16
UDMA gondok
-
GiGa master #16 hy all remélem tud valaki segíteni.Kellene nekem egy gameshoz a bioszba keresni egy olyan dolgot hogy FASTWRITE ki/be lehet kapcsolni azt hol találom asrock alaplapnál?
-
#15 na mivel nem tudtam eldönteni h hol kérdezzek ezért ezt valasztottam.
szal: miaz, melyik, mirejó az SPD-Led Indicator?
ez ugye ott van a bekapcs gomb, hdd led stb. csatlakozó mellett... -
t0M #14 Kosz Neo ezt majd kiprobalom. Azt hiszem a via 4in1 benne is van ez a kis program.
Atus: Pontosan mire gondolsz? -
Atus #12 Mit mond az Eszközkezelő a lemezmeghajtóról? -
t0M #11 Az lesz es megyek rallyra. Ugysem ertek hozza, csak ganyolok. -
t0M #9 Kiprobaltam.A helyzet valtozatlan. -
#8 Próbáld meg azt, hogy távolítsd el a lemezmeghajtó driverjét és indítsd újra a rendszert. A haveromnál ez egyszer bevált. -
t0M #7 Engedelyezve van mar vagy 20x megneztem :)
A vegen felgyujtom az egesz sz@rt ugy ahogy van. -
#6 A BIOS-ba engedélyezve van az UDMA használat?
Annélkül nem megy. Habár azt hiszem alapból enable. -
t0M #5 Ezekkel a dolgokkal mar probalkoztam (a control panel volt az elso, ahol ha bekapcsolom akkor ujrainditja a gepet, es a boot utan ujra nincs kipipalva, tehat visszarakja DMA nelkulire), sot BIOS frissites is volt, de semmi valtozas. -
kowajano #4 van a Via 4in1 driver azt felnyomtad? aszem az kezeli a dma t . a másik van a control panel rendszer fülre katintva ki tudod listábol választani a vinyot és ott ki kell pipálni a DMAt -
t0M #3 Hi!
A kovetkezo lenne a problemam: van egy VIA-s Shuttle alaplap es egy Quantum 6gb UDMA 66-os vinyo.Windows alatt nem sikerul sehogy sem bekapcsolni az DMA tamogatast ettol a rendszer sebessege egy doglott csigaeval vetekszik.
Probaltam mar win98-al win2000 de sehol nem mukodik a dolog. Valami otlet????
Koszi. -
Atus #2 Nem az enyém a topic. -
Atus #1 Kicsit részletesebben, ha lehet...