valami mast. A TEAC tenyleg jo.
    Az ujsag CD-k meg lehetnek hibasak is olyan szempontbol, hogy nem teljesen sik a feluletuk, peldaul nalam is elofordult, hogy ugyancsak a World-ben levo DVD-ben 8-as volt, tehat mint a regi lemezeknel a lemezjatszoban fel-le mozgott a CD szele forgas kozben. Nekem egy 32x-es CD-ROM-om van, es abban ennek hatasara olyan hangja volt, mint egy helikopternek.
    Lehet, hogy az adat kiolvasasa azert tartott ennyi ideig, mert a fejnek mindig vissza kellett menni egy helyre, korrigalni az olvasasi hibat.
    Osszefoglalva: Nem biztos, hogy az ASUS-od a hibas, de ha mas CD-knel is elofordul sorozatosan, akkor igen.
  • Breki33
    #14
    koszi a segitseget

    szoval mar parszor eszrevettem hogy lassul de ennyire meg nem jott elo

    a kerdeses CD egy Word ujsag CD-je volt
  • kowajano
    #13
    én meg TEACra esküszök a sony valoban szar
  • dewdew
    #11
    Nem tudom, hogy mi tortent veled, de kerdeztem valamit, amire ilyen felhaborodottan valaszoltal. Ha nem tunt volna fel, odairtam, hogy: "Lehet, hogy hulye kerdes, de logikusan gondolkodva..." Tehat nem fikazni jottem ide Teged, hanem a velemenyemet mondtam el (kerdeztem meg), ami mint en is megemlitettem, lehet, hogy hulyeseg.

    Szoval ne irj ugy, mintha mar ezerszer elmondtad volna, mert nem tetted!

    A Sony-rol meg annyit, hogy az ASUS-sal hasonlitottad ossze, mintha az lenne az ASUS utan a legjobb, de aztan irtad, hogy szar. ("sőt jobb,mint a sony meg hasonlók.Nem is érdemes velük összehasonlítani,most ajándékoztam el egy tróger sonyt")

    De inditvanyozom, hogy zarjuk le a temat, mert eleg offtopic. En is okosabb lettem, mert mar majd tudom, hogy mit jelent, ha latom egy dobozon, hogy DDSS II. Csak ezt ertelmes emberek modjara is kitargyalhattuk volna.

    Ugyhogy nyugi! Lehet, hogy vannak hatalmas Lamak itt, akiknek nem art a segitseg, es nem csak olyan okosak, mint Te.
  • RangeR
    #10
    Dupla rezgéscsillapító meg azért kell bele,mert van olyan meghajtó,aminek a külömböző elemei nem kedvelik,hogy 50x sebességgel pörög benne egy korong.Mondjak néhány ilyet?Nekem majdnem lesétált az asztalról a gép,mikor a cyberdrive vagy a sony és egy philips elérte a csúcs forgási sebességét.és olyan hangokat hallattak,hogy nem lehetett éjjel használni,mert a család felébredt.Mintha belülről ütné a korong a borítást.Na,az ASUS rendelkezik egy ilyennel:
    DDSS II (Double Dynamic Suspension System) anti-vibrálás
    és mivel nem bassza szét a saját burkolatát,így gondolom,többek között ez miatt nem teszi,mert ez a technológia bele van építve.A vibrálás pedig erősen rokonértelmű a rezgéssel,ha mechanikus szerkezetek esetében használjuk.így bátorkodtam ezt a kifejezést használni,úgy hogy ne szívd fel magad,most korrigálom.Leesik lassan ez a dolog is,dewdew?!?
  • RangeR
    #9
    Lassan csak felfogod,remélem!
  • RangeR
    #8
    Jobb,mint egy Sony,éppen most ajándékoztam el egy sonyt.Ezen mit nem lehet érteni?Szar a Sony,de azt hittem,hogy jó.De kiderült,hogy okádék.Nemjó a sony,ezért elajándékoztam,még pénzt sem kértem érte.Tök jó az ASUS,jobb mint a sony,mert az meg szar.Ami jó,az jobb,mint ami nem jó.Kezded már kapisgálni?
  • dewdew
    #7
    Breki33!
    Tegnap csinalta eloszor? Ha igen, akkor szerintem a CD-nek van valami baja (agyon van karcolva, piszkos, stb), mert ha valami el akar romlani, akkor az nem figyelmeztet elore, hanem egyszer csak elromlik, es utana mehet a kukaba. Persze ha javithato, akkor nem, de ki foglalkozik CD-rom javitassal?
    Ezert en ugy gondolom, hogy a Cd-nek volt baja, mert ha a CD romnak lenne, akkor nem ez lett volna az elso alkalom, vagy ha igen, akkor nem ilyen jelentos lett volna a varakozas. Lehet, hogy az van, amit Att is irt, hogy piszkos lett a fej. Akkor nyitott talcanal fujjal bele jo erosen a CD-romba, ha ez sem segit, akkor kerits valahonnan egy CD fejtisztito eszkozt.

