281
...és,ha igen mit???
-
#119 Tud valki olyan letöltőhelyeket ahol régebbi South Park epizódokat tudok letölteni? -
#118 Nekem a nem kimondottan gyerekeknek készült agyas rajzfilmek tetszenek.
1. Rocko
2. KaBlam!
3. Angry Beavers
4. Spongebob Squareplant -
#117 Az jó vót. -
#116 Meg a Pityke őrmestert se! -
#115 :) -
#114 Azért a Macskafogót nem kifelejteni ám!!!! :) -
#113 A kedvenceim: Pink panther, Snoopy, vagy magyarok közül pl. a Gusztáv, a Hófehér. És nagyon bejön még a Simpson család is! :-) -
#112 Hehe, kedvencem :)) -
#111 vigyázz, szavadon foglak... ;) -
#110 ja adok egyet majd valamikor :) -
#109 egészségedre. :))) könyökpuszi rulz :))) -
#108 hije tegnap megneztem a hofeher-t hat mitmondjak isten kiraly rajzfilm. kb bazi reg lattam es nem elmlekeztem ra egyaltalan, ugyhogy nagyon bejött :) kösz efreet :) -
#107 Simpson? -
#106 ehh telleg elindult a hofeher csak media prayer 7 kellet neki... erti a fene a mp7 codec fentvolt... -
#105 rocko nagyon kemény néha... van pár érdekes esemény... (a porszívós rész pl..) -
#104 na én a Rpckoban a legjobban azon a részen derültem amikor nagyfejüné áthívja Rockot szerelni.
Aszongya van egy nagy gusztustalan pók a fürdöszobába.
Az meg benyit és a pók éppen szarik, megszólal nem ingyencirkusz!!! -
#103 azé a Sámson család is jó :-) -
#102 -
#101 Emléxetek még erre? :)))))
-
#100 Rocko kellemesen elborult... na az se gyerekeknek készült :) -
#99 Én Rokkó Fun vagyok:)
Van nekije veboldala?
mingyá rá is keresek, csak nehogy valami farmer reklám jöjjön be:) -
#98 :)
Rokkó Rlz -
#97 South park -
#96 Végre! Más is szereti a Rockot!::)) Szerintem ha egy rajzfilm igényes és humoros akkor abból nem lehet kinoni. Most más sajnos a Viasaton nem lesz Rocko mert felváltja a Szilveszter és Csorike, de a Nickelodeon-on továbbra is nézhetjük. -
Nyiri #95 Hela
En 20 eves vagyok de imadom a rajzfilmeket!
Rocko (RULZ)
Simpson csalad
Dexters laboratory
Pidur Pandurok :O)
meg az osszes ilyen kiraly (ami nem igen gyerekeknek valo) rajzfilm nalam bejon!
Ja es nem hagyhatom ki a South Park-ot :O) -
#93 South Park
Csak azt nézem az a király!!!! -
#91 Én is láttam,de már elmúlt a hatása. -
#90 szerintem a Pocahontas tök jó volt!!! Most komolyan!!!!! A kedvenc razfilmem volt, amikor kicsi voltam! -
#89 Például??
Én Beavis-es vagyok. -
#88 ugyanmar egy igenyes rajzfilmböl nemlehet kinöni -
#87 Már kinőttem őket. -
#86 South Park rlz:)) -
#85 hol zavarna? akkor az lenne a trendi, és pont. amúgy nézd meg a GC-os Pokemon játékokat, keményen full3D az egész. -
#84 annak nemmindegy? -
#82 nemeg ugyte ott az a program ami ara van kitalalva hogy a gonosz szörnyeket szamolgasas es igy feltudjak ujra hasznalni, nem csak 1 film erejéig. -
#81 nem az FF indította... de jóval kevesebb emberi munkát igényel, és most ez a trend. -
#79 én még 1et se láttam... de valahogy nem is izgat a dolog... -
#78 tegnap vagy tegnap elött latatm a csodalatos digimon egy reszet többet nem birtam... na az ilyet szégyen rajzfilmnek nevezni... -
#77 ciki... IJ tipikus esete... -
#76 de baj!