    RangeR!
    Orulok, hogy jok az ASUS dolgaid, te is orulj neki, mert addig jo a rendszer, meg a kedve az embernek, amig nincsenek bajok vele.
    Valamit viszont nem ertek: Mi a francnak egy Cd-romba dupla rezgescsillapito? Lehet, hogy hulye kerdes, de logikusan gondolkodva az a Discman-be kell, nem? Az asztali geppel nem szoktam futni, hogy csillapitani kelljen a rezgeseket.
    A Sonyrol meg annyit, hogy ok sem csinaltak soha minosegi Cd-romot, mert nem az a fo profiljuk. Csak ok is mindenhol ott akarnak lenni a piacon, de ok is tudjak, hogy nem ez fogja hozni a hasznot. Sot lehet, hogy veszteseget termel nekik, de a nevuk mindenhol ott van, es ez mindenkeppen jo reklam nekik.
    Egyebkent ellentmondtal sajat magadnak, amikor irtad: "sőt jobb,mint a sony", aztan meg: "most ajándékoztam el egy tróger sonyt". Akkor most jo a Sony, vagy sem?
  • RangeR
    #6
    Nekem van ASUS cd-s500,és ASUS DVD E-608.Kiemelkedő mindkettő.Eddigi kb.10db cdrom-om együttvéve nem érte el egyik ASUS szintjét sem.Dupla rezgéscsillapított mindkettő,hangjuk sincs,olyan simán működnek.Mindent beolvasnak,a 8x felírt szutyok ocsmány bugos cd-t is beolvassa mindkettő.Jó elérési sebesség,sőt jobb,mint a sony meg hasonlók.Nem is érdemes velük összehasonlítani,most ajándékoztam el egy tróger sonyt.Nincs itt semmi baj,ugyan olyan jó mint az ASUS vga kártyák.Mármint a cdromok és dvd-k
  • dewdew
    #5
    Borg!
    Az ASUS jo termekeket csinal alaplapbol, es videokartyabol. Ha erre specializalodott, akkor ne csinaljon mast, nem kell a piacbol mindenhonnan kiharapni falatot, plane nem, ha nem tud minoseget csinalni egy adott termekbol. Semelyes tapasztalatom nincsen az ASUS-rol ilyen teren, de ismerosok kozul sokan azt vettek, csak mert ASUS, es ezek szerint mindegyikuk ebbol a 40x-es szeriabol fogta ki a rosszakat.
    Ezert nem vagyok vele megelegedve.
    Ettol persze meg lehet, hogy jo, de en sajnos nem azt tapasztaltam.
  • Att
    #4
    Lehet lemezhiba, de akár olvasási bizonytalanság (hú ez szép volt), tehát poros vagy hibás fej....
  • Borg
    #3
    40es ASUSbol volt egy sorozat ami hibás volt, pontosan ez a szindróma. De a 40esekböl a második S40/B vagy valami ilyesmi sorozat már jó.
    Ha viszont más CDvel nem csinálja ezt, akkor csak ez a lemez volt hibás, sokat korrekciózott.

    Dewdew neked amugfy mibajod az ASUS CDromokkal, nekem is egy 50es van, és meg vagyok elégedve vele. Esetleg annyi, hogy nagy sebességen kicsit süvitö hangja van, de 50×eresböl még semmilyen tipust nem láttam mai csendben ment volna.
  • dewdew
    #2
    mi a baja?
    ASUS
  • Breki33
    #1
    TEgnap at akartam masolni egy 140 megas file-t
    CD-rol vinyora es nagyon lassu volt
    Kb 25 percig tartott

    Allandoan ezt csinalta: Felporog leall felporog leall

    Amugy 40*-es ASUS
    mi baja lehet?